2787
banner
 • AnuluWork
  #2787
  Van már előzetes időpont, hogy a DLSS opció mikor kerül be a játékba?
 • Montanosz
  #2786
  már rég játszottam vele pár linkre emlékszem csak
  https://gamewith.net/red-dead-redemption2/article/show/1252
  https://www.gtabase.com/red-dead-redemption-2/strangers/
  https://www.powerpyx.com/red-dead-redemption-2-stranger-missions-walkthrough/
  https://segmentnext.com/2018/10/28/red-dead-redemption-2-robbery-locations/
  https://guides.gamepressure.com/red-dead-redemption-2/guide.asp?ID=47296
  https://reddead.fandom.com/wiki/Appleseed_Timber_Company
 • Rudi50
  #2785
  A fealadat nem gond a story és párbeszédek érdekelnének magyarul, megtennéd, hogy belinkeled?
  Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2021.05.21. 19:22:10
 • Montanosz
  #2784
  sztem remekül lehet magyarítás nélkül is boldogulni vele, hiszen pár mondatben minden feladat összevan foglalva, ha valamit nem értettem használtam a telefont, a párbeszédek meg fent vannak a neten is, ha fontos infot tartalmaznak...azért ne várjál a játékkal éveket
 • Rudi50
  #2783
  Köszönöm arról tudok, inkább megvárnám a rendeset. Iszonyat meló lehet még több embernek is. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy készül, nincsen róla hír mostanában.
 • Alanw
  #2782
  https://m.facebook.com/groups/GepiMagyaritasok/permalink/2900938066802573/
 • Plata
  #2781
  Elvileg készül,kb 10% asszem,de van egy béna gépifordítás is.
 • Rudi50
  #2780
  Akkor most készül a magyarítás vagy nem? Vagy titok? Én nagyon örülnék neki.
 • Danecay
  #2779
  Rózsa Sándor :)
 • Plata
  #2778
  Bánatos Lovag.
 • Baker1
  #2777
  Akkor hogy legyen fordítva: Gombóc Artúr vagy Reggeli Artúr?
 • Caliph
  #2776
  Gombóc Artúr,alap
 • Plata
  #2775
  Hááát,szerintem Sügér Sanyi magyarosabb lenne.
 • xido
  #2774
  vezetéknévre is ügyelni...Reggeli Artúr (jó ez szar poén volt,mert a fonetikus németből loptam)
 • Baker1
  #2773
  Hál' Istennek, akkor már ismersz valamennyire...
  Utoljára szerkesztette: Baker1, 2021.04.20. 22:01:50
 • PiszkosFred
  #2772
  Elsore azt hittem, hogy komolyan kerdezed, de aztan kapcsoltam, hogy csak trollkodsz.
 • Baker1
  #2771
  Sziasztok! Egy fontos kérdés: Arthur maradjon Arthur, vagy legyen Artúr?
 • xido
  #2770
  Aki ismeri és használja a gforce-now programot...és akinek steamen van meg...annak aktuális hírem,hogy egy hasonló program könyvtárába felkerült a steam verzió..boosteroid a neve,szintén távoli gépes megoldás..ha gyenge gépe van valakinek,ezzel ultrán tudja nyúzni,csak ne mobilnetről próbálja:)
 • Plata
  #2769
  Mivel a magyarítás illegális mod,jóhogy az online-hoz nem létezik,azonnal bannolnának,plusz az online állandóan frissül,a magyarítás meg sosem volt kész,meg nem is frissítették a játékhoz.
 • Dency
  #2768
  Online részhez nincs fordítás és nem is lesz ebből kifolyólag, csak a storyhoz. Én végigtoltam a sztoryt és pár darab mellékküldetésnél volt angol csak a szöveg és nem véltem felfedezni semmi furcsa fordítást.
 • Plata
  #2767
  GTA V-el én csak online játszom,igaz RDR-el is,a sztori kb 10%-ig érdekelt,bár magyarul jó lenne.
  A GTA V fordítás viszont félkész szar volt.Valszeg a gugli fordító is jobb lett volna.
  Na meg a szöveg nem is ugyanaz volt mint az angol.Még a kevés angol tudásommal is láttam hogy kb köze nincs a szöveghez.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.17. 12:00:47
 • Dency
  #2766
  GTA 5 magyarítással ha nem kezdesz online játékba semmi bajod nem lesz.
 • Plata
  #2765
  Vajon a magyarítás használható is lesz?
  Úgy értem a GTA V magyarítása illegális és bann jár érte,mert tiltott mod,vajon RDR-t lehet modolni?
 • kopaszeger
  #2764
  király
 • Baker1
  #2763
  Sziasztok cowboyok!

  Üvcsi és én elkezdtük:

 • Plata
  #2762
  Túrót.
  Kapsz mű szakállat örülj neki.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.16. 15:10:30
 • Daermon
  #2761
  Látom elindult az OP5, de semmi komolyat nem hozott magával. Pedig reménykedtem kicsit, hogy a R* megerölteti magát és jönnek új tartalmak. Hát nem :D
 • Plata
  #2760
  Én szeretném ha lenne halász role,imádom a pecázást és a vízparti életet,de nincs rendesen megcsinálva,mint szinte semmi sem.
  Kurvára el van hanyagolva a játék.
 • Plata
  #2759
  Ha látod hogy a hal ficánkol,ne húzd tovább,hagyd hogy ki tombolja magát,ha végzett utána húzd tovább.
 • Normen76
  #2757
  Így hogy nincs előttem, lehet nem leszek pontos, de sokat horgásztam egy időben. Szal előveszed a pecabotot ha már vettél, a kördiagramról ahol a fegyvereket is tartod. Felteszed a csalit szintén a TAB lenyomásával tudod kiválasztani, mi van nálad. A kukac, légy stb. nem nagyon éri meg, mert csak kis halak akadnak rá (légyre néha a nagy is rámegy). Alapból van kenyér és sajt csalid szintén kis halakra ami sosem fogy el (és ingyen van), de ugye minden alkalommal fel kell tenni ha történt egy fogás (kukacot, legyet szintén). Vannak műcsalik, egész olcsók, időnként beszakadhatnak, de ha kifogod a halat vele, akkor akárhányszor tudod használni és egyszer elég feltenni. A csaliknál (műcsalik) arra oda kell figyelni, hogy tóra, vagy folyóra, vagy mocsárra való a csali, de vannak drágább, univerzális csalik is. A műcsalik közepes és nagy halakra jók általában.

  A horgászás menete egyszerű. HA fent a csali a boton, jobb egérgomb nyomva tartva, ballal pedig lendítesz és eldobod a zsinórt. Attól függően milyen messzire dobtad, kicsit csörlőzik magától, hogy feltekerje az orsó a fölös zsinórt. A halakat lehet a vízben látni, fodrozódás stb. de ha közel vannak simán látod szabad szemmel is. Pl. ha látsz egy nagy halat és a közelébe dobod a csalit, lehet látni amint lassan odaúszik, közelít és szépen ráharap. HA jelez a zsinór ( a jobboldalai kis egér ikon jelzi ha ráharapott ah al), a bal egérgombbal berántasz. Elég egyszer megnyomni a hal rajta marad. Ezt követően a space gombbal tudod feltekerni az orsót, ill a zsinórt. Az r. betűvel gyorsítani az orsózást. Ha kicsi a hal, lehet tekerni ész nélkül. Ha közepes, vagy nagy a hal, akkor arra figyelni kell, hogy ha elkezd csapkodni, próbál menekülni akkor ne tekerjük a zsinórt, engedjük el a space gombot és próbáljuk a bottal ellentétes irányba tartani a halat. Ha már nem csapkod lehet megint a space gombbal az orsóval közelebb húzni. HA a botot erősen jobbra, és balra cibáljuk a hal sokkal hamarabb közel kerül hozzánk. HA elég közel van magától kiveszi a bot, ha nagy a hal akkor kiteszi partra és az E betű megnyomásával magadévá teheted :)

  Nemtom mennyire voltam érthető. Még nálam az is be szokott jönni, ha nagy halat akarok fogni (6-10 kg. közt), hogy a hal közelébe dobom a csalit és miután az orsó magától feltekerte a felesleges zsinórt, a jobb egérgomb tartásával és a space gomb apró nyomkodásával tudod mozgatni a csalit, és a nagy halak, ragadozók így hamarabb ráharapnak.

  A kis halak 1 kg. alattiak, a közepesek 2-3 kg.-osak ezeket a legkifizetődőbb horgászni, ha pénzt keresünk mert minden fajtából 10 lehet nálunk és aszem darabja 2 dolcsi vagy 2,5. Nagyon hamar megvan. A nagy hal 6-10 kg. -osak és 7,5 dolcsi ha leadod a hentesnél, de egy fér a lóra, vagy 5 fér a vadász szekérre.


  Irtó jól meg van csinálva a horgászat, sajnos nem sok jelentősége van a játékban, reméljük később kitalálnak hozzá még valamit. Pl. nem használja fel a melós a táborban ha kereskedelmi árut készítesz.
  Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.03.10. 12:45:08
 • Normen76
  #2755
  Mostanra elég tetemes óraszámot beletettem a játékba, de mindig okoz meglepetéseket. A minap pl. az egyik hentesnél, egy kutya pitizve kunyerálta a kaját, azt hittem rosszul látok :). Nemrég meg arra mentem haza a táboromba, hogy egy félpucér, alkoholista vén csavargó ücsörög a tábortűznél. Amikor közelebb értem, odajött és kaját kunyerált :), miután megkapta, dülöngélve távozott. Sok kis apróság van a játékban ami feldobja a játékmenetet.
 • LaLee67
  #2754
  Ha ketten jatszotok, egyikotok menjen a szekerrel masik meg a lovaval es lehet szortirozni mit hova tesztek....

  Plata alltal ajanlott helyet en is ajanlom nektek. Kb. 10 oldallal visszamenve elkezdtem anno kerdezni en is sok mindent, szinte mindent szerintem. Erdemes elolvasni ha kerdes merulne fel.
  Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.03.01. 18:12:56
 • Plata
  #2753
  Nem tudom kinek mi a kedvenc helye,de én Brandywine drop felett imádok táborozni,eszement hangulatos a tópartján a vízesés alatt.
  A tó mindkét partja teli van szarvassal,mindenféle akad,buck,deer,moose meg a franc tudja mi még.
  A tó partján spawnol legendás szarvas.
  De van rengeteg vadkacsa,sügér pulyka,medve és puma is van.
  Délre legendás hód,nyugatra legendás farkas és kecske.
  A kecske és a hód cuki.Őket nem szoktam bántani.
  Viszont a hód bandája agresszív és támad.
  Horgászni is jó.
  Az eladás meg egyenesen mesés,mindig Annesburg-ba vagy Van horn-ba kell eladni,ilyenkor nem az úton megyek,francokat,felhajtok a sinekre és azon megyek végig.A banditák így megszívják.A leadási pont úgyis mindig a sín mellett van,csak végig megyek rajta,ahelyett mint amit a játék ajánl,hogy hegyen völgyön girbe gurba utakon menjek.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.01. 15:57:55
 • Normen76
  #2752
  Kösz a válaszokat, a bölény csak példa volt, nem nagyon szoktam rá vadászni. Gus-nál lehet leadni 3 csillagos, vagy legendás bőröket és abból lehet ruhákat, egyebet készíteni, ezért érdekelt, hogy lehet-e a szekérből kivenni cuccot, mert ugye abban szépen elvan, akármi van és bárhol előhívhatom, akkor is ha szervert váltok. Van már maxos tradingem (20 szint asszem) , Fejvadász 26 szinten, szeszfőzés 12 szinten. Elvagyok pénzzel látva, csak jó lett volna ha véletlen beleakadok egy legendás prémbe ami nem kell és elteszem, később odaadhatom másnak. Erre jó lett volna a szekér, már ha lehetne kivenni belőle cuccot. Szekerem még nem volt, csak ma vettem meg (mármint a vadász), valahogy mindig csak halogattam

  Azért örülök hogy gyorsan sok választ kaptam, kösz a segítséget, a topic eléggé pangott, azt hittem napokig nem ír senkit :) Azért még játszotok ti is szerencsére :)

  Ezt a Brandywine Drop-ot megnézem magamnak, kösz a tippet :)
  Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.03.01. 15:04:47
 • PiszkosFred
  #2751
  Igen, így már rémlik, összekevertem a kettőt :) (régen volt már)
 • Plata
  #2750
  Igen,akkor jöhet veled,de ha le hívod a hunting wagon-t és elmész vadászni a lovad elhúz a búsba és ha hívod is kiírja hogy vagy ló vagy szekér,kettő egyszerre nem.Ha elküldöd a szekeret akkor jöhet a lovad,de ilyenkor 2 perc Cd kerül rá.
 • Plata
  #2749
  Nem lehet szekérből kivenni a cuccot.
  Nem tudom hol szoktál játszani,de a bölény nem a legjobb.
  Ha jól emlékszem a 3 csillagos bölény ad 8.75-öt Crisp-nél,bár lehet rosszul emlékszem,rég vadásztam már bölényre.
  Van egy tuti hely ami sokkal jobb,ez Brandywine Drop.Ha a táborodat sikerül az fölé tenni,ott annyi 3 csillagos és legendás jószág van amivel sokkal hamarabb megvan a táborod mint bölényekkel.
  Sok féle szarvas van,legalább 4-5 féle,legendás is van.Csak a nagy tó partján körbe mész ki lövöd a 3 csillagosokat és haza mész.
  Háromcsillagos szarvas sokkal többet ér mint bölény.
  A legendás pedig legalább ötször annyit ér.
  Legendás szarvas fejből nem tudom menyit ad,pedig az este is lőttem,de 30 valamennyit ad Crisp-nél.
  Legendás küldetéseket elvállalva is tudtok vadászni.Csak nem el altatjátok a küldetés végén hanem lelövitek.
 • PiszkosFred
  #2748
  Uh, akkor sorry, lehet összekevertem a delivery szekérrel, mert ott mindig jött vele a lovam is, ha hívtam.
 • Plata
  #2747
  Nem lehet,a szekér és a ló is nem lehet lent egyszerre,vagy szekér vagy ló.
 • PiszkosFred
  #2746
  Füttyents a saját lovadnak, az majd követi a szekeret és arra rakd rá az extra bőröket! Nyílván támadás esetén a lovadon tárolt bőrnek lőttek, de hátha nem támadnak meg.