6
 • nlght
  #6
  A cikkeket még monogrammal sem vállalják fel a "cikkírók", igényességet vártok itt, de az a vonat már évekkel ezelőtt elment, de mégis jobb, hogy a weboldal létezik, sok mindenről csak itt hallani a magyar sajtóban (persze egyes hírek meg heteket késnek).
 • tom_pika
  #5
  Egyetértek, ezt kívánná meg a minimális igényesség. Lehet persze felsőbbrendűsködni is, ahogy azt a 3-as és 4-es hozzászólás teszi, de amint említettem: igényesség, ha már lefordítunk és lehozunk egy ilyen cikket...
  Utoljára szerkesztette: tom_pika, 2019.12.17. 16:24:06
 • lammaer
  #4
  Nekem a kedvencem amikor a sok csillagász, atomtudós és kvantumfizikus itt a fórumon fejti ki egy ilyen cikk alatt hogy mennyire hülyék a Nasa-nál, MITnél vagy éppen a Cernnél mert X dolgot nem is úgy kéne megcsinálni, van sokkal könnyebb...

  Bizonyosan álruhában pék meg kőműves az a sok zseni aki itt a fórumon osztja az észt :)
 • atomtudos
  #3
  Abszolút érthető amit beszélsz, de mi lenne ha nem morognátok te és a hozzád hasonlók állandóan valami sz@rért. Inkább örülnél, hogy van egy ilyen oldal, ahol a témában cikkeket olvashatsz. Támogatod az oldalt? Vagy segíted a munkájukat? Gondolom nem. Csak a fika.

  A kommentek túlnyomó része az oldalon a tudományos tanács oszlopos tagjainak keze közül kerül ki. Mindenki nagyon okos, tudományos szempontból teljesen képben van és nagyon hálás a közölt cikkekért. MINDIG.

  Tényleg nincs jobb dolgotok? Ha már ilyen okosak vagytok?
 • ugh
  #2
  Nem europa elsopro reszen hanem a vilag kb 90%-an az si az alap es csak kisebb resze hasznalja a hasrautes/negyzetgyoker mertekegysegeket.
 • AndReWsss
  #1
  Nem lehetett volna átváltani (retard unit-ról) kilométerre és négyzetkilométerre?
  Európa elsöprő részén, illetve Magyarországon nem ismerik az emberek...
  (de, igen, át tudom váltani magam is, de szerintem érthető, miről beszélek)