8
  • Macropus Rufus
    #8
    köszönöm a pontosítást ;)
  • Macropus Rufus
    #6
    gondoltam, hogy nem a karikára gyártják a filmet :) de véleményem szerint egy horror akkor se legyen már 16-os besorolású mert még is milyen film az? A kis hableány lehet, hogy itthon nem kapott komoly besorolást de odaát R besorolást kapott ami ugye azt jelenti, hogy 17 évnél fiatalabb nem nézheti meg. A kis hableányt. Na most figyuz: ez a horror meg PG-13-at kapott odaát. Itthon 16-ot, de ez igazából csak annyit jelent, hogy megint kurva okosok akartak lenni, és szigorúak. Ez a film alapból 13-16 éves kortól nézhető. Ez nem horror. Ez egy kicsit paráztatóbb mese. (mint feljebb írtam: A Kis hableány durvább mint ez a film)
  • zetortraktor
    #4
    Kis hableány című film nem sok volt az elmúlt 30 évben, és az az egy Disney-mese sem 16-os karikával futott, és nincs semmi korlátozás a filmekben, mert nem a karikára csinálják a filmet, hanem a filmre csinálják a karikát. A magas karikát javarészt drogozás, káromkodás és szexre adják. Meg patakvérrel, de egy horror patakvér nélkül is lehet horror. Szerintem, ha az ember leírja 10 kedvenc horrorját, akkor biztosan talál nem 18-asokat is.
  • Macropus Rufus
    #3
    Ha jól emléxem nem írtam olyat, hogy a drog meg a káromkodás horror. Azt írtam, hogy ez a film - ami elvileg horror - abba a kategóriában van mint pl. a Kis hableány. Meg azt, hogy 18-as karika alatt nem kellene horronak léteznie, csupán azért mert ott már erős korlátozások vannak a filmekben. Egy horror legyen horror és ne délutáni matiné. Sztem.


    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.12.30. 13:59:29
  • zetortraktor
    #2
    Nem attól lesz valami horror, hogy sokat drogoznak vagy káromkodnak benne. Persze kinek mi számít horrorisztikusnak.
  • Macropus Rufus
    #1
    biztos komoly horror lehet az ami 16-os besorolást kapott.
    Hasonló besorolást kapott am. a Kis hableány is. Meg a Mátrix 1-3, Deadpool 1-2, Lucy, T2, Amerikai szépség, Két tűz között, stb...
    Szóval biztos paráztató lesz a film... Horror 18-as karika alatt nem kellene, hogy létezzen. Sztem.
    (pontosítok: az amcsik mpaa besorolása szerint nincs 16-os film, csak R. Ez kb. a 16-osnak fele meg. A fenti filmek meg mind R kategóriásak voltak.)