8
 • zetortraktor
  #8
  Hidd el, nem állítom be magam annak, aminek tartasz, hanem az vagyok. Nem hiszem, hogy ha Endert megkérdeznéd, akkor azt mondaná, hogy nem tudok sokkal többet a filmekről, mint te. De ezzel rohadtul nincs semmi gond. Én profi vagyok, te lelkes amatőr. Szerintem aki laikus, annak sokkal szebb az élete, a rajongás ezerszer kellemesebb dolog, mint a tudás, mert akkor az ember folyton összeüközésbe kerül azokkal, akik kétségbe akarnak vonni ezt-azt.

  "mindenkihez van egy kedves megjegyzése aki mást mert írni mint ami az ő véleménye..."

  Ó, itt nincsenek vélemények. Tények vannak. Nyilván te is tudod, hogy mennyi a hülyeség és tévhit a neten, ezért kell rendbe rakni a dolgokat. Mert képzeld, vannak emberek, akik ilyet képesek leírni: "de én is olvastam. "

  Ez az, ami iszonyú naivitás. Így szopnak be sokan sok mindent. Értelmes forrásokra kell támaszkodni, és nem interpretációkra. (Ha a véleményekkel kapcsolatos véleményeimre vagy kíváncsi, akkor olvass vissza bármilyen kommentemet: nem én vagyok az, aki ragaszkodik ahhoz, hogy egy film jó vagy rossz. Épp az a lényeg a véleméyekben, hogy széles spektrumot fednek le, csak ugye a mai generációt gyakran zavarják a másvélemények.)

  A kommented fényesen bizonyítja az emberek hiszékenységét.

  A szép az egészben, hogy te sétáltál csapdába. Nem gondolod, hogy mielőtt leírok ilyesmit, nem nézek utána, hátha valami hülyeséget mondok? Még így is becsúszik, elismerem, de legalább törekszemrá. Még Ender is leírta, hogy mit mond. Nem azt mondta, hogy nem lesz James Bond. Én meg arra a kommentre reagáltam, hogy "Azt mondta a legutóbbinál,hogy soha többet James Bond szerep". Nem mondta.

  Ennyi. Ha tudsz angolul, akkor le tudod fordítani, hogy mit mond. Azt mondja, hogy nem gondolt bele. Hogy nem beszélnek róla. És utána még ki is emeli, hogy "ha csinál még egy James Bond-filmet..."
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.10.16. 13:07:14
 • Macropus Rufus
  #7
  " A hangsúly azon van, hogy elhiszed, amit olvasol, ha nincs alapja, akkor is. "
  tudod ennél szebben nem is lehet pofára esni. Gondolom Ender linkét nem is láttad soha sem. Ami egy olyan arctól minimum érdekes, aki itt úgy állítja be magát mint valami filmguru, mindenkihez van egy kedves megjegyzése aki mást mert írni mint ami az ő véleménye... Erre tessék: ez a hír nem tegnapi, én mondjuk nem 2015-ben olvastam, hanem 2017-ben, de én is olvastam. Te meg nagy filmesztéta vagy mi a fene, nem is hallottál róla, és Blikkezel itt. Na erre mondták, hogy házhoz mész a [email protected]ért.


 • Ender Wiggin
  #6
  https://www.timeout.com/london/film/daniel-craig-interview-my-advice-to-the-next-james-bond-dont-be-shit

  Ebben az interjúban mondta 2015-ben. De azt is mondta, hogy ha mégis, akkor csakis a pénzért...
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2019.10.09. 14:43:15
 • ostoros
  #5
  A hangsúly azon van, hogy a te egód simogatva legyen...
 • zetortraktor
  #4
  Olvastad a Blikkben, hogy ezt mondta. És elhitted. Ennyi. Vagy máshol. A hangsúly azon van, hogy elhiszed, amit olvasol, ha nincs alapja, akkor is.
 • Relixo
  #3
  Ez is már segget csinált a szájából. :) Azt mondta a legutóbbinál,hogy soha többet James Bond szerep... na lám van az a pénz amiért Daniel Craig is lemegy kutyába ... amúgy kicsit már unalmas is ebben a szerepbe tuti bukás lesz.
 • Voltan
  #2
  Azért ez mondjuk egy forgatáson elkapott paparazzi fotónak is harmatos, na.
 • Macropus Rufus
  #1
  Minek kellett volna rajta lennie? De most komolyan kérdem.
  Ha már valamit kritizálok, akkor tegyem már mellé a saját elképzelésemet.
  Tehát kedves cikk író: milyen lenne ön szerint egy James Bond plakát?