7
 • VolJin
  #7
  Egyrészt a frissítések alapból le vannak tiltva, csak jelzi a telefon, hogy van, és mit szeretnél.
  A felhőket meg eleve be kell állítani, ha használni akarod őket, mert hogy fiókhoz kapcsolódnak, a fiókot be kell állítani előbb, tehát kurvára nincs a verzióhoz közük.
  Összegezve, nem létező problémákról hablatyolsz...
 • csigafi #6
  Nekem alapból le vannak tiltva ezek az idétlen frissítésék. Szeretem magam eldönteni mit és mikor frissítek. Nem csipem ha rám erőszakolnak egy nem kívánt frissítést nálam még mindig android 5 fut és tökéletesen teszi a dolgát.
  Hülyeségekre alapból nem használom a telefont :-). Na meg sokszor nagy hátrány hogy ezek a frissítések eléggé lelassítják a készüléket. Azt is imádom hogy a régebbi telefonok sokkal kompatibilisek voltak a számítógéppel is. Ne akarják már rá erőszakolni az emberekre a felhőket. Miért legyen csak azért net a telefonomon hogy felhőbe mentsen. Jó nekem a régi bevált sd kártya és társai. Telefonon nagyon keveset csatlakozok a netre mert szerintem ez nem arra van tervezve arra ott a pc, laptop stb. A fejlesztések javarészt se abba az írányba zajlik amerre zajlania kéne. Persze tudom hogy a versenyben és a piacon maradás miatt kapkodják el de semmi értelme ennek a rohanásnak. Minőség tartósság kell nem a gagyi. Ne akarjanak már mindent a felhasználok helyett irányítani. :-)
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #5
  Ez így van már évek óta. Minden "zászlóshajó" 3 főverzió frissítést kap és az első csak a lemaradás pótlása, mert többnyire tavalyi szoftverrel jelennek meg.
 • VolJin
  #4
  Az S10-em az android9.re mondja, hogy a készülék naprakész, nincs új elérhető frissítés.
 • esemve
  #3
  És pontosan milyen hardwares limitacioval magyarazzak, hogy az s8 mar nem kapja meg azon kivül, hogy vegyel ujat?
 • cleric
  #2
  S10-re múlt héten megjelent a végleges 10.
 • wraithLord
  #1
  Még szerencse, hogy a telefonom 2017-es, így pont annyi új Android verzió jön rá, amennyi amúgy is jönne (2). :D Nem is vártam, hogy többet kihoznak rá.

  Egyébként meg lehet, hogy érdemes lenne visszatenni a hiperfontos pecsek meg szekjuriti pecsek nélküli eredeti Android verziót, mert kezd rohadtul beszaggatni néha... :D Hála a nagyonfontos frissítéseknek. :D
  Vagy inkább Lineage OS-t rakni rá...