3
  • zola2000
    #3
    A YouTube vanceddel, és a tubematel nekem nem volt ilyen gondom hogy ne ment volna, pcn meg azért használok firefoxot, mert egyre jobban tiltják a youtube letöltőket és reklám blokkolókat chromeon.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #2
    Google elég régóta küzd az alternatív YT kliensekkel szemben. Elég sikeresen, mert kb. hetente, illetve időnként sokkal gyakrabban is frissíteni kell őket. Ebből kifolyólag sok olyan időszak van, amikor épp nem lehet használni egy ilyen YT alkalmazást, mert a fejlesztő még "dolgozik az ügyön".

    Romolt G6 telefonomon per pillanat nem lehet a Google Photos-t frissíteni, mert nincs "kompatibilis" készülékem a Playstore szerint.
    "To protect user data privacy, security, and safeguard the overall experience, the Google Play Store, Google Play Protect, and Google’s core apps (including Gmail, YouTube, Maps, and others) are only available on Play Protect certified devices." Nem nagy tragédia még, mert gapps csomaggal összefőzve is frissíthető, de minél szorosabban fogják a kantárt én annál inkább próbálom őket kizárni az életemből. (egyelőre nem sok sikerrel)
  • kvp
    #1
    Leirjak, hogy megkernek mindenkit ne telepitse a Google alkalmazasokat kezzel. De igazabol nem akadalyozzak meg, mivel nem nagyon van ra jelenleg jo megoldas, hogy egy tort program ne tudjon belepni a Google szervereire. Sot az ellen se nagyon tudnak mit tenni, hogy a Huawei sajat Youtube klienst keszitsen vagy Gmail kompatibilis alkalmazast irjon. Ellenben a hivatalos kizaras tovabb motivalhatja a Huawei-t, hogy sajat appstore-t epitsen, foleg, hogy a kinai allam beallt moge, tehat a tobbi kinai gyarto is tamogatni fogja. Eloszor a Google playstore-ja mellett, aztan idovel esetleg mar nelkul. Ezzel a kinai cegek altal gyartott telefonokrol sikeresen ki tudna vonulni a Google. Ha ez nem lovi oket labon akkor semmi.