9
  • csigafi #9
    Nekem is kell egy ilyen tetszik :-)
  • VolJin
    #8
    Nekem melóhoz kell dokumentálni a kamera, és amíg Samsung J telefonom volt, az folyton félreexponált, és kellett külön fényképezőgép, de az S10-el ilyen gondom nincs.
    De értem mire gondolsz, mert a facebook profilképem már 5 éves, és instám nincs is, és elég furcsállóan szemlélem a különlegesen dokumentált misszpicsákat és rajoscsávókat, akik napi szinten posztolnak szelfit...
  • barret
    #7
    Mai trendeknek megfelelően mindenki azt nézi,meg van-e a hátoldalon a minimum 4 kamera.Ha csak 3,vagy kevesebb,akkor az egy szar.
  • Macropus Rufus
    #6
    "Értelmetlen sz@rság. Méghogy tárcsázós. Ergonómiailag totálisan elkefélt design-nak jó, másra nem. "
    Mivel magának készítette ezért pont leszarja, hogy másoknak mi tetszik és mi nem. Neki tetszik. Volt benne kihívás stb... és még működik is.
    Am. sztem ez sokkal látványosabb kütyü mint a sok ezredik téglalap formájú egyen telefon. De ugye ez már ízlés kérdése, és ebben felesleges vitázni.
  • kvp
    #5
    Ez pontosan olyan poen, mint a regi vezetekes kagylos headset mobiltelefonhoz. Az emberek jellemzoen viccnek szanjak es igy elso ranezesre a technikai kihivas, meg a muveszeti onkifejezes kedveert keszult. Egyebkent ha megnezi az ember a deszkamodellt, akkor latszik, hogy egy gsm modembol, egy arduionobol es egy kis power bank aramkorbol epult. Aztan a dobozba hajtogatott verzio tul torekeny volt, igy atrajzolt mindent egy sajat aramkorre. Aztan meg egyre, ami 2G helyett 3G-s (igy jobb a terero) es 2 ora helyett mar 24 orat bir. Ez igy mar akar hasznalhato is. Valojaban sok hasonlo kinai "nagymama" telefont kapni a mediamarktban, csak azokon nincs tarcsa, csak a fix hivasindito gombok. (tobbnyire: gyerekek, unokak, mento)

    Ez kb. olyan mint amikor en relekbol epitek vezerlorendszert egy modellhez. Egy filleres kis arduino kepes lenne kivaltani, de abban nincs akkora kihivas mint egy 100 eve kitalalt technologiaval dolgozni.
  • Tetsuo
    #4
    Ja, ez lesz az, ami leveri a Zeplt meg a Csamcsungot. Yagami megmondta, erre szükségünk van.
  • tom_pika
    #3
    Köszönjük Isten, hogy ránk veted kegyes tekintetedet!
  • Yagami
    #2
    Köszönjük (magyar, tegyük hozzá sürgősen) sg-tudós mester. Imádom az itteni közösséget, mindig nagyokat röhögök rajtatok :D
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2020.02.20. 12:43:42
  • tom_pika
    #1
    Értelmetlen sz@rság. Méghogy tárcsázós. Ergonómiailag totálisan elkefélt design-nak jó, másra nem.