14
Üzleti laptopra alkalmas játékok
  • Anonymusxx
    #14
    Esetleg keress rá hogy best pc games 2010, vagy 2019, így kiad listákat, amik szerintem könnyen elfutnak.
  • lonvard
    #13
    Legend of Grimrock. Döccenés mentesen fut. Néha egy-egy fps drop, mikor nagy terembe lépek be és nem bírja számolni a látványt. :DD :P
    Na jó nem. Köszi a tippeket amúgy.
  • Montanosz
    #12
    játsz netes java játékokkal, vagy emulátoron 8bitesekkel

    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.12.28. 13:19:44
  • Tinman #11
    Amúgy, ha cégtől rendelted, ott jellemzően szoktak adni xy napot arra, hogy elállhatsz a vásárlástól. Biztosan találsz olcsón olyan notit is, amiben komolyabb GPU van. Ebben is van, de a CPU-ba integrálva, csodákra nem képes.
  • lonvard
    #10
    Köszi joco, aknakeresőt letöltöm. :D

    Megjegyzem Pokerstars klienst letöltöttem, és teljesen oké online pokerre a gép. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.26. 20:14:11
  • lonvard
    #9
    Neten rendeltem, arra figyeltem, hogy a memória legalább 8 giga legyen, és feltételeztem, hogy a gép az össze van rakva úgy, amennyire egy alap pc-t össze szoktak rakni, szóval nincs benne olyan anomália, hogy gyakorlatilag nincs grafikus kártyája.
  • RJoco
    #8
    Passziánsz, aknakereső, esetleg majong, zuma, talán bejeweled.
    Force of Natur.
  • Tinman #7
    Kérdezhettél volna... mondjuk az eladótól is, ha már itt valamiért nem tetted.

    De ez nem egy átlagos konfig. Ez egy hordozható gép! Mások a preferenciák. Az üzleti kategória azért az, mert az üzletember jellemzően nem játszik, hanem üzletel. Arra ez a laptop is tökéletes.

    Amúgy én is idén vettem egy használt Levono TP 430S-t, nekem 40e alatt megállt 8 GB memóriával.
  • lonvard
    #6
    Köszi a tippeket. :) Közben arra jutottam, hogy az Apotheont fogom kipróbálni. Tök komoly játék, nem komoly grafikával. Meglátjuk mire megyek vele. :)
  • lonvard
    #5
    Nem ismerem a grafikus kártyák evolúcióját, én annyit vártam el előzetesen, amennyit egy 8 éves átlagos konfigtól el lehet várni. Azt nem tudtam, hogy a laptopoknál vannak speciálisan zéró kategóriás kártyával felszereltek, amikkel nem lehet játszani lényegében.
  • Tinman #4
    Intel HD3000, egy lassan 9 éves CPU-ban. Mit vársz? De komolyan? Repülj vissza bő 10 évet a játékok történelmében és 10 év illetve a korábbi címekkel próbálkozz, de onnan se az AAA kategóriából, mert sok csalódás fog érni...

    Az üzleti laptopok is ma már komolyabb GPU-val bírnak, de te egy bőven 8 éves géptől próbálsz valami többet elvárni... de mit?

    Az a TP amúgy egy baromi jó kis gép, SSD-vel melóra, filmekre, netezésre ma is ultrakirály... meg próbálj meg helyén kezelve olyan játékokat tolni rajta, amik 1+ évtizedesek és máris nem ér annyi csalódás.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.26. 12:09:32
  • BladeW
    #3
    Slay the Spire, Into the Breach
  • lonvard
    #2
    Valami egyszerű base defense játék kell nekem, most keresgélek.
  • lonvard
    #1
    Hali

    Üzleti laptop alatt azt értem, hogy gyenge-zéró kategóriájú grafikus kártyája van. Rendeltem egy Thinkpad 420-at használt laptopokra specializált boltból, alapvetően nem játszani akartam rajta, de mint opció ez megvolt, tűrhető processzorra van, 8 giga ram, gondoltam sokmindenre elég lehet ez, és aztán meglepődve tapasztaltam, hogy például a Starcraft 2 is csak low grafikával döcög. Aztán kiderült, hogy nem is upgradelhető a grafkártya, meg hogy ezeken tényleg nem lehet kicsit is kártyaigényesebb játékokkal tolni. Ezen felbasztam magam, de aztán kicsit kutakodva megnyugodtam, mert játékra is alkalmas laptopok még használtan is 150 k-nál kezdődnek, ezt meg 50-ért vettem.

    Na de. Biztos nektek is vannak ilyen üzleti laptopjaitok, az érdekelne, hogy milyen játékot futtattok rajtuk. Nekem jelenleg egy Darkest Dungeon megy, játszható minőségben, bár egy-egy effekt helyett hófehér téglalapot produkál, jelezve, hogy nem képes arra. Most tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen laptopon mik a bevált játékok.