11
  • Akva
    #11
    Elképesztő baromság! A megoldás: otthoni munkavégzés, és aki szeret kutyával közösülni, az behívhatja a kutyát, a normálisak meg az udvarról hallgathatják az ugatását.

    A következő hülye ötlet az lesz, hogy bármilyen állat bevihető, és nagy élmény lesz, amikor a kutya a macskára, a macska meg a papagájra fog vadászni. Biztosan megnő a termelékenység.
  • Ellaberin
    #10
    Én is kutya szerető ember vagyok, de én sem tolerálnám, a kutyaugatást folyamatosan munka közben. És sajnos az emberek nagytöbbsége könnyen kap vérszemet és nem csak a zsebkutyát hoznák be egy idő után, ha nem a német dogot, bernáthegyit, kaukázusi medveölőt, stb.

    Értem én, hogy van egyfajta megnyugtató erejük, de nem mindnek és nem mindenki számára. Biztosra veszem, hogy ugyan annyian befeszülnek, mint amennyien jól el vannak.

    A másik meg, hogy a kutya szerintem is ház körüli állat, bármennyien is mondják, hogy "szoba kutya" ezt csak mi gondoltuk bele. Persze vannak már azok a tenyésztett fajták amik elpusztulnának, ha nem lakásban tartanák, de ezt mi idéztük elő, semmi köze az evolúcióhoz.

    Azon meg külön jót derültem, hogy pont az Amazon tetszeleg ilyen élharcosként. Előbb nem kellene a szart is kihajtani az alkalmazottakból, majd azután fényezni a bohócot.....
  • esztyopa
    #9
    Az ember sajátossága a konstruktivítás,amit -sajnos-legtöbbször orbitális baromságok kitalálására,és propagálására fordít.
  • Tinman #8
    Kutyatulajdonos vagyok évtizedek óta! A kutyának odakint van a helye (a zsebpatkány az nem kutya). De görcsbe rándult a gyomrom attól, hogy ez egyáltalán szóba kerülhet!

    Mert addig qrvára vicces, hogy neked, mint tulajnak bent van a kutyád, de vannak ott még rajtad kívül emberek, akik közül ha 1 is akad, aki fél tőle, fél a baciktól, nem szereti ha az orra alá fingik, akkor máris kretén vagy, ha beviszed magaddal.

    Nekem konkrétan lóg egy tábla az irodám ajtaján, hogy kutyát behozni tilos! Ez akkor került ki, amikor k. anyázásig fajult egy nővel, mert behozta az ebet, az meg körbenyalt, tapicskolt a sáros lábával mindent, amire én rohadtul ugrok, mert szeretem a tiszta, rendezett környezetet, mert nem vagyok egy kiba. ősember! Aki annak képzeli magát, költözzön ki a kutyaólba, de ne terheljen vele másokat!

    Ja és a másik: Póráz! Közterületen kötelező lenne, de a sok kretén csak bevállalja, hogy póráz nélkül van az eb... 2 hete se volt, hogy megértem sportolás közben megúszni egy harapást. 1.5 éve megkapott egy ilyen egy temető mellett, előtte 1 évvel meg rám támadt 2 kutya, azok véresre harapták a vádlim, beoltva nem voltak.

    Szóval, aki nekem ezzel a kutyás témával jön IRL, az kivágom az iroda ajtó elé, ott tábort is verhet az ebével együtt.
  • kvp
    #7
    Nallunk is macskak vannak. Egy haromlabu, meg egy negylabu. Egy ma mar nyugdijas volt kollegano mentette meg oket anno. A portasokat szeretik, mert ok etetik oket, az autokat ertheto okobol nagyon nem. Viszont a kutyak egyeretelmuen jobbak mert este hazaviszik oket a tulajdonosaik es minden ember hozhat sajatot, mig a macskak inkabb az epulethez tartoznak.

    Az ilyen munkahelyek olyanok mint a legtobb egy adott szubkulturat koveto hely. Ebben az esetben egy ido utan csak a kutyabarat alkalmazottak maradnak. Ugyanilyen jo hely lenne a gyerekbarat munkahely, ahova bolcsode es ovoda helyett mindenki bevihetne a gyerekeit. Esetleg kutyak + gyerekek.
  • wraithLord
    #6
    De, van macskám, és volt macskám (29 éve folyamatosan van 1).

    Amelyik gyakran mosakszik, az nem büdös. Kivéve, ha büdös a szája, mert valami szart evett, mert akkor azt a szagot rákeni a bundájára. Kóbor macskáknak lehet még ilyen átható hugyos hörcsögalom szaga pl.
  • ostoros
    #5
    Nem büdösek, mi? Te sem láttál még macskát közelről. :D
  • wraithLord
    #4
    Akkor már a macska praktikusabb lenne ilyen helyre. Az automatikusan a kijelölt helyre szarik, nem kell kísérgetni sem. Plusz nem kell sétáltatni, nem csesztet, hogy foglalkozzál/játsszál vele (persze előfordul, és akkor ráül a billentyűzetre) stb. Szóval önálló, és a nap nagy részében nem is szeretné, ha piszkálnák, inkább csak amolyan díszként elfekszik a szobában/irodában, és alszik vagy nézelődik. :D Ja, és soha nem büdösek. :D
  • Zoli007
    #3
    Ja, B+, nincs elég zaj az open office-ban, még az ugatást is hallgassam.
  • gombabácsi
    #2
    állatok minden irodában vannak :))
  • bunny
    #1
    Előbb-utóbb csak rájövünk, hogy az embernek nem természetes élőhelye a beton. Zöld növényzet és állatok kellenek körénk, hogy jól érezzük magunkat és ebbe nem tartozik bele a zöldre festett bögre vagy a csótány.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.02.10. 10:31:22