5
 • Ender Wiggin
  #5
  Van véleményem, zavar? Ha a szívedre veszed mindig, amit írok, akkor milyen életed lehet? Mekkora a belső nyomorod? Csak sajnálni tudlak.

  Egyébként szerinted az, hogy pár másodpercet még hozzáadnak egy szinte még aktívan vetített filmhez, tök ugyanaz, mint egy régi film teljes felújítása?
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2019.12.21. 15:40:38
 • kandella
  #4
  Ez egyáltalán nem új trend, az Elfújta a szelet vagy az Oz, a nagy varázslót is évtizedekig játszották a mozik. Igazándiból pont, hogy újabban egyre ritkább, hogy valamit ismét bemutatnak.
 • zetortraktor
  #3
  Egy, valóban sokszor volt már ilyen re-release, például a Baljós árnyak előtt.

  Kettő, ha pár (vagy sok) nézőt érdekel, akkor good for them, örülök neki. Lehet, hogy lenne film, amit én is megnéznék újra moziban a folytatás előtt, nem tudom.

  Három, meglep, hogy ilyesmit valaki annyira a szívére vesz, hogy még minősíti is negatívan - hol érdekli ez a legtöbb embert?? Totálisan irreleváns a dolog. El nem tudom képzelni, hogy mekkora belső nyomor kell ahhoz, hogy ilyesmit (amivel mindenki jól jár, a néző is és a stúdió is) undorítónak minősítsen. Húúú, fúúúúj, bőőőő. De hát mások vagyunk.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Ha senki sem menne el újra megnézni, akkor tuti nem lenne ilyen soha többet. Egyébként vitatható, hogy a Disney találta-e ki ezt, lásd régi Star Wars trilógia.
 • Ender Wiggin
  #1
  Hahaha. Várható volt. A Disney teremtett egy undorító trendet (ismét).