15
 • VolJin
  #15
  Biztos azért, mert mérnökök tervezték a célnak megfelelően, és nem egy homokos divatdiktátor a párizsi divathétre...
 • VolJin
  #14
  Hát te meg én biztosan nem jártunk, de egy tucat ember igen...
 • ostoros
  #13
  Attól, hogy ma a fizikai agresszió nem menő az csak azt eredményezte, hogy a verbális, szociális, gazdasági és egyéb agresszió eszkalálódott.
  Sőt, még ideológiákat is gyártanak hozzá, hogyan semmizd ki a másikat az ügyvédeid háta mögül vigyorogva.
  Mert te érsz annyit, aki meg nem képes tartani a tempót, az kevesebbet ér, az egy eltaposni való féreg.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.10.22. 19:19:15
 • defiant9
  #12
  Milyen krízisre gondolsz, jön az idegen invázió? Nem az agresszió kapcsán szokott ilyen dilemma felmerülni, hanem hogy a saját humanitárius értékeidet feláldozod-e a túlélésedért. Pl. megölsz-e egy csecsemőt azért hogy ne halj éhen, kiirtod-e a szomszéd törzset hogy elvedd az létfontosságú erőforrásait, megosztod-e éhező menekülttel a kevés élelmed.
 • UUUU
  #11
  Azert azt ne felejtsd el, hogy a tuleles alapveto eleme az agresszio. Ha eltunik akkor maga az emberiseg is el fog tunni, ha majd olyan krizissel kell szembenezni, amihez szukseges lenne.
 • ostoros
  #9
  "z emberiségnek ellenben éppen a nőiesebb ffiak tesznek jót, ugyanis jóval kisebb bennük az agresszió, cserébe az intellektuális képességeik magasabbak."
  Hát, ezt nem tudtam röhögés nélkül végig olvasni. :D

  Mellesleg azt kihagytad, hogy impotensek vagy másik lyukra játszanak. :D
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.10.18. 18:45:38
 • kvp
  #8
  Mivel az ISS-en a regi urruha nadragjaval es hatizsakjaval fogjak hasznalni, ezert nem sok lehetoseguk volt valtoztatni. Csak tobb csuklopontot raktak bele, de meg a kesztyu csatlasi felulete is megegyezik a regi megoldassal. Tovabbra sem merik azt mondani, hogy meretre gyartatnak, igy viszont kenytelenek egy csomo allithato es cserelheto reszt hasznalni. Raadasul meg alamegy a homersekletszabalyzo ruha is, jo sok rugalmas csovel, aminek hely kell.
 • silverchain
  #7
  Nekem ez ugyanolyan ormótlannak tűnik, mint az előző, sokat nem változtattak rajta.
 • Tinman #6
  Az emberiségnek ellenben éppen a nőiesebb ffiak tesznek jót, ugyanis jóval kisebb bennük az agresszió, cserébe az intellektuális képességeik magasabbak. (Pls. ne hozz most szélsőséges példákat, igen, olyan is van nyilván.)

  Ha nekem választanom kell egy vadászpilóta meg egy java programozó között, gondolkodás nélkül az utóbbit választom. Nem kell az erőszak. Volt belőle elég az emberiség történelmében.

  A politikában és kb. mindenhol örülök, hogy egyre több nő van. A saját polgármesterünk is végre nő (soha nem volt még nő errefelé) és első dolga volt egy rakat virágot ültetni egy csomó helyre. Ettől olcsóbb lett a kenyér? Nem. De jó kimenni az utcára, és ez csak az első lépése volt.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.18. 11:46:49
 • end3
  #5
  Be kell ismernünk, a mai férfiaknak nevezett "koronaékszereknél" sokkal több a genderizmusra és más nyavajákra való hajlam, mint a mai nőkben. (Ha a "férfiakat" manapság megkérdeznék, - leszámítva egy-két nyolcvanhoz közelítő volt vadászpilótát, - biztosan gálánsan és "udvariasan" előre engednék a nőket a Holdon következő sétához...)
 • csicso82
  #3
  :D

  50 év HUSSS
 • quatlander
  #2
  ez még mindig egy "mislenbaba"...
 • Tinman #1
  Moziban Rambo, Amerika a Holdra készül...