5
 • Cefet
  #5
  Nekem is valami hasonló jutott eszembe... :)
 • nlght
  #4
  Dél-Koreában már eléggé tesztelik az 5G-t és csalódás lett belőle. Az egészségügyi káros hatást pedig még nem is említettem, az is csak évek múltán tisztázódik majd.

  Csalódás a világ legnagyobb 5G-hálózata
  Utoljára szerkesztette: nlght, 2019.11.29. 11:09:39
 • defiant9
  #3
  Közel sem kapja meg mindenki 3G/4G-n sem az elméleti maximumot, az átlagos letöltési sebességek évről évre csökkenek ahogy nő a használat. Az 5G új spektrumot/kapacitást/optimalizációt hoz be a hálózatba, gyenge minőségű vezetékes infrastruktúra helyére pl. optimálisnak tűnik az FWA, ameddig a mobil forgalom nem emelkedik tovább és ameddig az optikai infrastruktúra nem épül ki.
  2019-03 Az új mobilhálózat bekapcsolásával március elsejével lényegében egy Fixed Wireless Access (FWA) szolgáltatás jött létre, melyet a DIGI egy szűk előfizetői kör számára kínál, Budapesten egyelőre kizárólag a XIII. kerületben, valamint néhány Pest megyei és kelet-magyarországi településen, jellemzően kisvárosokban vagy falvakban
 • proger82
  #2
  Lehet, de mivel lesz jobb!
  Mert mai napig 80%-nak az emberisegnek eleg 20-30megabit ami meg a 4g teljesitmenyit se eri el! Felesleges ennyire tornazni eroltetni , majd esetleg 2025-re lesz olyan tartalom aminek nem lesz eleg a 3G!
 • ostoros
  #1
  " 2025-re az emberiség kétharmada fog 5G-hálózatokat használni "

  Meg a nagy lófaszt.