8
-
cateran #8 Hat ja..iszonyat kicsi a valasztek szuperherotokbol, nem csoda, hogy kenytelenek ugyanazt az 5-ot ujra es ujra a pofankba tolni....(Jesszusom...meg mindig tokhulye vagy..igaz, mitol lettel volna okosabb? :D)
Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.02.11. 19:38:09 -
Sequoyah #7 Azt en sem ertem hogy ilyen alapanyagokbol hogy lehet ilyen semmilyen torteneteket osszehozni.
Az az erzesem, hogy a tortenet meg sehol, de a management mar kiadta az utasitast hogy 2 ev mulva legyen a premierje a filmnek, aztan az irok meg kapkodhatnak. Aztan pedig egyszerre lesz semmilyen es tulzsufolt a film, mert kapkodnak. -
Cyberdog #6 Nem bírom a szuperhősöket. Kívül hordják az alsójukat és mindenféle jelzőt aggatnak magukra amit utána névként használnak.
Jobb szeretem a manga és anime (szuper)hősöket.
Shin a The New Gate-ből például, de mondhatnék más karaktereket is (legyen férfi vagy női karakterek)
Sőt a manga és anime világa, tobzódik a független, erős, hősi, női karakterektől, amit Hollywood előszeretettel mellőz.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.02.11. 18:23:15 -
zetortraktor #4 Van lejjebb, ahogy a másik irányba is. Hihetetlen gazdag a lore, rengeteg sztorit lehet feldolgozni, sajátot is lehet írni, sok filmes koncepciókat beindítani, stb. Jó elképzelés és kreatív csapat kell, ennyi. -
zetortraktor #3 Emberek, akik azon érzékenykednek, hogy egy 1940 óta több tucat képregényes rebooton átesett karakter kaphat egy negyedik vagy ötödik mozis változatot. JÉZUSOM!
Most komolyan én legyek az a guy, aki közli vele, hogy Superman volt, van és lesz a moziban, folyamatosan újra lesz indítva a franchise, még 70 év múlva is hír lesz, hogy épp milyen reboot készül kivel. -
SupraMKIII #2 Inkább 2025 legyen, de valami nézhető... Az említett három filmnek egyetlen érdeme volt: mind alul tudta múlni az előzőt,.. Pedig ez a végére már nem kis teljesítmény volt - az alapanyagot (akarom mondani tárhelyet) nem érdemelték meg, amire forgatták őket. Mondjuk ez a batmanre is igaz, szóval csak kicsit kellett volna átírni a címet batman with superman-re :-)
Mondanám, hogy lejjebb már nincs - de nem lennék benne biztos. Még jöhet Batman vs Superman vs Robin vs Batwomen film, ami egy póker csatáról fog szólni. Vagy valami hasonlóan érdekfeszítő és témába vágó eseményről. -
esztyopa #1 A*halhatatlan róka*
Végtelen számú bört lehet lenyúzni róla.