34
Atomic Heart - BioShock a Szovjetunióban
-
#34 -
#33 Új előfizetőknek a Gamepass 300Ft az első hónapra, az ezt követő hónapokra 3000 Ft lesz. Ez a kedvezmény korábbi előfizetőkre nem vonatkozik (vagy talán csak ha X ideig nem voltál közben előfizető).
Ez idő alatt te az összes, a kínálatban szereplő játékkal játszhatsz és telepítheted. Ha nem fizetsz, megszűnik ez a lehetőség. Ez gyakorlatilag játék bérlésnek számít.
A játékok jellemzően több, mint egy hónapig vannak a kínálatban, és általában 1-2 héttel a kivezetésük előtt jelzik, mely játékok hagyják el a kínálatot, és melyek jönnek újként. -
6600GT #32 köszönöm,nem vágom a Gamepasst, és pl most a Atomicheart egy hónapig marad benne? vagy több is lehet -
Az előfizetés ideje alatt elérhető. A második hónaptól 3000Ft/hó. -
6600GT #30 értem,ha most előfizetek (PC) gamepassra 300ft ugyebár,a következő hónapban visszamondom akkor a játék marad örökre nálam vagy utána már nem elérhető? -
#28 annyi. -
Monster076 #28 Nálam nagyon furcsán viselkedik az MS Store-s változat. Bejön a töltőképernyő, majd kiírja, hogy adatok szinkronizálása és úgy marad örökre. Aztán másnap próbálom, akkor simán továbblép és betölt. Tegnap és ma viszont megint az adatszinkronizálásnál elakadt. Az elmúlt 6-7 napban jó, ha kétszer tudtam pörgetni. -
6600GT #27 köszi az infót! 300ft? -
#26 hát ja, jó pár éve, thx facebook és társai. Egyedül még a prohardver megy úgy ahogy.
A játék amugy teljesen jó (szerintem) végigjátszottam, nekem kifejezetten tetszett. Vannak f*szságai, de ettől függetlenül tök vállalható.
A Gamepass akciós 300ftos árát meg na... eléggé megéri :D -
Anonymusxx #25 Már haldokolnak a fórumok, ez a hely is döglődik egy ideje.
Egyébként steamen 86%-on van, ez elég jó. -
6600GT #24 tesztet olvastam én is róla,csak fura hogy fórumon sehol semmi:D BioShock egyik nagykedvenc:) -
Darun #23 Játszani nem játszottam vele, csak néztem ahogy az ismerős játszik. Szép, érdekes... és sztem tele van a net véleményekkel róla, de ha nem találsz egyet sem, sztem a Steam-en biztos vannak visszajelzések. Ha egy robotos, kicsit scifis hangulatú BioShockra vágysz, akkor mindenképpen vedd meg. -
6600GT #22 Sziasztok! a megvételén gondolkodom,ennyire nem lenne jó játék hogy senki nem ír róla ? hm.. -
JonasSandor #21 Február 21. -
JonasSandor #20 Holnap 1-kor jelentik be mikor jön. -
TomBrady12 #19 A türelem játékot teremt. -
JonasSandor #18 Na hol van a játék gamesconon?, az első nap után a mai semmi nem volt. -
JonasSandor #17 Annyit elárultak végül, hogy stalker 2 környékén jöhet csak. -
JonasSandor #16 Ez mi a franc volt, nem kaptunk továbbra se dátumot semmit kapják be. -
Anonymusxx #15 Mi ez a mulatós zene alatta? Nagyon nem illik rá...
Na meg 0:40 nál a merőkanalas nagyi, nem tűnik túl komolynak ez a a game...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2022.02.09. 15:23:57 -
JonasSandor #14 Este 8-kor bemutató, és hónapos megjelenési dátumot közölnek. -
JonasSandor #13 Akkor szeptemberbe már meg is jelenhet? -
robicarlos6 #12 AZ ATOMIC HEART „MÁR A KILÖVŐÁLLÁSON VÁRAKOZIK” -
hunbalee #11 Atomic Heart ez is Game Passos lesz már a megjelenéstől kezdve!
-
Kancsalborz #10 Én meg a H5-re, mégse kerülök a hírekbe. -
hunbalee #9 Atomic Heart – Jól halad a fejlesztés, a készítők már az E3-ra készülnek -
hunbalee #8 22 percig pörög az Atomic Heart
-
hunbalee #7 Atomic Heart – Újra megmutatta magát a szürreális szovjet FPS
-
avensis18 #6 Eszébe juttatja Prey-t, és Bioshock alig várja, hogy többet láthasson. -
hunbalee #5 -
hunbalee #4 Jó rég hallottunk az Atomic Heart felől, de most új infók és gépigény is érkezett a BioShockra hajazó sci-fi FPS kapcsán
Ajánlott:
Op. rendszer: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
Processzor: Intel Core [email protected] vagy Ryzen 5 [email protected]
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) vagy AMD Radeon RX 580 (8GB)
Tárhely: 22 GB szabad hely
Már most mondom az ajánlott kb semmire se lesz elég... Várom a performance teszteket ahola 3090 is majd 40-50 fps körül megy majd
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.05. 13:24:34 -
#3 Nextgen konzolokra is jön a BioShockot idéző „szovjet FPS”, az Atomic Heart -
#2 Új képeken az Atomic Heart -
#1 A moszkvai Mundfish csapata egy olyan FPS-en dolgozik, amely a Szovjetunió alternatív történelmét mutatja be őrültekkel és robotokkal. Egy különleges ügynököt alakítunk, akinek ki kell derítenie, hol csúsztak félre a dolgok.
Az Atomic Heartra "kaland-FPS-ként" hivatkozik a moszkvai székhelyű Mundfish csapata, amely egy alternatív univerzumban játszódik a Szovjetunió hajnalán. A játékban egy P-3 nevű különleges ügynököt irányítunk, aki a kormány megbízásából - egy sikertelen leszállást követően - a 3826-os gyárban találja magát.
Hamar rájön, hogy valami nincs rendben a létesítménnyel, őrült robotok és emberek hemzsegnek mindenfelé. Hősünk a jó pár küldetés során lassan megtanulja csendben eltenni láb alól az ellenfeleit, majd a fő teremben összefut egy nagyobb példánnyal is, akinek csápjai vannak.
A béke és a rend helyreállítása nem könnyű feladat, de az Anyaföld szeretetével a szívedben, biztosan győzelmet aratsz!
Az Atomic Heart nagy kanállal merít a BioShockból, de hangulatát tekintve hamisítatlanul a szovjet kultúrára épül. A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkezik, megjelenési dátumot azonban még nem kaptunk.
A játék steam oldala
Info: Gamekapocs
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.02.28. 19:58:26