6
 • Tetsuo
  #6
  Szerintem meg ebenguba. A színvonal ugyanaz lesz: a béka s*gge alatt.
 • dyra
  #5
  Dicséretes. A reklámok az ördögtől jönnek. Ez az egész ingyenes koncepció már a kezdetektől az internet rákfenéje volt. A minőségi tartalomgyártás gyakorlatilag ki is pusztult persze a kevés kivételtől eltekintve. Nem rajongok a közösségi platformoké de a Wikipédiát is szoktam támogatni és lehet ezt is fogom.
 • PetruZ
  #4
  A G+-ban kitűnő és nagyon szervezett community power volt, a különféle közösségek nagyon jól működtek és virultak benne (a FB saját Groups kezdeményezése nagyon-nagyon messze van ettől), csak ott az a hírfolyam-szerű moslék nem működött úgy, mint az FB-ben van most. Teljesen leszabályozhattad, mit akarsz látni és kinek küldöd tovább, saját köröket alkothattál a puszta barátok megjelölésen túl. Ezért sem kellett senkinek végül, meg állítólag "bonyolult" volt...
 • Ellaberin
  #3
  Dicséretes valóban, de maga a wiki is küzd...Egy ilyen felületet a végtelenségig kellene hájpolni (jájj) ahhoz, hogy eljusson egy inger küszöbig.
  És akárhogy is, az um. ingyenes dolgokat mindig többen fogják tudni elérni, mint bármit is amiért fizetni kell. Ha már a "beetetési időszakban" is fizetni kell néhány elszánt emberen kívül nem sokan lesznek és idővel el is hal.
  Pl.: a gugli+ is elhalt, pedig ott van lóvé és fizetni sem kellett érte - már amennyire tudom, mert nekem is volt, de sose használtam igazán, nem mintha a fész érdekelne, azt se használom. (Volt ott néhány game hajógyáram amiért reggeltem)

  A díjakat meg sokallom is, stream csatornák-, game passok nem kerülnek ennyibe. Bár tény, hogy a trollokat így könnyebb távol tartani....

  Azért szurkolok! :D
  Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2019.11.04. 11:52:42
 • wraithLord
  #2
  Az ilyen kezdeményezések fontosak, mert bár nekem nem igazán hiányoznak ezek a platformok, de mivel a szósöl média létezése elkerülhetetlen, nem baj, ha van normális alternatívája is. Remélem, bejön nekik.
  Ha támogatom, max. azért, hogy legyen értelmes alternatíva is, nem azért, mert részese akarok lenni...
 • TokraFan
  #1
  A kezdeményezés dícséretes, de ha a korábbi hasonló próbálkozása is bukott, akkor ez vajon mitől lenne sikeresebb? Az emberek többségét sajnos nem érdekli az adatainak védelme és az sem, ha hazudnak neki. A tömeg célja az, hogy a trendi szarokhoz csatlakozzanak, lehetőleg ész nélkül. Egy kicsi, értelmesebb emberekből álló közösség létrejöhet ugyan, de a finanszírozás így nem tudom, mennyire lesz életképes. Ezzel együtt drukkolok nekik!
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.11.04. 09:35:03