19
  • Macropus Rufus
    #19
    Szerintem nem rossz. Most is ezzel játszom. Szinte minden tárggyal interakcióba léphet a játékos. Ez már egy jó kezdett a vr játékok felé.Amivel nem voltam kibékülve, de ez nem a játék hibája az a kábelek + kicsi a maximális játéktér. (6x6) Egy kábellel vagyok odakötve a géphez, ami nem engedi, hogy bejáram a maximális teret, pedig ez a játék a stand alone rendszerért kiált. De tényleg. Van egy Questem. Kár, hogy ott nincs ez, de meg értem, mert izom gép kell neki. A játéktér is jóval nagyobb lehet 8x8-as. Csak sajnos a hardware gyengus ehhez, a Predatoromat is izzasztja, a Quest ráolvadna a fejemre.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2020.04.01. 13:11:44
  • Ellaberin
    #18
    Nem rossz ez. De bánhatjuk, hogy a hardvert akarják eladni hozzá, vele :S
    Én azért titkon reménykedek, hogy lesz majd egy pc-s átirat előbb-utóbb, vagy tényleg kiadják a harmadik részt.
    De mondjuk egy küldetés is elég lenne - a mai napig siratom, hogy lemondtak róla, nem is értem miért. Számomra minden szempontból korszakalkotó az összes rész, mission pack.
  • ostoros
    #17
    Mi lenne, ha mindketten befognátok a büdös pofátokat? Stílszerűen!
  • __Jacek__
    #16
    Elöször légyszíves kérd meg anyukádat mossa ki a szádat szapannal.
  • ostoros
    #15
    Mi lenne, ha mindketten befognátok a büdös pofátokat? Stílszerűen!
  • __Jacek__
    #14
    Ertem:) leszarod de veszed a faradsagot hogy posztol tudatlan kretensegeket :) :) De nyomjad meg egyenlore sziporkazoak a gondolataid:)
  • Clidey
    #13
    Na most aztán jól megmondtad nekem, aztaaa!
    Amúgy nem tudtam hogy nem kommentelhetek akármilyen témához hozzá itt az SG-n...ez nekem új, de most már hála neked, ezt is tudom. Lecsekkoltam, látom te sem posztolsz az intelligenciával foglalkozó topikokba. :P
    Na csá kisöcsike.
  • __Jacek__
    #12
    Úgy látszik nem ment át hogy mért ilyen hogy az kis okoskák ne hányjanak be a szekrénybe :D Pont mindenki leszarja hogy te mit gondolsz a VR.ről :P :P Mert értem én hogy alacsony a kerítés és leszarod a VR-t csak nem értem mért posztolsz akkor VR hír alá? :)))))))
    Plusz mit értesz a levegőben kalimpálsz írányítással gondolom te az utcán egérrel és wasd-vel közlekedsz,:D
    Stilszerűt meg ne említsd magaddal egy napon öcsi :D
  • Clidey
    #11
    Öööö...mondtam én ilyet? Csak arra tettem megállapítást, hogy a videón látható mozgásforma SZERINTEM nevetséges. Ha szerinted nem néz ki bénán, az a te egyéni szoc problémád, pont leszarom.
    Egyébiránt pont ugyanígy leszarom az egész VR-t úgy ahogy van a levegőben kalimpálós irányításával együtt, szóval - hogy stílszerű legyek - most jól mellélőttél öcsi.
  • __Jacek__
    #10
    Plusz kisérleti fázisban de ezt is tudod egérrel meg monitoron :)

    https://www.youtube.com/watch?v=mNZSv-9GgVY
  • __Jacek__
    #9
    Jó kérdés hogy mi a megnevezés, de vicces akik a teleportáláson röhögnek simán oda adnák a nagyrészének hogy stickel mozogjon és beborulna a szekrények közé :D
    Másik amit nem értenek hogy a kijelölt game zonában én mozgok nem a konroller.. amekkora zónát ki tudsz jelölni akkorában.
    Másik ez kis tárgyakat mozgatok wtf? mindent a kezeddel csinálsz , tehát egy ajtót is ugy nyitsz ki a fegyveredet is kézzel tárazod stb...

    Példa (durva lesz) Blade and Sorcery kb gladiátor harc arénában, ha ninja vagy elkapod a nyilvesszőt amit rád lőttek aztán a manus fejét és bele szúrod a szemébe, példának írtam :D
  • Evoluti0N
    #8
    Lehet, h nem a mozgásszervi betegség a legjobb magyar kifejezés. Mi szépen magyarul a motion sickness? :D
  • Evoluti0N
    #7
    A legtöbb VR játékban többfajta közlekedési forma létezik. A teleportálás azok számára van, akik hajlamosabb a mozgásszervi betegségre. Ugyanakkor a legtöbb VR játékban, ahogy itt is, lehetőség van arra, h sétálva közlekedjen az ember a kontroller bal analóg karját használva. Amúgy meg kb. ott tartunk, h sokan azért sírnak, h nincs elég kiforrott, hosszú, komolyabb játék VR-ra (ami természetesen nem igaz) és ezzel magyarázzák azt is, h ők miért nem akarnak VR-ba fektetni, aztán, amikor kijön valami komolyabb, akkor meg azért sírnak, h miért VR.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.04. 22:56:38
  • bociub
    #6
    Hat azert nem semmi. ezt is megertuk. csak a qrva eletbe ez elso es e kozott a resz kozott eltelt laza 2 evtized es imadtam az egyet a kettot, volt valami kiterjesztes is a kettohoz ami pocsek volt(tokom emlekszik a nevere volt vagy 15 eve). es erre most itt van ez? 1: Megis miez az odahugyozok es nem is, hogy oda megy... oda teleportal? 2: tok asz hogy lehet kis targyakat ide oda pakolaszni, de miert nem tudott ez is csak siman kijonni pcre mint a rendes jatekok? 3. Hogy adjam be az asszonynak, hogy akarok venni egy uj jatekot de van egy kis problema.... kene meg vagy 300k egy tisztesseges szem ele csavarozhato monitorra. Tuti nem vagyok meg oreg....

  • __Jacek__
    #5
    Újabb szagértő :D
  • Clidey
    #4
    Ez az odahugyozok és oda ugrok milyen röhögséges már!
  • __Jacek__
    #3
    Értem tehát a teljesen interaktiv kornyezet, hogy te mozogsz valójában és sorolhatnám az smafu :D :D Gondolom a budos életben nem volt VR cuccod...
  • gombabácsi
    #1
    tehát a vr most forr ki ilyen csodálatosan érdekes gameplay-re, hogy kis tárgyakat rakosgatunk ide-oda... hát, ez fantasztikus :)