7
Railway Empire
 • mariakandras
  #7
  Benne van a játékban ez a szimpatizálás dolog, de nem tudom, régen, hogy volt, most úgy van, hogy amikor hozzáadod őket, azonnal látod, a kapcsolatukat, tehát könnyen össze lehet sakkozni a brigádot. :) Nekem nagyon tetszik ez a ficsőr benne, tesz bele egy kis életet, egy kis érzelmet a számok világába. Érdemes is foglalkozni vele, mert ha nagyon komálják egymást, azért arra a bonuszra már nem legyint az ember.
 • b-type
  #6
  sztem is teljesen rendben van...nyilván az igényeimhez mérten, mivel semi tapasztalatom nem volt vonatos játékkal. A vágányok optimalizálásán kívül ott szoktam még elveszteni a fonalat mikor már qva sok járat.
 • Stormbird
  #5
  Valószínűleg benne van most is, de 100%-ra nem állíthatom, hiszen mint említettem a DLC-k nem érdekeltek. Azokban lehetnek olyan játékmenetet befolyásoló/megváltoztató elemek melyek érinthetik az alkalmazottakkal kapcsolatos agyatlanságokat.
  Én később úgy kezeltem ezt a problémát, hogy egy szerelvényre csak egy alkalmazottat vettem fel. Szóval nem próbáltam összeválogatni a népeket szimpátia alapon. (Amit amúgy meg lehet tenni)
  Túl sokat egyébként sem számít, hogy van személyzet vagy nincs. Persze ha nagyon kiélezett a helyzet a versenytárss(ak)al, akkor azért ki kell használni minden apró lehetőséget ami egy kis előnyhöz juttathat.
 • Carmang
  #4
  Igen? :D És ez a szimpatizáns dolog még mindig benne van vajon a játékban? Elég gáz.
 • Stormbird
  #3
  Tényleg jó kis játék. Az alap gámát végigtoltam. A DLC-k nem mozdítottak meg.
  Nekem főleg a hangulata tetszett és az, hogy csak a gőzös korszak idején játszódott.
  Amitől viszont idegállapotba kerültem (Maónika) az a full baromság a személyzettel. Pl. ha a fűtő nem volt szimpi mondjuk a kallernak, akkor problémák adódtak az adott vonallal:(
 • Carmang
  #2
  Tegnap láttam Steam-en akcióban, fel is vettem a kívánságlistára. Majd valamikor megnézem, most bőven elvagyok mással.
 • mariakandras
  #1
  Szinte hihetetlen, hogy ennek a zsenialis jateknak nincs meg topikja. A tobbnyire negativ kicsengesu tesztek az interneten a jatek korai szakaszaban keszultek, a hibak orvosolva lettek, szerintem a letezo legjobb vonatos jatek a piacon. Gyuljunk-gyuljunk, lassuk, ki gondolja meg igy, vagy ki gondolja maskepp, induljon a diskurzus!