14
Üzleti laptopra alkalmas játékok
 • Anonymusxx
  #14
  Esetleg keress rá hogy best pc games 2010, vagy 2019, így kiad listákat, amik szerintem könnyen elfutnak.
 • lonvard
  #13
  Legend of Grimrock. Döccenés mentesen fut. Néha egy-egy fps drop, mikor nagy terembe lépek be és nem bírja számolni a látványt. :DD :P
  Na jó nem. Köszi a tippeket amúgy.
 • Montanosz
  #12
  játsz netes java játékokkal, vagy emulátoron 8bitesekkel

  Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.12.28. 13:19:44
 • Tinman #11
  Amúgy, ha cégtől rendelted, ott jellemzően szoktak adni xy napot arra, hogy elállhatsz a vásárlástól. Biztosan találsz olcsón olyan notit is, amiben komolyabb GPU van. Ebben is van, de a CPU-ba integrálva, csodákra nem képes.
 • lonvard
  #10
  Köszi joco, aknakeresőt letöltöm. :D

  Megjegyzem Pokerstars klienst letöltöttem, és teljesen oké online pokerre a gép. :D
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.26. 20:14:11
 • lonvard
  #9
  Neten rendeltem, arra figyeltem, hogy a memória legalább 8 giga legyen, és feltételeztem, hogy a gép az össze van rakva úgy, amennyire egy alap pc-t össze szoktak rakni, szóval nincs benne olyan anomália, hogy gyakorlatilag nincs grafikus kártyája.
 • RJoco
  #8
  Passziánsz, aknakereső, esetleg majong, zuma, talán bejeweled.
  Force of Natur.
 • Tinman #7
  Kérdezhettél volna... mondjuk az eladótól is, ha már itt valamiért nem tetted.

  De ez nem egy átlagos konfig. Ez egy hordozható gép! Mások a preferenciák. Az üzleti kategória azért az, mert az üzletember jellemzően nem játszik, hanem üzletel. Arra ez a laptop is tökéletes.

  Amúgy én is idén vettem egy használt Levono TP 430S-t, nekem 40e alatt megállt 8 GB memóriával.
 • lonvard
  #6
  Köszi a tippeket. :) Közben arra jutottam, hogy az Apotheont fogom kipróbálni. Tök komoly játék, nem komoly grafikával. Meglátjuk mire megyek vele. :)
 • lonvard
  #5
  Nem ismerem a grafikus kártyák evolúcióját, én annyit vártam el előzetesen, amennyit egy 8 éves átlagos konfigtól el lehet várni. Azt nem tudtam, hogy a laptopoknál vannak speciálisan zéró kategóriás kártyával felszereltek, amikkel nem lehet játszani lényegében.
 • Tinman #4
  Intel HD3000, egy lassan 9 éves CPU-ban. Mit vársz? De komolyan? Repülj vissza bő 10 évet a játékok történelmében és 10 év illetve a korábbi címekkel próbálkozz, de onnan se az AAA kategóriából, mert sok csalódás fog érni...

  Az üzleti laptopok is ma már komolyabb GPU-val bírnak, de te egy bőven 8 éves géptől próbálsz valami többet elvárni... de mit?

  Az a TP amúgy egy baromi jó kis gép, SSD-vel melóra, filmekre, netezésre ma is ultrakirály... meg próbálj meg helyén kezelve olyan játékokat tolni rajta, amik 1+ évtizedesek és máris nem ér annyi csalódás.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 12:09:32
 • BladeW
  #3
  Slay the Spire, Into the Breach
 • lonvard
  #2
  Valami egyszerű base defense játék kell nekem, most keresgélek.
 • lonvard
  #1
  Hali

  Üzleti laptop alatt azt értem, hogy gyenge-zéró kategóriájú grafikus kártyája van. Rendeltem egy Thinkpad 420-at használt laptopokra specializált boltból, alapvetően nem játszani akartam rajta, de mint opció ez megvolt, tűrhető processzorra van, 8 giga ram, gondoltam sokmindenre elég lehet ez, és aztán meglepődve tapasztaltam, hogy például a Starcraft 2 is csak low grafikával döcög. Aztán kiderült, hogy nem is upgradelhető a grafkártya, meg hogy ezeken tényleg nem lehet kicsit is kártyaigényesebb játékokkal tolni. Ezen felbasztam magam, de aztán kicsit kutakodva megnyugodtam, mert játékra is alkalmas laptopok még használtan is 150 k-nál kezdődnek, ezt meg 50-ért vettem.

  Na de. Biztos nektek is vannak ilyen üzleti laptopjaitok, az érdekelne, hogy milyen játékot futtattok rajtuk. Nekem jelenleg egy Darkest Dungeon megy, játszható minőségben, bár egy-egy effekt helyett hófehér téglalapot produkál, jelezve, hogy nem képes arra. Most tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen laptopon mik a bevált játékok.