63
-
djrichie #22 Szerintem mind ott lihegtek a premier napján a mozi pénztárak előtt, akik most tudományosan fikázák ezt a klassz, látványos űrmesét!
(Ha tudományt akartok, akkor nézzétek a Deltát Kudlik Julival!) -
csigafi #20 Ép ma néztem meg. Hát hatalmas csalódás. A színészek se tudtak egész egyszerűén magukkal mit kezdeni ebben a filmben. Semmi kreativitás semmi fantázia nincs a filmben. Szerintem a rendező egy star wars könyvet se olvasót el. Szerintem egy iskolaudvarán botokkal kardozó kis gyerekek játéka videóra rögzítve sokkal esemény dúsabb. Maga a történet nem lenne rossz csak rosszul van felépítve a jelmezek is gagyik. -
M2 #19 Én ezt a rendezőt annyira buta embernek tartom, hogy arra nincsenek szavak. Pár perces reklámfilmeknél többet nem bíznék rá. -
M2 #14 Csak azt remélem, hogy egy zseniális rajongó fog egy Final Cut Prot és a kilenc részből összevág egy ütős 3 órás monstre filmet, kikukázva az összes idiótaságot és az értelmetlen szereplőket. Bár nem tudom az utolsó három részből mi maradhatna meg... -
#13 1. Rian Johnson: A színészem nem fog végig maszkban dumalni, dobjuk ki azt a szart!
J.J.Abrams: Ez a buzi Rian kidobta a legkúlabb dolgot a filmembol. Írjátok bele, hogy Kylo osszerakja a sisakját újra! (mert annak a k*rva sisaknak pont semmi értelme nem volt hogy újra elokerult)
2. Egy tőr (!!) amire Sith nyelven belevésik a titkos Sith bolygóhoz vezeto KÉT(Nem egy, KETTO!!!) térkép helyét????!!!!
Kylo-nak viszont nem Kellett hozzá tőr, megtalálta a térképet egyedul simán a film elején!!!
Így elmegy az uralkodóhoz, aki egy hatalmas flottát és a galaxist ajánlja neki (nem mintha már most ne csinálnának azt amit akarnak) FELTÉVE ha megoli Rey-t.
Rey közben keresi a másik térképet ami elvezeti öt az uralkodóhoz, hogy megölhesse.
Majd kiderul, hogy Palpatine PONT EZT AKARTA VÉGIG! A F*SZÉRT NEM HÍVTA AKKOR ODA magához??? Vagy kuldi el érte Kylo-t?
Tudtok követni? -
#12 Szerintem, ha ezt a 9. részt húzták volna el 3 részre jobban leírva, bemutatva a dolgokat (mer ez így csak egy rohanás volt) és persze nem mészárolják le az öregeket, akár még lehetett volna is ebből az egészből valami.
De így utolsó résznek ez már tényleg kevés volt, az előző bénázások után. -
#11 Az nem tűnt fel, hogy senki sem lebegett? Akkor miért fájt a lovasroham? -
gombabácsi #10 nekem az előzmény trilógia ugyanannyira tetszik mint az eredeti. jarjarral és haydennel sincs semmi bajom. zseniális filmek. -
Sir Charles #6 Én nekem az nem fér a fejembe, hogy ez után a 3 új rész után még van ember, aki fikázza az előzménytrilógiát. Lehet, hogy Lucasnak volt egy pár támadható húzása(Jar-Jar, midikloriánok, Hayden Christensen stb), de azoknak a filmeknek volt lelke és ami a legfontosabb volt egy történet, amit el akart mesélni, volt egy összefüggő szál, amire felfűzte néha több, néha kevesebb(szerintem inkább több) sikerrel az eseményeket és jelenteket.
A Disney meg fogta a világ egyik (ha nem a) legkedveltebb filmsorozatát és gyakorlatilag meggyalázta az egészet, hülyének nézve(sajnos sikerrel) a rajongókat. Még arra sem vették a fáradságot, hogy leültessenek egy pár forgatókönyvírót, hogy találjanak már ki egy történetet, ami lezárja a régi filmeket és kitart 3 részen át.
Minek az, gondolták, leforgatjuk a régi filmeket újra, a nép meg tódul a moziba.
Sajnos pont azt kaptuk, amit megérdemeltünk. -
dyra #5 "A Jedi visszatér" volt a finish. Ez pénzbeszedés volt. Hozadéka lett még az SW kinyírása. Ezek után kíváncsi vagyok mennyit fognak hozni az új filmek lévén már a Solo is megbukott akkor mi lesz ha pl Bobafett-ről akarnak filmet csinálni amit még úgyse ismertek az emberek mint Solo-t? Az meg állítólag annyira gyászos volt, hogy utána vissza is vettek a lendületből. Érdekes, hogy nem mertek bevállalni egy teljesen új történetet egy másik idősíkon. No mind1. Ez van.
Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.12.25. 17:56:41 -
#4 Szinte szóról szóra egyetértek a kritikával. Annyit tennék hozzá, hogy köszönhetően annak, hogy az ep. 8 nálam már mínusz végtelenbe vitte ezt az egészet, ahhoz képest ez a film a zéró teljesítményével is kifejezetten pozitív.
Szal végre vége ennek a szenvedésnek. Kár volt egyáltalán belekezdeni. -
#2 Lézerkard? Az mi? -
#1 Soha rosszabbat ....