Ismét az Avatar lehet minden idők legsikeresebb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egyáltalán nem új trend, az Elfújta a szelet vagy az Oz, a nagy varázslót is évtizedekig játszották a mozik. Igazándiból pont, hogy újabban egyre ritkább, hogy valamit ismét bemutatnak.
Egy, valóban sokszor volt már ilyen re-release, például a Baljós árnyak előtt.
Kettő, ha pár (vagy sok) nézőt érdekel, akkor good for them, örülök neki. Lehet, hogy lenne film, amit én is megnéznék újra moziban a folytatás előtt, nem tudom.
Három, meglep, hogy ilyesmit valaki annyira a szívére vesz, hogy még minősíti is negatívan - hol érdekli ez a legtöbb embert?? Totálisan irreleváns a dolog. El nem tudom képzelni, hogy mekkora belső nyomor kell ahhoz, hogy ilyesmit (amivel mindenki jól jár, a néző is és a stúdió is) undorítónak minősítsen. Húúú, fúúúúj, bőőőő. De hát mások vagyunk.
Kettő, ha pár (vagy sok) nézőt érdekel, akkor good for them, örülök neki. Lehet, hogy lenne film, amit én is megnéznék újra moziban a folytatás előtt, nem tudom.
Három, meglep, hogy ilyesmit valaki annyira a szívére vesz, hogy még minősíti is negatívan - hol érdekli ez a legtöbb embert?? Totálisan irreleváns a dolog. El nem tudom képzelni, hogy mekkora belső nyomor kell ahhoz, hogy ilyesmit (amivel mindenki jól jár, a néző is és a stúdió is) undorítónak minősítsen. Húúú, fúúúúj, bőőőő. De hát mások vagyunk.
Ha senki sem menne el újra megnézni, akkor tuti nem lenne ilyen soha többet. Egyébként vitatható, hogy a Disney találta-e ki ezt, lásd régi Star Wars trilógia.