5
  • Sequoyah
    #5
    Ennel azert tobb kell ahhoz hogy hamisnak belyegezzenek valamit...

    Egyebkent van nagyokoznseg altal is elerheto verzioja ennek, pl ReviewMeta.com. Bedobod az amazonos termeked linkjet, es kiadja neked hogy hany review-t lat gyanusnak, miert gyanusak, es mi lenne a termek ertekelese nelkuluk.
  • Sequoyah
    #4
    Megkerulheto. Pl haverod arul valamit, te pedig rendelsz tole, akar tobb alneven is. Valodi termeket nemis kell adnia, vagy visszaadod neki.

    Errefele nem ritka az hogy valaki mindenfele rendeles nelkul kap egy csomagot am,i kvazi ures, vagy valami kamu arucikk van benne. A fentihez ugyanis valodi cimet kell megadni:)
  • leeloodallas
    #3
    Ha jobban belegondolok, épp ezzel kapnak szabad kezet a cégek. "Negatív értékelést kaptunk? Hát szerintünk ezek nem valósak! Hogy is lehetnének valósak, amikor a termékünk jó?"...
  • csigafi #2
    Nem biztos hogy hamis vélemények voltak azok. Gondolom nem tetszett a sok elégedetlen negativ visszajelzés. A vélemény manipulálás idehaza is nagy divat cégeknél. Álneveken írnak saját magukról pozitív kommenteket meg megkérnek barátokat és vannak akiknek fizetnek. Én is ideiglenesen dolgoztam egy olyan cégnél ahol ez ment folyamatosan. Az amazonban nekem csak az nem tetszik hogy nagyon magasak az áraik. Amúgy meg pozitív az hogy szinte nem is létezik olyasmi amit ők ne árulnának.
  • Sydra
    #1
    Nehéz lenne megoldani, hogy csak olyan terméket értékelhess, amit megvásároltál? Ez nem egy világrengető ötlet.