5
 • Tinman #5
  Nem tudom milyen cuccot használsz, nekem a Garminom erősen jól meghatározza az állapotom, az alvás vs. ébren pihenést remekül elválasztja egymástól. Egyszerű: Nem csak a mozgást/nem mozgást figyeli, hanem a pulzust is. Így ha a user nem mozog, csak a légzés által keltett mozgás van és a pulzusa nagyon alacsony, akkor alszik. Ha nem mozog, de a pulzusa "magasabb", akkor nem alszik, csak pihizik. It works. De tényleg. Amúgy egy ideig tanul rólad, utána már elismerésre méltón pontos.
 • NEXUS6
  #4
  Amúgy ezek az alkalmazások nagyon pontosan meg tudják határozni a viselője állapotát. ;)

  Tegnap lefekvés előtt, kb a szokásos alvásidőmben nyomtam egy kör BFV-t. Ezexerint álmomban volt 20 killem, legelább is az app azt mondta, amikor reggel megnéztem az alvási naplómat. XD
 • kvp
  #3
  "amihez akkor dizájnoltak egy órát is"

  Pont forditva. Vettek egy Garmin okosorat, ranyomtak a Mercedes logojat a hozza valo ios-es programra, majd beletettek, hogy a program ki tudja nyomni az adatokat a kocsi kijelzojere is, meg at tudja allitani a parasztvakitasi funkciokat az ora altal mert adatokhoz passzolo modon.

  Annyi haszna lehet, hogy ha az ora a sofor kezen van, akkor az elaludni keszulo sofor kezmozdulataibol erre ra lehet jonni idoben es vagy felebreszteni a sofort vagy biztonsagosan megallitani az autot. Tehat a sok kocsitulaj szorakoztato funkcio mellett elvileg lehet haszna is.
 • Tinman #2
  "például a vérnyomást, a pulzust, a stressz szintjét és az alvás minőségét"

  Vérnyomást mi? Na kezdj neki a cikk fordításának újra. Kösz.
 • NEXUS6
  #1
  Na ez egy jó kis appnak néz ki (amihez akkor dizájnoltak egy órát is). Még egy kis áramütés funkciót is beraknék, ha nagyon lemenne emberünk alfába. :D

  De iaz appot valszeg más órára is lehetne azért feltelepíteni. :)