4
 • kvp
  #4
  Vegul is ertheto, ulnek azon a csomo penzen es valahova be kellene mar fektetni. Na most a sajat bank a legjobb ha profitmaximalizalasra mennek. Annyival jobb mint a facebook megoldasa, hogy csak bankot alapitanak, nem sajat penzt adnak ki. Igy csak a kartyatarsasagokkal es nehany bankkal mennek szembe nem a legtobb allammal. Ez meg akar mukodhet is. Ha bejon mindenki ugy fog emlekezni rajuk hogy ok talaltak fel az online banki szolgaltatasokat es a kartyamentes fizetest.
 • M2 #3
  Szerintem a GS az Apple trójai falova a banki piacra belépéshez. Ha bukik a dolog, akkor presztízsveszteség nélkül ki lehet hátrálni. Ha meg bejön, akkor egy tranzakció után megkapja az eredeti nevét: Apple Bank.
 • Sequoyah
  #2
  Az Apple Cardot is mar mukodo bank mukodteti, a Goldman Sachs. De ugy tudom ok tobbek kozott Magyarorszagon sincsennek piacon... Szoval jah, lehet nullarol kezdeni mindenhol, beleertve hogy partnereket kell keresni.
  Na meg ki kell talalni a kostrukctiot is, mert az Apple Card kondicioi kifejezetten az Amerikai piacra lettek kitalalva, es azzal versenyeznek amit a jobb Amerikai hitelkartyak ajanlanak. Itt meg nyilvan azzal kell versenyezni amit a Magyar hitelkartyak ajanlanak.

 • M2 #1
  Az Apple Pay is csigatempóban terjedt, pedig ott a már működő bankokkal kellett egyeztetni.

  Az Apple Card már konkrét banki szolgáltatás, és mint ilyen, sokkal szigorúbb szabályokkal. Meg persze ellenállással olyan országokban, ahol a vezető bankoknak hatása van politikára.