Figyelmen kívül hagyja a Huawei elleni bojkottot az ARM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Johnson mindenképpen ki akarja léptetni őket, viszont a megegyezés nélküli brexitet törvény tiltja. Ha Johnson meglépi, akkor perbe lehet fogni. A pert tuti, hogy elveszti - ezért írtam, hogy megy börtönbe. Népszavazás pedig - szerintem - azért kellene, mert nagyon sokan nem tudták, hogy mivel jár a brexit, be lettek palizva.
Memento Mori!
A törvények szerint viszont nem léphetnek ki megállapodás nélkül sem (ezt a választ hozták meg a Johnson féle parlament szüneteltetésre válaszul). Vagyis a legvalószínűbb verzió az lesz, hogy újabb időt fognak kérni Johnson-ék, hiszen nem tehetnek mást. Az EU meg még egy kis haladékot ad nekik, mert ez az EU érdeke is.
Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2019.10.02. 08:58:53
Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2019.10.02. 08:58:53
Ha amerika bojkottálni akar hát bojkottáljon. Mindenki más meg szarjon rá! Unalmas már, hogy mindenkinek amerika akarja megmondani mit csinálhat! A beteg dolgaikat akarják mindenkire ráerőszakolni! Ideje lenne már fellépni ez ellen!
(amilyen dolgokat hallok UKról én örülök ha egy kicsit távolabb leszünk tőlük ezzel a kilépésükkel)
A
"Szerintem Johnson megy a börtönbe, és lesz még egy népszavazás."
Nem vagyok brexit párti, de mi alapján emelnének vádat (mert tudomásom szerint még nem emeltek, sőt miniszterelnökké nevezték ki)?
Miért lenne még egy népszavazás, ha tiltják a törvények? Ha lenne mégis akkor mikor (mindjárt kizúgnak megállapodás nélkül)?
Az én véleményem az, hogy már a hajó elment, kizúgnak megállapodás nélkül, Skócia népszavazással kilép és É-Írország is. Marad a csonka Anglia és szívja majd a fogát.
Utoljára szerkesztette: nlght, 2019.10.01. 11:59:16
Nem vagyok brexit párti, de mi alapján emelnének vádat (mert tudomásom szerint még nem emeltek, sőt miniszterelnökké nevezték ki)?
Miért lenne még egy népszavazás, ha tiltják a törvények? Ha lenne mégis akkor mikor (mindjárt kizúgnak megállapodás nélkül)?
Az én véleményem az, hogy már a hajó elment, kizúgnak megállapodás nélkül, Skócia népszavazással kilép és É-Írország is. Marad a csonka Anglia és szívja majd a fogát.
Utoljára szerkesztette: nlght, 2019.10.01. 11:59:16
Ezt: " szerencsére UKnak sem lesz már sokáig köze az EUhoz " miből gondolod?
A briteket alaposan megvezették a kilépéssel, nem tudták, minek néznek elébe. Johnson, meg Farage össze-vissza hazudoztak a brexitről, és ne mondja nekem senki, hogy ez a demokrácia. Szerintem Johnson megy a börtönbe, és lesz még egy népszavazás.
A briteket alaposan megvezették a kilépéssel, nem tudták, minek néznek elébe. Johnson, meg Farage össze-vissza hazudoztak a brexitről, és ne mondja nekem senki, hogy ez a demokrácia. Szerintem Johnson megy a börtönbe, és lesz még egy népszavazás.
Memento Mori!