4
 • professional
  #4
  Mi a rá[email protected] kell ez?!? Kinek, minek? Ez így perfekt ahogy van, simán beülnék rá a moziba megint ha lejátszanák! Ha az akkori idősíkban fog játszódni ez is akkor a színész nem lesz rá, mert nem lesz hiteles! Snipesék átélték ezt a gettófeelinget akkor, simán visszaadták. Ma Brooklyn helyén hipszter negyed van, digitálisan csinálják meg a gettót? Semmi értelme! Ezeknek elment a maradék eszük is!
 • ostoros
  #3
  Buta segg...
 • zetortraktor
  #2
  Jaj, nem kell passzív-agresszívnek lenni, ha ennyire nem tudsz kiállni a véleményed mellett, akkor kár leírni. (annyira szánalmasnak lenni, hogy leírod, hogy nem vagy rasszista, meg végképp no komment, miért ír le valaki ilyet, miért feltételezné bárki is, hogy rasszista vagy - ezzel kábé az olvasókat nézed le, persze, hogy nem vagy rasszista), de konkrétan ki szoktad emelni, hogy mennyi, de mennyi színészt nem ismersz (minden második posztban leírod, hogy Y vagy Y-ról sosem hallottál) és azt is, hogy milyen filmeket nézel, szóval

  " jelenleg nincs olyan fekete színész, aki beférne ide. "

  ezt, mint színész szakértő mondod? vagy fekete színész szakértő?

  nem hiszem, hogy lenne sok fogalmad az A-listás színészeken kívül másokról. konkrétan ott van a forgatókönyvíró. szerinted ő nem elég meggyőző a snowfallban? ha már snowfall, akkor damson idris? isaiah jones? vagy kérdezek tovább? mi a gond ashton sandersszel? caleb castille-jal? elfogadom, ha szerinted rettenetes színészek és tök érdemtelenül kapnak szerepeket hollywoodban, csak fura a dolog.

  vagy váltsunk a sokkal ismertebbekre? daveed diggs? brian tyree henry? lakeith stanfield? derek luke? a sort tetszés szerint folytatható.

  ha szakértő vagy a témában és mázsaszám nézed a fekete filmeket és sorozatokat nézel, akkor meg az a kérdés, hogy miért teszed, hogy ennyire alkamatlan színészt van bennük.
 • Zombee
  #1
  Ebbe is kár belefogni. Ehhez a filmhez teljesen új arcokat kell keresni, mert jelenleg nincs olyan fekete színész, aki beférne ide. Félreértés ne essék, semmi rasszizmus nincs ebben, a fehér remake-ek jó része sem mérhető az eredetihez.

  Mindjárt jön kalapos meg zetor, hogy akkor minek nézek remake-et. Ha valamit nem nézek meg, honnan tudjam, hogy nem tetszik? Költői kérdés tudom, van aminél kétséget kizáróan lehet tudni előre, hogy szar lesz. Pl. ez.