Oscar 2020: a jelöltek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Joker király volt! Pont.
Joaquin Phoenix-nek Oscar-t! Pont.
Joaquin Phoenix-nek Oscar-t! Pont.
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Engem mindig is érdekelt, hogy minek ez a defenzivitás bizonyos embereknél, amivel nyitsz. Vagy te is így gondolkozol, vagy másokat tartasz korlátolt baromnak, hogy szerinted így gondolkodnak, WTF. Ha valaki leírja, hogy szar volt a Joker, nem kell bevédenie magát álságos módon. Írd le. Szerinted szar volt. Vannak ezzel így jó páran. Azért bőven kapott negatív kritikát is. És sokan szerették - úgy tűnik a jelölők között is nagy volt a népszerűsége, ennyi.
Egy film szeretete és utálata nem intellektus kérdése. Minden filmet imádnak és utálnak több millióan, nem te vagy az egyetlen.
Egy film szeretete és utálata nem intellektus kérdése. Minden filmet imádnak és utálnak több millióan, nem te vagy az egyetlen.
Nyilván én vagyok sötét, mint a szénbánya de szerintem borzalmas volt a Joker. Először 3/4 óra után hagytuk abba, hogy ez szar. Aztán annyian mondták, hogy király meg oscar meg stb hogy újra nekifutottam, végignéztem. A második fele is szar. De nyilván csak én nem láttam meg benne a szépet 😄
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Remélem Florence Pugh a Kisasszonyok-ból kap. Csakhogy a legérdektelenebbet emítsem és a legjobb film Jojo Nyuszi. 😊