12
Werewolf: The Apocalypse – Earthblood
  • hunbalee
    #12
    Amíg a pénz vezérel mindent nem lesz itt semmi. Aki most él pont leszarja mi vár a jövő nemzedékére mivel akkor ők már ugyse lesznek. Ezért nincs is semmilyen drasztikus szabályozás..és soha nem is lesz
    Pedig de szeretném megélni mi lesz a vége a dolognak
  • lonvard
    #11
    A témája érdekel egyébként, mert szoktam ábrándozni olyan hülyeségekről, hogy kellenének például a brazil őserdőbe robotjaguárok, amik kiűznék a gyújtogatókat meg fakitermelőket. Afrikába ugyanez orvvadászokra. A tengerbe bálnavadászhajókat megtámadó szerkezeteket képzelek, összességében érdemes volna egy olyan játékot csinálni, ami a természet eszközeit használja fel az ember ellen, hogy móresre tanítsa.

    Persze igazából az ipari mértékű szennyezésnek kellene gátat emelni, amit nem lehet robotjaguárokkal, szóval tényleg egy kurvabéna ábrándozás ez, de azért van bennem egy olyan zsigeri indulat, hogy addig ütni az emberiséget, amíg még mozog.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.08. 16:12:16
  • hunbalee
    #10
    Werewolf: The Apocalypse – Earthblood - Kritika (IGN.hu 4/10)
  • hunbalee
    #9
    Az utolsó előzetes

  • hunbalee
    #8
    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood minimum gépigény:

    Op. rendszer: Windows 10
    Processzor: Intel Core i5-3470 | AMD FX-8370
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 650, 1 GB | AMD Radeon HD 7790, 1 GB
    RAM: 4 GB

    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood ajánlott gépigény:

    Op. rendszer: Windows 10
    Processzor: Intel Core i7-8700 | AMD Ryzen 5 3600X
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 780, 3 GB | AMD Radeon R9 290, 4 GB
    RAM: 8 GB
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.26. 17:15:15
  • hunbalee
    #7
    Werewolf: The Apocalypse - a farkas három alakja

  • hunbalee
    #6
    Videónaplót kapott a Werewolf: The Apocalypse



  • hunbalee
    #5
    Werewolf: The Apocalypse – Earthblood – Bemutatkozott a vérfarkasos akció-RPG játékmenete

  • grebber
    #4
    Werewolf: The Apocalypse - rövid ízelítő érkezett

  • grebber
    #3
    Metálzenére zúzós játékmenet-előzetest kapott a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, megvan a megjelenési dátum

    A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood 2021. február 4-én PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re is meg fog jelenni.

  • grebber
    #2
    Látványos filmes trailert kapott a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood


    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.11. 07:38:08
  • grebber
    #1
    2017 januárjában a Paradox Interactive és a Focus Home Interactive közösen rántotta le a leplet a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood című videojátékról, amelynek a fejlesztését a Cyanide (Call of Cthulhu, Styx: Shards of Darkness, Blood Bowl II) kezdte meg. A projekt igen ígéretes volt, annál is inkább, mert World of Darkness adaptációkból sajnos nem nagyon voltunk elkényeztetve (ezen a világon játszódott a Vampire: The Masquerade – Bloodlines is) azonban kicsit furcsa, hogy a leleplezés óta semmit sem hallottunk róla. Aggasztó volt ráadásul az is, hogy bár két másik kiadó együttműködése segítségével kelhetett volna életre a program, az alkotók idén elveszítették a függetlenségüket, a stúdió 18 évnyi függetlenséget követően ugyanis a Bigben Interactive tulajdonába került, így sokan úgy gondolták, hogy akkor ennyi volt a vérfarkasos akció-szerepjátéknak.
    Nos, kiderült, hogy pusztán annyi történt, hogy a Bigben nem csak a Cyanide stúdiót vásárolta fel, de végül sikerült megegyeznie a játék jogtulajdonosaival is, így valamikor 2020-ban PC-re és konzolokra az ő segítségükkel kerül majd az üzletek polcaira a program. A sajtóközleményből kiderül, hogy már elég régóta folytak a tárgyalások a cím átmentéséért, amelyen a francia fejlesztőcsapat két éve melózott szakadatlanul, most pedig, hogy sikerült lezárni az ügyet, gőzerővel folytathatják a munkát. Elvileg a történet sem változik: Cahalt alakíthatjuk majd, az egykoron elűzött vérfarkast, aki a veszélyben levő klánja érdekében visszatér, hogy megbüntessen mindenkit, akik szennyezik és roncsolják a bolygót és veszélybe sodorják a népét. Nem egyszerű bosszú hadjáratról lesz szó, hiszen hősünk akciói során belekeveredik egy nagy háborúba a Garou és a Pentex között, cselekedetei pedig komoly hatással lehetnek a jövőre.

    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood | Reveal Trailer