8
Code Vein
  • MerlinW
    #8
    Lesz még content, legalábbis a season pass szerint.
  • caps lock
    #7
    Ennek is vége lett sajnos, nagyon élveztem. Az év egyik legjobb játéka volt számomra. Kerek 45 órába telt. Fegyverek/ruha kimaxolva, a legjobb skillek megszerezve, 136-os szint. A végén már úgy mentem előre mint forró kés a vajban. Összesen 18 boss van, ebből 3-nál akadtam el jobban, de amúgy nem voltak vészesek. Bár az is igaz hogy mindig volt velem társ is, majd legközelebb new game plus-ban egyedül megyek. A történet és a zene is nagyon tetszett. Poén hogy kettő kivételével az összes csajnak akkora melle van hogy majd szétszakítja a ruhájukat, ami nem baj, legalább volt mit nézni az átvezetőknél
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.10.09. 22:12:46
  • ShaiHulud
    #6
    legtobb spell unlockolhato minden codehoz,alul megy a spellnek kis csikocska ha az eleri a vegere akkor csillagos lesz es hasznalhato mas codehoz is. illetve unlockolhato specko itemekkel + kis haze-ert azonnal is mindne codehoz. es tenyleg fasza jatek, eleinte annyira nem jott be, de aztan hamar beszippant a story meg a jatekelmeny ahogy egyre tobb skill van meg beindul a story is.
  • caps lock
    #5
    Azért durván rá lehet függni. Tegnap hat órát nyüstöltem amiből közel három egyetlen boss elleni harcból állt. Tetszik hogy a hagyományos souls reflexek - odacsap, félreugrik, blokkol - itt nem elegendő. A játék rákényszerít hogy használd a számtalan varázslatot ha sikeres akarsz lenni. Így sokkal látványosabb lehet a harc és taktikusabb. Mindenfajta fegyvert próbáltam, de végül a bayonett vált be legjobban. Ez a legkönnyebb, így kevés staminát igényel, fejlesztéssel jelentősen megnövelhető a sebzés és távolsági fegyverként is hatékony. Vannak kifejezetten bayonetthez való skillek és persze minden más fegyvertípushoz is. Az artemis vérkódot használom hozzá, ez jégalapú mágiát használ és nagyon hatékony skillek vannak, mint pajzs, lövedékek, csapda, stb. Vannak még általános mágiák amik minden vérkóddal működnek, de a legtöbb specifikus, tehát csak az adott kóddal vagy fegyverrel működik.
    Arra figyelni kell hogy lehetőleg még a játék elején döntsük el milyen irányba akarunk fejlődni mert korlátozott a nyersanyagok száma, persze lehet farmolni csak sok időt elvesz. Van lehetőség a társakkal csereüzletet kötni ritka nyersanyagokért is.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.10.06. 14:10:02
  • Nomad90Hun
    #4
    Nekem is tetszik, egyelőre sokat még én se haladtam, meg buildek se nagyon vannak még ahogy néztem. Mondjuk a fegyvereknél a sebességet tekintve a normálhoz képest a lassú az olyan 25%-al lassabb érzésre, de sebzésre minimum 1,5x-ese, gondolok itt pl kard vs lándzsa dologra. Én sztem majd valami mérgezéses buildet rakok össze első bosson tesztelgettem bossok meg nagyobb dögök ellen egész jól tud működni.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.10.04. 22:06:00
  • caps lock
    #3
    Kicsit fura volt elsőre az anime stílus, meg vannak benne jellegzetesen japán őrültségek, de hozzá lehet szokni. A karakterszerkesztő a legrészletesebb amit eddig láttam, gyakorlatilag bármilyen külsőt csinálhatunk magunknak és a játék során bármikor változtathatunk rajta. A harcrendszernél a bőség zavarával találkozunk, mert olyan sokféle a képesség és fejlődési út, emiatt nagy az újrajátszhatósági faktor is. A pályák labirintus szerűek, de lehet rakni jelzőfényeket a könnyebb tájékozódáshoz. Érdemes bejárni minden zugot mert a fejlesztésekhez szükséges alapanyagot, meg egyedi fegyvereket és öltözékeket találhatunk. Egyedül is barangolhatunk, de nagyon hasznos tud lenni egy társ is, már csak azért is mert fel tud éleszteni. A történet jó, bár eleinte nem sokat érteni belőle. Összességében remek kis játék.
  • caps lock
    #2
  • caps lock
    #1
    A Bandai Namco új játéka.