11
StarsOne
 • Ironman2
  #11
  Ennyire túlbonyolított craftolási rendszert már régen láttam,rendesen megdolgoztatja a játékost.Minden ásványnak,ércnek van normál,és finomított változata,nem mindegy hogyan,milyen gépbe tesszük őket,mert más lesz a végtermék.Kedvencem a daráló,és a centrifuga.Van az alappor,és a finomított por is amit a kemencében ingottá lehet olvasztani mindegyik anyagnál.A préselőnek külön örültem,mert azt a hülye üllőt végre nélkülözhetem,ebben automatikusan préselődnek a lemezek.Szükség is van rájuk,mert szinte mindenhez kell majd valamilyen préselt lemez.Én már a hi-tech cuccoknál járok,annyi fajta anyagom van hogy legalább 40 láda kell ahhoz hogy tudjak szortírozni.Bár lehet a porokat meg az ingotokat külön ládába teszem.A tervezőasztalon megvan már minden nekem,a kérdőjelesek gondolom későbbi változatnál jönnek majd elő,kiváncsi vagyok mik lesznek azok.Az alienek már nem látogatnak meg,de megtaláltam őket bebuggolva a viz alatt,helyes,nem is kellenek nekem.Az űrkapszula is elvándorolt rendesen,az is buggos szegény.Semmi gond,már van házam amúgyis,nem kell abba elbújnom.Tetszik a landclaim,van területvédelem,ha netalán online-ba kapcsolnék a pályámon.Más játékos nem tud oda bemenni.Az antenna is jó dolog,mert mindenhol látni hol lakom,és milyen távra.Még gondolkozom azon hogy fogadjak-e más játékosokat.
  Rengeteg nyersanyagot kell kitermelni,be is fogom telepiteni a szigetet,külön öröm hogy vannak automata workbenchek amiket rá kell telepiteni a megfelelő nyersanyaglelőhelyre,igy nem lesz gond a kitermeléssel azok után.Már lassan ott tartok,de előbb a kutatólabor kell,hogy tudjak végre titaniumot préselni az ipari préselőbe.Jófele megy ez a játék,de van még bőven csiszolnivaló rajta.
 • Ironman2
  #10
  A Breathedge is ruszki indie játék,zseniális humorral,és Subnautica szerű játékmenettel.Az is még folyamatban van,de már az első fejezet teljesen játszható volt,és bugmentes az egész.
  Azóta kijött a második,és harmadik fejezet is egyszerre,sok-sok órákkal megtoldva a játékmenetet.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.23. 22:38:46
 • Ironman2
  #9
  Itt aztán mindent ki kell égetni! Alig győzöm vagy 6 kemencével,meg egy ipari sütővel.Az üllő meg idegesit hogy bent kell maradni,addig nem is lehet semmit se csinálni a játékban,pedig az iron plate szinte mindenhez kell.
  A tervező asztal nagyon jó,már jópár dolgot megynitottam benne,és jönnek az újabbnál újabb dolgok a workbenchben.Most kezdem gyártani az elektromos cuccokat.Rengeteg nyersanyag kell itt is!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.23. 15:17:31
 • Ironman2
  #8
  Nekem azért bejön! Nem egy Subnautica,de jól el lehet vele lenni.

  Most nézem még jetpackot is lehet a hátára tenni.De azt gondolom majd ipari szinten lehet kifejleszteni.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.23. 13:04:15
 • lammaer
  #7
  Orosz noname fejlesztők játékaival az a tapasztalatom hogy az alapötlet általában jó, jó világot raknak össze, de valahogy a kivitelezés nem szokott sikerülni. Félkész játékok, amit késznek titulálnak az is olyan mintha gyalulatlan fából csinálnának gy szekrényt, UI általában csapnivaló és nem felhasználó barát.

  Mintha valahogy megragadnának a techdemók szintjén.
 • Ironman2
  #6
  Egy ruszki videót találtam ahol már kint vannak az ürben,zseniális! Látszik hogy még nincs befejezve amúgy,nagyon jó játék lehetne még ebből!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.22. 20:55:37
 • Ironman2
  #5
  Nincs benne story még erősen béta,vagy lehet én nem találkoztam még vele,de a tervezőasztal ha megvan,ott van némi fejlődési cél a technológiában,külön ágakon megy.Ha minden ágnál megvan amit kér,akkor mehetsz tovább a fejlődésben.
  Amúgy a craftolás nincs időhöz kötve,egy pillanat alatt megvan a többszáz cucc amit akarsz,viszont a forge olyan lassú,hogy kell belőle jópár darab,az üllő meg nem automata,bent kell hogy maradjál,mig legyalulod rajta a dolgokat.Ez fárasztó megoldás.
  Lehet ez még Subnautica is,mert a tenger alá le lehet merülni,csak ott éppen semmi sincs,és elég sokáig el lehet úszkálni a vizben.A víz alól nézve a felszin is tisztára a másik játékra hasonlít.Többezer kilóméterre van a másik sziget,el lehet úszni odáig szerintem,csak rohadt kényelmetlen,ezért kell majd a légi jármü,ami hasonlít a helikopterre.El is kell majd oda menni,mert az ürhajóhoz szerintem ott lesznek a cuccok.Az égen jelöli a lebegő várost,és egy ürállomást is.Hú még sokáig fog nekem tartani mig eljutok odáig.Hangok is kevesek,épitkezésnél nulla hang,és craftolásnál is.A fa kidőlése viszont jól meg lett csinálva.
  Itt ha kimész az űrbe,akkor további bolygókat látogathatsz meg,és ürállomásokat.Nemtudom mi a cél,de kiváncsi leszek rá én is.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.22. 20:51:02
 • Bal0924
  #4
  Ez nem hasonlít a Subnautica-ra?
  Mármint a cél ugyan az.
 • Ironman2
  #3
  Jönnek azok esőben is,jól rámijesztettek,pedig kikapcsoltam az ellenfél spawnolást.
 • Ironman2
  #2
  Én mondjuk most éjjel érdekes figurával találkoztam,közelébe nem tudtam menni,mert szivja az életemet.Legjobb éjszakai menedék egyelőre a lezuhant kapszula,de ha megtalál egy dög,akkor nem tágít onnan.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.21. 15:56:57
 • Ironman2
  #1
  Aki szereti a craftolós,gyüjtögetős túlélőjátékokat,az biztosan megfogja kedvelni ezt a gyöngyszemet.Nincs túlbonyolítva (csak egy kicsit),cél a bolygó elhagyása,más bolygók,és űrállomások meglátogatása,viszont addig hosszadalmas az út,mivel kb a nulláról indulunk egy lezuhant kapszulában,és onnan kell felderíteni a szigetet,és kibányászni a nyersanyagokat,hogy azokat felhasználva egyre jobb cuccokat gyártsunk magunknak.A grafika bugyutának tűnik,az állatoknak nincs mesterséges intelligenciájuk,viszont nem rontja a játékélményt,maximum idegesítő tud lenni,néhány helyen,de le lehet őket győzni simán.Alapból itt se tudunk mindent legyártani,kellenek hozzá a megfelelő eszközök,pl építőanyagokhoz a workbench.Én most kezdtem el,de tetszik.Van benne multiplayer is,lehet szervert inditani.
  Amúgy most 4 euro a steamen!

  Steam oldala


  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.21. 15:49:20