34
Az Androidok eljönnek PC-re is!
  • militavia
    #34
    Most volt akciós a Steam-en. Minden centet megért. (PC-n)
  • Papa01 #33
    Sziasztok!

    A konyhában hogyan lehet összeszedni a szemetet (Egér+bill kombó)? Odamegyek a közelébe megjelenik a kék ikon a nyillal, én hiába nyomom a bal egér gombot és mozgatom az egeret, de semmi...
    Van ötletetek? Köszi!: )
  • undY1ng #32
    Tegnap fejeztem be és ... utoljára ilyen **pityergős** érzéseim a Remember Me után volt. Tényleg egy zseniális játék és kicsit most nem árt pihentetni, mert nagyon a hatása alá kerített. Viszont sok helyen véletlen rossz választ nyomtam, mert félreértelmeztem azt. :( Már csak ezért is egy új történet lesz hamarosan.
  • ColOnelMajoR
    #31
    Játszottam, már nagyon sok játékkal, de érzelmileg még ennyire egyik sem érintett meg. Elképesztő élmény volt. Az újrajátszást későbbre hagyom, még érzelmileg a hatása alatt vagyok. Remélem még sok ilyen összetett, profi játékot készítenek. Megéri az árát.
  • Ironman2
    #30
    Ez a kép meg önmagáért beszél:



    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Markus,és North szerelme igazán megható volt a játékban:





    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.11. 02:32:54
  • Ironman2
    #29
    Na ez a szépség a főmenüben,meg egy külön téma.Néha már úgy éreztem hogy tudja miket csinálok,és tényleg hozzám beszél.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még egy tesztet is megcsináltatott velem.Egyszer meg le akart lépni,nem is hagytam hogy elmenjen a drága.Volt amikor beszólogatott,máskor meg a hülye vicceivel lefárasztott.Amúgy meg simán adtam volna neki egy puszit,annyira élethű.Ráadásul ilyen kibaszott nagy monitorom is van.DDDD
    Amúgy egy szigetre mit vigyek most magammal,mert mindegyik tök felesleges.Csak poénból választottam a mobilt.





    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.11. 02:27:08
  • Ironman2
    #28
    Jók lettek amúgy az arcok,teljesen sikerült átvinni a szinészek arckifejezéseit,mindent.Azt nem értem,akkor miért nem játszották el inkább élőben,ha már felvették a motion capture-t velük.Egy ilyen sci-fit ma már nem lehetetlen összedobni alacsony költségvetésből is.Markus ismerős volt,hát persze hogy a Grace klinikából!
  • Ironman2
    #27
    Ja lehet Connornál folytatom,ahol félrenyomtam.
    Azért fel voltam rá készülve az elejére,mikor Kara sztorija kezdődik,mert annak idején láttam belőle videókat,meg amúgyis botrányba keveredtek a készítők,hogy meg lehet ölni egy kislányt,úgyhogy én már alapból ott tettem le a voksomat hogy megvédem Alice-t.
    Meg kár volt youtubos videókat néznem anno,mert pár dolgot el is spoilereztem magamnak.Onnan tudtam meg hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alice is egy android


    Azért igy hosszabb a játék,ha nem hal meg mindenki az elején.Látszik is amúgy mennyi döntésem lehetett volna még.Én most az egyszerübb csipkerózsika történetet választottam.
    Persze számos olyan jelenet is volt ahol nyomkodni kellett a billentyüket a harcoknál,elég ha engedtem volna hogy meghaljanak,az úgy nem fair mondjuk.Marcusra is elég jó sztori van irva,ha korán elengedem,akkor érdekes lett volna a vége nélküle,hiszen pont vele végződött a játék nálam.Akkor lehet sok az alternatív befejezés.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.10. 15:23:41
  • Lengyel2
    #26
    De ha jól emlékszem, lehet olyat csinálni, hogy ha egy fejezet zárásakor nem tetszik, amerre mentél (mert véletlenül lenyomtál egy gombot, de nem azt akartad), akkor az adott fejezetet újraindítod és azzal felülírod a sztorit, ahol éppen tartasz. Én csináltam ilyet, véletlenül megöltem Karát eléggé az elején.

    Ha pedig nem tetszik Connor, mert idegesít (én bezzeg a játék felére kb. enyhén beleestem), biztos van olyan fejezet a játék során, ahol meghalhat - válaszd úgy az opciókat, hogy szabadulj meg tőle. A másik két karakter fog menni tovább. Nekem Kara halála után ment tovább a másik két karakter mintha mi sem történt volna.

    Tényleg döbbenetes kanyarok lehetnek benne, ha nem törekedsz ösztönösen a happy endre, meg mindenki megmentésére. Ezért is értékelem nagyra a Detroit-ot. Én a második végigjátszásban olyan holocauston mentem keresztül, hogy csak néztem.
  • caps lock
    #25
    Mondjuk nekem épp Connor meg a nyomozó volt a kedvencem. Valamennyire meg van írva mindegyik karakter személyisége de a döntéseink által formálhatjuk őket. Kara alapból kedves, mivel anyaszerepet játszik, de lehet belőle önző pics@ is ha csak magával törődik. Connor hideg, érzelemmentes, csak a munkájára összpontosít, nem tesz olyat ami nem logikus, ugyanakkor épp ezért sok olyan helyzetbe kerül ahol érzelmi alapú döntést kell meghoznia. Hogy Marcusból véreskezű forradalmár vagy békés tüntető lesz, megint rajtunk múlik, de tőle amúgy sem áll távol a gondoskodó szerep, mivel szociális munkára tervezték. Remek játék az biztos, az ember hangulatán is múlik hogy milyen utat szán a szereplőknek.
  • Ironman2
    #24
    Ma vittem végig.Mit ne mondjak,iszonyat élmény volt.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elcsesztem Conor küldetését a végén a 49.emelet megállónál,félrenyomtam egy gombot,és kinyirták,de amúgy nem sajnáltam,persze arról én tehettem ugye hogy a deviáns utat választottam neki.Azt nemtudom hogy Marcus megbünteti-e amikor választani kell melyik oldalon áll Connor.Szóval ennyi neki,amúgyse volt egy szimpi karakter a nyomozóval együtt,idegesítőek voltak nagyon mindketten.
    Karával átjutottam a határon sikeresen Alice-al,meglepődtem a jegykezelő kedvességén,lehet korábban csináltam valamit hogy ennyire engedékeny lett.DDD
    Marcus-al felszabaditottam Detroit-ot a vegyszeres bombával,milyen jó hogy akkor megtartottam a távirányítót,nagyot örültem,mikor felajánlotta a robbantást.Szóval nekem ez happy end az egész,de ahogy nézem a fejezeteket,nagyon sok mellékvágány van a történetekben.
    Kedvencem volt még North,sajnáltam mikor megölték a Jerichon.
    Jó hogy mutatja a játék,az üresen hagyott részeket a történetben.Majd valamikor megint újrakezdem,de most biztos nem,még a hatása alatt vagyok
  • Ironman2
    #23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Húú ez a hajó belseje,tiszta para volt!
  • Ironman2
    #22
    OMG! Már megvan! Jól elrejtették,mert

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez nem feketével van jelölve a graffitin,hanem fehérrel!!


  • Ironman2
    #21
    Nem játszottam vele azóta,mindjárt meglesem,úgyis előlről kell kezdeni a fejezetet,mert kiléptem.
  • rage
    #20
    Azóta gondolom, már sikerült :)
  • Ironman2
    #19
    Nem is hittem volna hogy elakadok ebben a játékban,de most tanácstalan vagyok,mert amikor Jerichot kell keresni,és a jeleket kell követni,ott vagyok hogy feljutottam a tetőre,három jelnek kéne lenni,de csak kettőt találtam a falon,mellettem egy nagy gödör,ahova nem enged belépni,meg amúgy sehova se.Hol lehet a 3.jel? Majd lövök róla képet.
  • caps lock
    #18
    Jó közöttük a kémia. Egy egész játékot lehetne építeni az ő párosukra.
  • Ironman2
    #17
    Ez a helyszínelősdi az elején mekkora volt! Mikor összegyűlt a 10 bizonyíték,beadtam egy bődületes marhaságot a hadnagynak

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..hogy a fürdőben kezdődött a dulakodás,aztán meg széket vágott az android a msáikhoz,utána meg elmenekült a kertbe.
    Nem is kell mondani hogy a hadnagy elküldött rendesen a búsba.DDDD
  • Ironman2
    #16
    Ez a shader compliation minden inditásnál lefut? Vagy lehet azért,mert tegnap új drivert telepitettem.
  • Kmarha
    #15
    Itt időrendi sorrendben vannak a fejezetek, csak mindig más-más karakterrel. Van értelme, mert ezek a szálak néha össze fognak futni.

    Egy jó tanács (mindenkinek, aki még nem játszotta): bármikor úgy érzed, hogy rosszul döntöttél, vagy éppen egy karakter került olyan helyzetbe, amiből nem látod a kiutat, ne kezd újra! Tovább fog menni a történet, a döntéseid következményeivel, és a kilátástalan helyzet is folytatódhat érdekes csavarral a következő fejezetben. Néha a "rosszul sikerült" befejezés okozz nagyobb katarzist a következő eseményekben.

    Kivéve akkor, mikor nem egyértelmű, hogy mit vár tőled a játék. Volt egy-két megtévesztő választási lehetőség (pl a "trükkel csald el az őrök figyelmét" jelenet...)

    Istentelen jó játék, hatalmas élmény volt. És néha játék közben is érdemes néha kimenni a főmenübe a játék közepe tájékától ;)
    nekem kicsit még rontott az élményből az, hogy egy egy fejezet után, megnéztem youtube-on az alternatívákat (erről hamar leszoktam végül), mert tényleg elvett a "saját" történetem/döntéseim élményéből
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.01.13. 08:10:51
  • Ironman2
    #14
    Brutális a játék! Én láttam róla videókat korábban is,meg végigjátszást,de ezt élőben kell játszani,mert úgy az igazi.A prológtól majdnem sokkot kaptam,annyira jó,azt se tudtam mit válasszak,de szerencsére jó volt a végkimenet.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én Kara sztoriját egyben láttam a youtubon,de itt a játékban összevissza vannak a történetek az elején mindegyik szereplőnél,nemtudom ez most így van rendjén? Kicsit olyan Beyond:Two Souls érzésem van,ahol összevissza voltak a fejezetek.


    De amúgy van linearítása,hiába a sok döntés,nem megy tovább ha nem csináljuk meg az adott küldetést.Sőt,néhány helyszínre nem is enged tovább,piros fal választja el a játékost.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.01.13. 03:09:38
  • Ironman2
    #13
    Nekem a 10 ájró kupon megmaradt,így tényleg 30 ájró volt a játék.Most vettem meg,így teljes a Quantum lista.
  • Marcinko
    #12
    Akciós az Epic storeban csak 30 euro !Annak aki esetleg még nem vette meg, és csak szemezgetett vele mint én !
  • caps lock
    #11
    Gondolom a cél a karácsony előtti megjelenés volt, de emiatt nem jutott elég idő az optimalizálásra. A Beyond és Heavy tökéletesen futott, ez tele van mikrolaggal és az ajánlottnál erősebb gépeken sem stabil. Holnap a végére érek sajnos, igazi nagybetűs ÉLMÉNY volt ez a játék és remélem a jövőben még sok hasonló fog készülni.
  • kill3r21
    #10
    Az újrajátszást adom, nekem a PC verziót a 7. végigjátszásom ha jól számolom, és még mindig ráeszmélek 1-1 jelentre hogy eskü még mintha nem láttam volna
  • Lengyel2
    #9
    "Az arc mimika lenyügőző. Ennyire életteli karaktereket nem gyakran láttam." Igazából ahogy visszagondolok (én PS4-en játszottam), nem is annyira a történet miatt, mint inkább a jól felvázolt, eltalált karakterek miatt szerettem a Detroit-ot. Azon belül is, saját meglepetésemre, kb. a játék felétől Connor különösen erősen "vitt magával", az ő karaktere azért nagyon érdekes, mert teljesen ellentétes döntéseket hozhatsz vele, ennek ellenére - vagy éppen ezért - ugyanolyan vonzóan érdekes marad. Elsősorban az ő karakterén múlt, hogy végigtoltam egy második végigjátszást, csak hogy lássam, milyen Connor, amikor végig keményen ellentétes döntéseket hoz az előzőekhez képest. (Badass volt érzéketlen, empátia nélküli figuraként.)
  • caps lock
    #8
    A játék/animációs film fantasztikus lett! Nagyon tetszik hogy annyiféle variáció van, hogy egy látszólag ártatlan döntés is képes egészen más irányba vinni az eseményeket mint amire számítottál volna. Mintha alternatív univerzumokat pakoltak volna egymásra és lehetőséget kaptál rá hogy utazz közöttük. Van pár dolog amit már megbántam, de épp az a szép benne hogy itt megnézheted mi lett volna ha...? Nagy az újrajátszhatósági faktor. Próbálom beosztani, csak néhány fejezetet per nap, de nehéz megállni annyira a képernyő elé tudja szögezni az embert. Rég volt már ilyen élményem, még filmes mércével is. Sok helyzet és morális kérdés ismerős Asimov robotos novelláiból, akinek tetszik ez a világ annak ajánlom olvasásra (Teljes Alapítvány-Birodalom-Robot univerzum 1. kötet)
    De csakhogy rosszat is mondjak , van még mit optimalizálni rajta , pont az ajánlott gépem van, mégsem tudja a stabil hatvanat, örülök ha 40 megvan közepes beállításokkal.
  • Kmarha
    #7
    tudom, tudom.. új kártya
  • Kmarha
    #6
    Maga a játék letöltése és telepítése Epic Storeból 1,5 óra volt (a net kapcsolat nem szűk keresztmetszet nálam). Utána még valamivel több mint fél óra Shader Pippelingre vagy mi a jó istenre kellett várni. Több mint két óra után (mondjuk ahhoz képest, hogy fél éve várunk rá, ez már nem sok, csak idegesítő) végre ki tudtam próbálni az este :)

    Az arc mimika lenyügőző. Ennyire életteli karaktereket nem gyakran láttam. A történet már a kezdetétől sötét és bajlóslatú, és ez a scifi hangulat, az első másodpercektől beránt (pedig az elején, olyan nagyon hardcore scifi-t az androidon kívül, nem is látunk). Ez a választás/cselekmény fa, ez pedig remek. Egyetemen volt ilyen óránk, ahol ilyen fás hiearchiába készítettünk el döntés támogató rendszereket (nem kell túl bonyolultra gondolni, de ott is az votl a lényeg, hogy a megadott válaszok, hogy befolyásolják a végeredményt). Már az első fejezet után látszik, hogy az újra játszás itt garantált.
    Hangulata eddig remek, alig várom, hogy folytassam.

    nem meglepődtem rajta, de azért elsírom, a 8 GB mem, 4 GB GTX 1050ti és i3-8300 konfigon, nagyon nagyon szép az álló kép, de brutál döcögösen fut (olyan megakadások vannak, hogy az fizikailag fáj). Még majd meg kell találnom az optimális beállítást, hogy szép is maradjon és élvezehtő is legyen.. és a megoldás ne a 720p-ben legyen.

    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.12.13. 08:27:41
  • kill3r21
    #5
    Feltéve ha megjelenik végre, amit nem sietnek el
  • akyyy
    #4
    Languages Supported
    English / bla...bla...blaaa... / Hungarian / ...blablabla

    Tehát PC-n is magyar feliratú lesz... amúgy nagyon jó, történet-orientált játék. PS-en végigvittem már, de végigviszem majd PC-n is, kicsit más felállással :D
  • Caliph
    #3
    egy video vagy link jól esett volna,most copy pastelhetem youtubera :D
  • caps lock
    #2
    Minimum Requirements

    CPU: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350, 4.2 GHz
    RAM: 8 GB
    OS: Windows 10 (64 bit)
    VIDEO CARD: 3 GB Nvidia GeForce GTX 780 or AMD Radeon HD 7950
    PIXEL SHADER: 5.0
    VERTEX SHADER: 5.0
    DEDICATED VIDEO RAM: 3072 MB

    Recommended Requirements

    CPU: Intel Core i5-8400 @ 2.8GHz or Ryzen 5 1600
    RAM: 16 GB
    OS: Windows 10 (64 bit)
    VIDEO CARD: 4 GB Nvidia GeForce GTX 1060 or AMD Radeon RX 580
    PIXEL SHADER: 5.1
    VERTEX SHADER: 5.1
    DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB


    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.12.11. 13:20:04
  • kill3r21
    #1
    Holnap érkezik a játék, várjátok már?
    Gépigény kicsit combosodott, demó viszont sehol! (Előtöltés vajon lesz?)
    Azért várjuk!