5
  • M2 #5
    A fotelból kirugdosni nem fog, hogy mozogjál, de ha az alap elszánás megvan, akkor tud adni egy kis plusz motivációt egy-egy ilyen okoskütyü.
    Nálam például az is számít, hogy ha a heti kihívásban látom, hogy a másik előrébb jár, akkor én nehogy már ne...
  • quatlander
    #4
    2 napja nyomogattam egy Huawei Watch GT 2 típusú okosórát, de nem estem hasra tőle. Laggolt, pixeles volt rajta minden, ráadásul robusztus. 80 ezerért meg főleg nem kellene. De hát lehet csak én vagyok ilyen, hogy nem villanyoznak fel ezek a kiegészítők. :D
  • kvp
    #3
    A folyamatos monitoring akkor jo, ha valaki nem kepes vagy lusta a sajat dolgait vagy fejben vagy irasban vezetni. Azaz csak kenyelmesebb es gyorsabb, de ettol meg nem lesz az embernek jelentosen tobb ideje, ha a feladatai nem csokkennek kozben.

    Egyebkent arra amire pomt jok lehetnenek meg nem igazan alkamasak, mert se egy rendes ekg-t, se vernyomast nem tud merni a legtobb hordhato meretu okosora. A legtobb amit talaltam melleny vagy triko formatumu es jellemzoen csak sportolok hasznaljak.

    De ugyanigy nincs egy kenyelmesen hordhato AR-es szemuveg sem, ami kepes lenne egy teljes kijelzokepet kirakni az ember latoterebe ugy, hogy kozben ne essen orra sem es mindket keze szabad legyen. Az epson van egyre kozelebb hozza, de meg mindig nem eleg kozel a hetkoznapi felhasznalashoz. (egy alkarra, ruha fole szijazhato billentyuzettel/touchscreen-nel mar egesz hasznalhato lenne egy ilyen rendszer)
  • end3
    #2
    A folyamatos monitoring lehetővé teszi, hogy jobban ügyelj az egészségedre. (Többet mozogj, étkezz egészségesebben, aludj pihentetőbben, mellőzd a káros szenvedélyeket. - azaz változtasd az életfeltételeidet ideálisabbra. - Nálam (is) bevált.)
  • NEXUS6
    #1
    Érdekes, hogy az utóbbi hónapokban, szinte minden ismerősöm vett valamilyen okosórát/sport karkötőt. :D