9
  • Zoliz
    #9
    Hiába irod le attól még újra és újra leirják az újságirók mennyire sikeres a Star Wars.
    Csak azt nem teszik, hozzá, hogy csupán a név az.
  • wraithLord
    #8
    Csőlátású, valóban, mert csak a sztori szempontjából értettem.

    Ez volt eddig a legösszeszedetlenebb, és legértelmetlenebb trilógia. Azért nem mondom, hogy csak ez volt összeszedetlen és értelmetlen, mert mindenkinek megvan a véleménye az előzmény-, sőt az eredeti trilógiáról is. Nekem is, de a lehető legobjektívebben nézve nem tudták volna sokkal rosszabbul megoldani a 7-8. (és 9?) részt, maximum akkor, ha még pénzt se nyomtak volna bele, és technikailag is rossz lett volna.

    #6
    Nem hiszem azt, hogy körülöttem forog a világ. Ez csak egy film, nem vagyunk egyformák... Akinek tetszik, annak tetszik, nem akarom meggyőzni az ellenkezőjéről. Demagógia helyett pedig egyszerűen arra hivatkoznék, hogy nekem is be tudnak jönni (összességében) rossz filmek... :D Komolyan, általában fantasy kategóriában.
  • zetortraktor
    #7
    "ennek a trilógiának az ég egyadta világon nem volt semmi értelme,"

    Ha ránézek a fiamra, hogy milyen lelkesen mesél róla, hogy háromszor látta a filmeket, hogy a trilógia hatására megnézte a régi filmeket és mekkora rajongó lett, hogy azóta meg kellett tanulnom a star wars: lázadás társasjáték meglepően vastag szabálykönyvét, mert folyton azzal akar játszani, stb, akkor kétségbe vonnám a csőlátású szavakat.

    engem speciel hidegen hagy a star wars, két és fél részt láttam talán, sosem érdekelt, de gyerektől kezdve felnőttekig rengeteg ember véleményét tudod elolvasni és megnézni a youtube-on, és akkor rájössz, hogy mennyi embernek milyen sokat jelent, mennyi örömöt okozott. attól, hogy neked semmit nem ért, elhiheted, hogy másoknak nem volt felesleges. lehet, hogy rongyemberek azok, akik képesek imádni, de akkor nekik készült, és volt értelme.
  • zetortraktor
    #6
    Bírom amikor valaki úgy fikáz egy kommentet, hogy nem érti. Nem fikázza a filmet, csak azt tudja két látott film alapján, hogy a trilógiának nincs értelme, illetve tudja, hogy mi van a filmben. Nyilván azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, és mérges, mert behúzták a csőbe (vagy tudomisén).

    De.

    Azért te is vicces vagy. Egyrészt kitalálod a saját véleményed alapján, hogy pár millió ember mit gondol (mert nyilván mindenkinek egy srófra jár az agya), másrészt szerinted "mindenki fikázza az új meg az előzmény filmeket", ahelyett, hogy végiggondolnád, hogy ez képletesen is mekkora baromság, hiszen a régi és az új trilógiát is többségében szerették az emberek, szóval kijavítom a kommentedet, hogy máskor komolyan lehessen venni a véleményed többi részét is "vannak jó páran, akik fikázzák az új és előzményfilmeket" - teszem hozzá te is gagyizod, és nem mered azt mondani, hogy kurva jók voltak, hanem tompítod a véleményedet. ja, és a végén kitalálod, hogy nem lenne siker az eredeti sem. a levegőből.

    komolyan ez az egész komment arról szólt, hogy "van, akinek tetszik és van, akinek nem"? hogy képes vagy belekötni valaki szubjektív kommentjébe, majd leírni captain obvious módon, hogy minden szubjektív?
  • Taclaw83
    #5
    Bírom amikor valaki úgy fikáz egy filmet, hogy nem látta... Olvasta a kritikát... ami egy szubjektív dolog... Mondok egy példát: Becstelen Brigantyk... anno mindenki ódákat zengett róla, a kritikusok imádták... Megnéztem és rohadtul nem tetszett... szóval minden szubjektív...
    Egyébként mindenki fikázza az új meg az előzmény filmeket. Szerintem tök jó mesefilmek mint ahogy régi 3 is. annak elmennek. Tegye mindenki a szívére a kezét hogy miért is lett olyan nagy szám az eredeti trilógia anno... mert egy teljesen új világot mutatott meg előre mutató spec effektekkel... Történet szempontjából logikai hibákkal hemzsegő gagyi sztorit kaptunk.. Ha az eredeti 3 filmet most mutatnák be nem lenne akkora siker...
  • wraithLord
    #4
    Szerintem most, a lezáró rész után, már mindenki így gondolja (vagy legalábbis azt diktálná a logika), mert hogy ennek a trilógiának az ég egyadta világon nem volt semmi értelme, az biztos. Mindenféle rosszindulat nélkül... igaz, a Rise of the Skywalkert nem láttam, csak a kritikákból tudom, mi van benne... kár volt még a kritikát is elolvasni...
  • molnibalage83
    #2
    Hát, én egyikre sem...
  • wraithLord
    #1
    Szerintem pont a hardcore rajongóknak nem sok évi 1 film, hanem a moziba járó szórakozni vágyó átlagembereknek sok évi 1 SW film.
    Értem én ezt olyan módon, hogy aki csak kikapcsolódásra vágyik, de nem kifejezetten érdekli a Star Wars, inkább beül egy Marvel filmre, mert tudja, hogy attól mit várhat (kis túlzással mindegyik egy kaptafa, csak más benne a főszereplő meg a főgonosz). A Star Wars állandó tábora sokkal kisebb, mint pl. az MCU-jé... és ez az állandó tábor hőbörög a 3. trilógia miatt (viszont ebből az állandó táborból kerülnek ki azok is, akiknek mindegy mi, csak ússzanak felfelé a sárga betűk és szóljon John Williams zenéje).

    Röviden, ha a "hc" rétegnek valóban sok is az évi 1 SW film, azt úgy kell érteni, hogy évi 1 szar SW film sok nekik. Persze, hogy mi szar és mi nem, az bizonyos mértékig relatív, viszont ők ülnek be minden évben az SW filmekre, nem a "casual" moziba járó réteg.