8
  • wraithLord
    #8
    Hát, nem tudom, azért egy Martin Scorsese - Al Pacino - Robert de Niro -triót nem hasonlítanék az MCU-hoz. :D

    Egy MCU filmet láttál, mindet láttad.
    Nem mondom rá hogy szar, mert nekem is tetszett pl. az Iron Man első része, vagy a Thor: Ragnarök. (Esetleg még a GotG részeket is ide lehet venni, de csak a stílusuk miatt, tartalmilag az se egy nagy eresztés; Ant-Man 2 is bejött a szuperhősös filmekhez képest kissé rendhagyó történetvezetés miatt.) De a többi középszerű vagy a középszerűnél rosszabb szokásos szuperhősös filmek.
    A Black Panthert különösen nem értem, hogy miért lett annyira kiemelkedően jó. Sok lövésem nincs a szuperhősökhöz, de szerintem a Black Panther nem tartozik a legismertebbek közé. A sztori gagyi, és sikerült a hozzáadott aktuálpolitikával még gagyibbá tenni...

    (Az "akkor minek néztem meg" kérdésre: eleinte nyilván érdekelt, utána már csak "művelődésből" és kíváncsiságból, hogy tényleg olyan jó/rossz-e, amit mondanak róla. Szigorúan torrentelve.)
  • kalapos01
    #7
    Íme a mai PC-generáció jeles képviselője, aki megsértődik, mert valakinek van véleménye, és mer sarkosan fogalmazni, nem figyelve arra, hogy esetleg bizonyos mimózák lelkébe gázol.

    Ó, amit sokan megnéznek, az máris film? És jó? És értékes? Éljen a tömegízlés?

    Egyébként vicces, hogy pont Scorsese utolsó filmjét dobod be nézettség kapcsán, mert mérget vehetsz rá, hogy sokkal, de sokkal többen nézik meg, mint hiszed. Mert hype-os és mert INGYENES.

    És éppen ezért az, hogy "sokak szerint" unalmas a film nem mond sokat, mert 1000 ember is sok. Meg 100 ezer ember is sok (bár nem hiszem, hogy 10-nél több véleményt olvastál volna), de még ha 1 millióan is gondolnák így, a sok tíz milliós várható nézettség nem 10-ed annyi, mint a Marvel-filmeknél. Ugyanis a Netflixen még a gagyibb hype-os filmek is hoznak 20-30 millió első hónapos megtekintést, ami legalább 40-50 millió néző. És egy Irishman ennél több embert fog érdekelni. De ha csak 20 milliót érdekelne (mondom, 160 millió előfizetésről van szó, ami vagy 500 milliós közönséget ér el világszerte), akkor is ott van a Marvel-szinten.

    A mondandóm lényege: sokkal többen látták azt a filmet, mint hiszed.
  • t_robert
    #6
    pedig ezek a filmek nem is filmek, mint Scorsese megmondta. az emberek meg leszarják és 10-szer annyian nézik meg, mint az ő filmjét...
    az utolsó friss filmje sokak szerint unalmasan hosszú lett a 3,5 órájával. a színészgárda a idősek otthonából kiszököttek utolsó eltávján készült....
  • Szefmester
    #4
    Biztos karakterre fizetik és épp a wc-n ült... úgy volt vele ennyit megér...
  • Zombee
    #3
    Nem hinném, azok ilyen béna szöveget nem adnának ki a kezükből. :)
  • Zoliz
    #2
    Fizettett reklám a Diznitől.
  • Zombee
    #1
    Most ez a cikk mit is akart mondani?