7
 • coyote55
  #7
  Johnson mindenképpen ki akarja léptetni őket, viszont a megegyezés nélküli brexitet törvény tiltja. Ha Johnson meglépi, akkor perbe lehet fogni. A pert tuti, hogy elveszti - ezért írtam, hogy megy börtönbe. Népszavazás pedig - szerintem - azért kellene, mert nagyon sokan nem tudták, hogy mivel jár a brexit, be lettek palizva.
 • Vanek úr
  #6
  A törvények szerint viszont nem léphetnek ki megállapodás nélkül sem (ezt a választ hozták meg a Johnson féle parlament szüneteltetésre válaszul). Vagyis a legvalószínűbb verzió az lesz, hogy újabb időt fognak kérni Johnson-ék, hiszen nem tehetnek mást. Az EU meg még egy kis haladékot ad nekik, mert ez az EU érdeke is.
  Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2019.10.02. 08:58:53
 • morguldae
  #5
  Ha amerika bojkottálni akar hát bojkottáljon. Mindenki más meg szarjon rá! Unalmas már, hogy mindenkinek amerika akarja megmondani mit csinálhat! A beteg dolgaikat akarják mindenkire ráerőszakolni! Ideje lenne már fellépni ez ellen!
 • zola2000
  #4
  (amilyen dolgokat hallok UKról én örülök ha egy kicsit távolabb leszünk tőlük ezzel a kilépésükkel)
 • nlght
  #3
  "Szerintem Johnson megy a börtönbe, és lesz még egy népszavazás."

  Nem vagyok brexit párti, de mi alapján emelnének vádat (mert tudomásom szerint még nem emeltek, sőt miniszterelnökké nevezték ki)?
  Miért lenne még egy népszavazás, ha tiltják a törvények? Ha lenne mégis akkor mikor (mindjárt kizúgnak megállapodás nélkül)?

  Az én véleményem az, hogy már a hajó elment, kizúgnak megállapodás nélkül, Skócia népszavazással kilép és É-Írország is. Marad a csonka Anglia és szívja majd a fogát.
  Utoljára szerkesztette: nlght, 2019.10.01. 11:59:16
 • coyote55
  #2
  Ezt: " szerencsére UKnak sem lesz már sokáig köze az EUhoz " miből gondolod?
  A briteket alaposan megvezették a kilépéssel, nem tudták, minek néznek elébe. Johnson, meg Farage össze-vissza hazudoztak a brexitről, és ne mondja nekem senki, hogy ez a demokrácia. Szerintem Johnson megy a börtönbe, és lesz még egy népszavazás.
 • zola2000
  #1
  Mi köze a japán-angol ARMnek az amerikai szankciókhoz?

  Mióta az EUt is szankcionálni akarta Trump még azt sem lehet mondani hogy "szövetségesünk amerika" (oké szerencsére UKnak sem lesz már sokáig köze az EUhoz)
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2019.09.30. 21:48:34