8
 • Agyturbinikusz
  #8
  Tok jó moduláris szünetmentest gyártanak.
 • TBTPumpa
  #7
  Jön már mindenki, nem csak a Kínaiak. Főleg, hogy Viktor uralkodónk az elmúlt napokban minden külföldinek zöld utat adott. Igazi idilli hely lesz ez néhány év múlva meglátjátok...
 • Gravitoni
  #6
  "Huawei: az USA nélkül is megvagyunk"

  Ennyit az Usákiaiakról ... pontosabb ennyit Donald Trampliról... jancsibohóc.... phöööö

  Hát ezekhez képest a Putyint én tisztelem...

  A Putyin az nem ez egy ilyen féreg... ő egy komoly harcművész és a tiszteli a nép.. neki nem kell ilyen delegáció meg f*sz*m... megvédi ő magát, nagyfiu, és nem szól be másoknak és nem csinál háborút se ... az ukránok pattogtak a legutóbb is pontosan ott is csak a f****pó fejesek... minden tiszteletem a Putyiné... bár minden országot olyan karizmatikus ember vezetne, mint a Putyin.. ha nagyon akarta volna Ukrajna már a térképen sem szerepelne... mégse fitogtatja az erejét..


  Utoljára szerkesztette: Gravitoni, 2019.11.08. 19:26:11
 • gosub
  #5
  Facebook, Google Tweeter és társai mellett ennek már nincs túl sok jelentősége.
 • gombabácsi
  #4
  jaja, jöjjenek az új "cuccok", a szuper hiper újabb csoda telefonok! azt szereti a nép.
  közben jön a backdoor-os modem meg a többi ipari cucc is. de a kis felhasználó a szuperhiper új mobilnak csápol :)
 • kvp
  #3
  Igen, a Nemet allam kotott eloszor Europabol szerzodest a Huawei-vel. Mondjuk addigra nallunk a Vodafone es a Telenor allami megegyezes nelkul is telerakta az orszagot a Huawei cuccaival.

  De ez soha nem volt kerdeses, az Ericsson, a Simens es a Nokia voltak a Huawei partneresi a tervezesi es szabvanyositasi eljaras soran. Igazabol az az 5G amit a kinaiak gyartanak, az az europai cegek altal lett kitalalva.

  ps: A kiskapukrol annyit, hogy az amerikai eszkozokben az amerikai allam alairo kulcsa van, a kinaiban meg a kinaie. Ez onmagaban csak arra jo, hogy tetszoleges szoftvert futtathasson mindket allam a sajat ellenorzese alatt levo eszkozokon. Es nem hatso kapu, ha hivatalos.
 • gosub
  #2
  Itt az EU-ban úgy lesz ahogy szokták. Régi ismert lemezt teszik fel. Nyugati barátaink farkast kiáltanak, rettegnek, fenyegetőznek, aki kelet európából tárgyal a Huaweiel arra kígyót, békát mondanak, majd suttyomba jól megkötik a zsíros üzleteiket és hogy errefele csak rajtuk keresztül mehet minden, mert az úgy már európai. Úgy mint az Orosz gáz...
 • TBTPumpa
  #1
  Oké, de mi van az EU-val? Az USA engem sem érdekel, de az EU-ba azért jöhetnének a Huawei új cuccai...