4
 • kvp
  #4
  Azert ha a hagyomanyos allamok hagynak, egesz jol haladna a Facebook fele vilagkormany project. Csinaltak sajat penzt, sajat cenzori rendszert, most lett politikai bizottsaguk is (ami egyebkent Kinaban amugy is kotelezo). Meg a sajat szuveren hadsereg kellene, teljes allami jogkorrel a facebook szolgaltatasi teruletere eso orszagokban.

  Az, hogy 40 fobol 11 kell egy donteshez azt jelenti, hogy 27.5%-os jelenlet mellett kell az 50%, tehat 14%-os "tobbseg" kell a testuleten belul egy megfellebezhetetlen hatarozathoz. Nagyon demokratikus, foleg, hogy a testulet tagjait nem a felhasznalok valasztjak, hanem a tulajdonosok, tehat csak es kizarolag az o erdekeiket fogjak kepviselni. Ezt regen a viccben nallunk ugy hivtak, hogy felelos elvtars. Az aki mindenert felelos, ezert kapja a penzet, hogy ot felelossegre lehessen vonni ha a valodi vezetok rosszul dontenek.
 • Cat #3
  Ez arra jó, hogy Zuckerberg a következő képviselőházi meghallgatáson rájuk tud mutogatni, hogy azért hozta meg ezt vagy azt a döntést, mert ők ezt tanácsolták.

  Félreértés ne essék: politikai kérdésekben nem a Facebooknak kellene döntenie, hanem a politikusoknak, de mivel semmilyen szabályozás nincs, nem tudnak mihez igazodni. Az emberek hülyék/pedofilok/szadisták stb., ez alap, és mindenféle durva dolgot raknak fel a Facebookra. De a Facebook nem a rendőrség, hogy elítéljen/kitiltson/betiltson bizonyos dolgokat, a felület olyanolyan, mint a társadalom. Most nekik kell dönteniük arról, hogy a mell mekkora részét lehet megmutatni, az erőszak honnantól az, és ráadásul mindezt országonként/kultúránként mindenhol eltérően a világon. (Pl. Európában jobban ugranak a hatóságok az erőszakra, mint a pornográf tartalmakra, az USA-ban pont ellenkezőleg, ott már egy mellbimbó látványa is skandallum. És akkor még a muszlim/ázsiai stb. országokat nem is vettük bele.)
 • gosub
  #2
  Ez a korrupció melegágya. Olyan lesz mint a FIFA vagy a NOB.
 • Sydra
  #1
  Northcote Parkinson szerint egy bizottság ideális mérete 3-5 fő. És egy bizottság 21 fő felett pedig képtelen kompetens döntéseket hozni.