5
 • Zombee
  #5
  Bármit is akart kezdeni Bloomkamp az Alien-nel, az csak jobb lehetett volna, mint a Covenant. A Prometheus-t még elnéztem Scott-nak, az végülis egész jó volt, tulajdonképpen kár volt kicsit is az Alien-hez kapcsolni. A Covenant-ra már nincs mentség, az egy fospermet.
 • Jawarider
  #4
  Aztán baba legyen!!
 • scagnetti
  #3
  Az Alien projektjét ellehetetlenítette Scott, most meg ebből túrták ki. Miért van olyan érzésem, hogy Bloomkamp-et ki akarják szorítani hálivúdból?
  Pedig a csávóban lenne potenciál.
  A Chappie-t elnézem neki, mert az nagyon rosz volt. A District 9 nagy kedvenc, az Elysium se miatta lett csak közepes. A független kisfilmjei közül, van amelyik jobb mint egy egész estés film.

 • Ender Wiggin
  #2
  A Little Monstersben mi volt remek? A legutóbbi Robotzsaru meg nem csak szar volt, hanem nagy anyagi bukta is. Ahogy a 2000 utáni remake-ek, rebootok, játékadaptációk 99%-a. A forgatókönyvírók új generációja egyszerűen képtelen. Vagy nem elég PC és ezért nem kap munkát...
 • Zombee
  #1
  243 milliós összbevétel egy 100 milliós filmnél úgy, hogy abból csak 59 jött Amerikában... jó, feltehetően pozitív a mérleg, de nem hiszem, hogy az MGM, ami nemrég még csőd szélén állt, pont így tervezte. Persze az a film nem érdemelt többet, kimondottan gyenge film volt, alacsonyabb szórakoztatási faktorral, mint az amúgy igen pocsék 3. rész.