2
Google-től áfás / normál áfamentes számla kérése
  • mariakandras
    #2
    Én sosem kuldok penzt olyannak, akinek az irodajaba nem tudok bemenni es beszelni egy hus-ver emberrel. A Google tokere ugy tudsz ralepni, hogy nem hasznalod a szolgaltatasait (nem lesz konnyu..).
  • Nomad90Hun
    #1
    Sziasztok!

    Gondoltam írok már ide is, hátha van valaki aki járt már hasonlóan, vagy esetleg tudja hogy lehetne a Google tökére lépni...

    Összefoglalom a történetet:

    Október 1-én az alapítvány ahol dolgozok kifizetett bankkártyáról 25 dollárt mint Google Play Developer regisztrációs díj a Google-nek. Erre sajnos szükségünk volt egy projekthez.

    A történet horror része innen jön!
    A help centeren leírt dolgok nem működnek, nincs olyan gomb amit ott írnak, ráadásul gyakorlatilag 9 hete a Google Support ide-oda küldözget a Play support és a Pay support, illetve ezek "Developer" verziói között, a help centeres marhaságokat linkelgetve, azt már 3x megírtam nekik, hogy az nem működik. Ezek után jött a kifogás, hogy amúgy autómatán generálja a rendszer, de mivel ezen nem volt áfa, ezért valamiért nem jött, de kérvényezhetem. Hát erre sem találtam módot, illetve mikor rákérdeztem nem jött válasz. Már azt is megkaptam, hogy amúgy tudják, hogy melyik profil, melyik tranzakciójáról van szó, ezt is kb 5-6 hét után... Múlt héten eljutottunk odáig, hogy, leírták azt, hogy organization profile-ra, azaz céges fiókra nincs support, csak egyéni fiókokra, az amúgy már szokásos átírányítgatás mellett.

    Mindent leírtam már amit ki tudtam találni, a gazdasági osztályosok már a nyakamon táncolnak emiatt, mert kell nekik az a nyamvadt számla, de a Google telibe sz**** a dolgot...
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.12.16. 16:33:59