Lassan teljes lesz a Google Föld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cikkeket még monogrammal sem vállalják fel a "cikkírók", igényességet vártok itt, de az a vonat már évekkel ezelőtt elment, de mégis jobb, hogy a weboldal létezik, sok mindenről csak itt hallani a magyar sajtóban (persze egyes hírek meg heteket késnek).
Egyetértek, ezt kívánná meg a minimális igényesség. Lehet persze felsőbbrendűsködni is, ahogy azt a 3-as és 4-es hozzászólás teszi, de amint említettem: igényesség, ha már lefordítunk és lehozunk egy ilyen cikket...
Utoljára szerkesztette: tom_pika, 2019.12.17. 16:24:06
Utoljára szerkesztette: tom_pika, 2019.12.17. 16:24:06
Nekem a kedvencem amikor a sok csillagász, atomtudós és kvantumfizikus itt a fórumon fejti ki egy ilyen cikk alatt hogy mennyire hülyék a Nasa-nál, MITnél vagy éppen a Cernnél mert X dolgot nem is úgy kéne megcsinálni, van sokkal könnyebb...
Bizonyosan álruhában pék meg kőműves az a sok zseni aki itt a fórumon osztja az észt 😊
Bizonyosan álruhában pék meg kőműves az a sok zseni aki itt a fórumon osztja az észt 😊
Abszolút érthető amit beszélsz, de mi lenne ha nem morognátok te és a hozzád hasonlók állandóan valami sz@rért. Inkább örülnél, hogy van egy ilyen oldal, ahol a témában cikkeket olvashatsz. Támogatod az oldalt? Vagy segíted a munkájukat? Gondolom nem. Csak a fika.
A kommentek túlnyomó része az oldalon a tudományos tanács oszlopos tagjainak keze közül kerül ki. Mindenki nagyon okos, tudományos szempontból teljesen képben van és nagyon hálás a közölt cikkekért. MINDIG.
Tényleg nincs jobb dolgotok? Ha már ilyen okosak vagytok?
A kommentek túlnyomó része az oldalon a tudományos tanács oszlopos tagjainak keze közül kerül ki. Mindenki nagyon okos, tudományos szempontból teljesen képben van és nagyon hálás a közölt cikkekért. MINDIG.
Tényleg nincs jobb dolgotok? Ha már ilyen okosak vagytok?
Nem europa elsopro reszen hanem a vilag kb 90%-an az si az alap es csak kisebb resze hasznalja a hasrautes/negyzetgyoker mertekegysegeket.
Nem lehetett volna átváltani (retard unit-ról) kilométerre és négyzetkilométerre?
Európa elsöprő részén, illetve Magyarországon nem ismerik az emberek...
(de, igen, át tudom váltani magam is, de szerintem érthető, miről beszélek)
Európa elsöprő részén, illetve Magyarországon nem ismerik az emberek...
(de, igen, át tudom váltani magam is, de szerintem érthető, miről beszélek)