36
-
Plata #36 Kár,a kettőben nagyon vicces volt. -
#35 Nincs, szerintem örültek ha összekalapálják az alap játékot(ami még mindig nem sikerült), nem hogy még multi is legyen. -
Plata #34 Srácok a negyedik részhez van multi? -
JonasSandor #33 De steamen meg nagyon pozitív XDXDXD -
#32 Ja oké.
Metacritic 31/100
IGN 2.5/10
Hát igen, nem túl bíztató
Utoljára szerkesztette: Dency, 2022.04.23. 10:06:36 -
kjhun #31 Mindkettőhöz. :) -
Anonymusxx #30 nem, mert a Platának írta azt a részét -
#29 Szerintem a postal 4- hez kérdezte ezeket nem a 2- höz. -
Anonymusxx #28 Nem próbáltam:
http://zombiemulator.blogspot.com/p/postal-2-magyaritasok.html
-
izmos29 #27 így van, csak kínai és angol felirat van. -
JonasSandor #26 Megmondták hogy nem lesz szinkron. -
Plata #25 Nem láttam.
Csak kínai meg angol van benne.
Szöveg sincs magyarul.
-
kjhun #24 v1.0 és REPACK változat? Miben lett jobb, a v0.1/0.3.x verziókhoz képest? (20+ GB se kevés méret manapság.)
Plata: Gondolom, magyar szinkron és felirat, az nincs benne, a GOG-os verzióban. -
izmos29 #23 Tegnap megszereztem... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a jatekot. Haaat van meg mit heggeszteni sajna.nemhivatalos forrasbol -
Plata #22 Postal 2 ingyenes a GoG-on. -
#21 Teljesítményt tudták végre optimalizálni ? Mikor próbáltam iszonyat fps droppok voltak 1080 ti-al. -
JonasSandor #20 Ezt jó lassan aktiválódott nem tudom mi történhetett. De a lényeg, hogy itt van megjelent azt lehet tolni végre 10 év után. -
JonasSandor #19 Ez gyenge lett nagyon. -
JonasSandor #18 Kéne akkor hobbiként magyar szinkron hozzá. -
Plata #17 Ganxta a Chrome Gold-ban volt,na meg a Codename: Panzers-ben.
A Chrome is nagyon jó volt. -
sntnldavid #16 Bakonyi Gábor volt Postal Dude magyar hangja. -
Ironman2 #15 GAnxta Zoli volt,ha jól emlékszem. -
JonasSandor #14 Igen sajnos még feliratot sem kap, hogy rohadjanak meg. -
Plata #13 Gondolom ez sem fog magyarul megjelenni.
A második részt szerintem a magyar szinkron tette olyan jóvá.
A sok hülye fergeteges beszólás meg poén. -
JonasSandor #12 Április 20-án megjelenés. Készüljetek. -
#11 Újra elővettem a gamet megnézni hogy haladnak vele több mint 1 év után. Húúh hát nem sok minden van még mindig, teljesítmény még mindig a béke segge alatt sok helyen 60 fps és az alá is beesik,sok ház még mindig üres, rengeteg hang effekt a postal 2-ből van, tárgyakat nem lehet felvenni csak ha ráállsz. Egyedüli pozitívum talán a harcrendszerben lehet.
Ez szerintem még mindig kevés több mint 1 év után, sajnálatos... -
#10 Ez ilyen, "kéne egy kis pénz, van egy címünk a fiókban amit el lehet adni, üssünk össze valamit olcsón" dolognak tűnik nekem eddig. -
#9 Wow, ez tényleg meglepi. htx -
#8 Még azért fejleszthették volna legalább bétáig kiadás előtt, ez az alpha igen korai, beállítások egy része is foghíjas. -
Plata #7 És azt se felejtsük el hogy a második részen sokat dobott az a fergeteges szinkron is.
Iszonyatosan jó volt a dumája.
Gondolom ez nem lesz szinkronosan,angolt meg úgysem értem,főleg a hülyeségeket. -
Ironman2 #6 Azért az Unreal motor hatalmasat fejlődött azóta,ez meg még úgy néz ki mint a 2.rész. -
Plata #5 A játékot újra azok fejlesztik akik a másodikat is.
Olyan játékot akarnak mint amilyen a kettő is volt,mert a három bukás volt és utálták.
Azért adják ki early acces-ban mert szeretnék a játékot úgy alakítani ahogy a játékosok szeretnék.
Várják a játékosok visszajelzéseit és az alapján alakítják a játékot.
A játékot úgy is végig lehet játszani hogy nem rosszalkodsz,hanem törvényesen keresel pénzt. -
#4 Hát ez tényleg a semmiből jött. Semmi marketing nincs mögötte? No, mindegy, szerintem én megveszem. A videókból itélve a 2 hangulatát hozza. Újra belsőnézetes. 15€ meg nem vészes ár érte. -
RED BULL F #3 Tegnap futottam vele egy gyors kört, de első ránézésre pontosan olyannak tűnt, mint amilyennek a képeken és a videókon is: mint ha a Postal 2 egy fan remake-je lenne. Nagy baj nincs vele, ha sikerül kicsit csiszolni rajta és fejleszteni a második részhez képest, de nem véletlenül virít az alpha build felirat a bal felső sarokban. Aki meg akarja venni számoljon ezzel. Jelenlegi formájában leginkább azoknak ajánlanám, akik elsősorban támogatni szeretnék a stúdiót. Játékot itt még ne nagyon keressetek. -
JonasSandor #2 Derült égből villámcsapásként jött. -
#1 Megjelent a postal c. játék folytatása Postal 4: No regerts néven. A játék elérhető steamen early accessben. Volt erről szó hogy meg fog jelenni? Mert én semmit nem hallottam róla, aztán hirtelen itt termett. :)
Steam link
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.10.14. 22:18:53