73
Total War: Troy
-
Mozes #33 EPIC sok értéket nem tud termelni, lenyúlta anno az Quake koncepcióját, megcsinálta a UT, utána lenyúlta a PUBG-t, jött a Fornite. EGS-t is csak azzal akarja eladni, hogy ingyen játékokat ad hozzá, hátha odaszoknak az emberek. Nekem minden TotalWar játék megvan, imádom őket, de ezt 1 évig nem veszem..... -
#32 Eddig sem láttam értelmét ennek.. sok minden nem változott. Csinálnának inkább egy Medivalt.. -
Daermon #31 Augusztus 13 megjelenés, 1 évig csak EGS exluziv, de a megjelenés napján 24 óráig ingyenes lesz
Hát inkább nem mondok semmit. -
#30 szívesen!
nem véletlen hogy amerika partjain sok főniciniai sztélé van, minnél régebbre megyünk vissza annál jobban hasonlitanak az inka harcosok meg a kisázsiai harci öltözet, példa a tollas sisak, pajzsok stb
punok amerikában
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.09.30. 17:00:26 -
#29 Igazán köszönöm! -
#28 itt van
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.09.29. 13:24:05 -
#27 Files.fm esetleg? -
#26 a témában ajánlott az osprey sorozat
ha irtok egy regelés nélküli fájlfeltöltőt felrakom a könyvet
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.09.29. 08:10:41 -
#25 a görögök is ázsiából jöttek, ezért a bronz és kora vaskori fegyverzet és harci felszerelés is ezt tükrözi :-D
ha falanxok nem is de harci szekerek voltak
-
Yag #24 Jaja. Utána koppant, hogy ebben az érában még Rómát se alapították meg így kicsit korábban leszünk. Ettől függetlenül szerintem hoplonos egységek biztosan lesznek meg hosszú lándzsák ... de majd meglátjuk mit pakolnak bele a készítők. -
#23 mondjuk el is lehet felejteni a több ezres harcokat, meg a csaták annyik voltak hogy mindenki kiszemelt egy harcost a ellenfélnél és azzal küzdött meg mig valaki nem győzött aztán ment tovább, nagy taktikai fondorlatok nem voltak, ellentetben kínával -
CrashBoostZoom #22 Itt már egészen a bronz korig megyünk vissza ami azt is jelenti, hogy nem lesznek hoplita phalanx-ok mert azok néhány száz évvel később alakultak csak ki.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.09.28. 13:29:56 -
Yag #21 Szerintem a kutatásokat már elvégezték "mások" csak az eredményeket kell(ene) felhasználniuk. Elég ha megnézel pár doku filmet, látni, hogy a korszakot folyamatosan kutatják max fel kell venni azokkal a kapcsolatot akik ennek a területnek a "szakértői". A 3K is rendben van. A kínai ókor sem egyszerű képlet, még is megoldották valid személyekkel és összefüggésekkel. Személy szerint én örülök hogy a földközi tengeri ókort veszik megint gorcső alá. Igazi hoplita csatákat csak MODokkal lehetett anno is megrendezni. -
ozbom #20 Nem bánnám, ha tényleg egy minőségi med3-at tennének le az asztalra. A warhammer és fantasy nem érdekel. A legjobban a középkor. Mondjuk tényleg az egyetemek, levéltárak és múzeumok biztos tudnának mutatni nekik sok hasznosítható infót. Gondolom össze tudnának annyi pénzt rakni, hogy megcsinálják. -
Kotomicuki #19 Hát, ha választani kellene nekik, akkor remélem, nem a cicomázás, hanem a minőségi tartalom felé indulnak el!
A munka és kutatás egy részét elvégeznék az egyetemek/levéltárak/múzeumok is, ha a reklámokra szánt pénzből inkább nekik dobnának egy keveset... (pl. Empire-ben/Napoleon-ban a hajótervek a brit haditengerészet levéltárából) -
ozbom #18 Plusz történelmi családokat belerakni, az nem kis kutatás és munka lenne. Pedig ezzel olyat alkothatnának, ami a stratégiai játékok piacán minden idők legjobbja lenne. Csak kérdés, hogy vevő lenne-e rá a játékos bázis. Így is elég réteg játék. -
ozbom #17 Jó lenne. De szerintem nem fogják megcsinálni, mert komoly térképészeti munkát kellene végezniük. Vagy fel kellene kérniük a komolyabb modder csapatokat, hogy segítsenek. Úgy, mint az football manager-ben is van egy elég nagy hálózat, akik segítenek a cégnek az adatbázist frissíteni. Ez mind megtörténne és bug mentes játékot raknának az asztalra. Tuti vétel lenne a számomra. De tudjuk, álmodik a nyomor... :D -
Yag #16 Ez reális lehet. A 3K- ban már nem is igazi frakciók vannak, hanem fővezérek és befolyásos emberek akik hadsereget toborozhatnak maguknak és hódíthatnak kedvükre vagy az adott történelmi szkript szerint. Nem tart semeddig átemelni ezeket az elemeket. Már ha akarják. -
ozbom #15 Nekem nem jön be az Empire, meg a komolyabb lőfegyverek. Kard, lándzsa, íj bőven elég. Max a kezdetleges lőfegyverek és ágyúk. :D -
ozbom #14 Egy Medieval 3 nagyon jó lenne. Mondjuk a 950-es évektől 1526-ig... :D És lehetne választani, hogy melyik korszakban akar kezdeni a fotelstratégosz. :D Ahogy más is írta, falvak, városok, várak és erődök építésével. Akkora lehetőség van az egész játékban. Szerintem megalkothatnák minden idők legjobb körökre osztott stratégiai játékát. Esetleg belecsempésznék, hogy választhatsz egy nemest és az ő dinasztiájával hódítod meg Európát. -
CrashBoostZoom #13 Szóval egy Empire 2? -
#12 Inkább egy viktoriánus korban játszódó változat jöhetne. A Shogun 2 fall of the samurais nagyon jó volt. Egy ilyen témakörben Európai nagyhatalmakkal tök jó lenne. -
Daermon #11 Sokszor felbukkan ott is, hogy legyen Medieval 3. -
Voronyezs #10 szerk:
Elolvastam az angol nyelvű cikket, így már csak az off topicom maradt érvényben :D -
Voronyezs #9 Kíváncsian várom :) Igazság szerint a Thrones of Britannia nekem nem tetszett, unalmas, és roppant idegesítő számomra, két végigpörgetés bőven elég volt. Remélem magát a kampány részét átdolgozzák, szerintem nem kellene bele ekkora hangsúlyt fektetni a politikai rendszerre, akkor előveszem a Crusader Kings-et (vagy nincs igazam?). Inkább magára a világra, frakciók változatosságára, esetleg egy történeti szálra fókuszálhatnának.
Off: Srácok, nem követem az angol nyelvű fórumokat, csak úgy "nyomozatilag" kérdezem: mekkora a játékostábor részéről a nyomás egy új Medieval játékért? Legalább a Rome II óta hallom/olvasom hazai oldalról, hogy "jajjdejólenne", és én is így vagyok vele, abszolút kedvenc volt anno, főleg az SS 6.4 turbózással. -
Although #8 Azt kell mondanom a SEGA, Creative csapat együtt egy nagyon jól felépített rendszert alkotott. Szóval Szófia. Ők csinálják ezek szerint a Saga részeket amik nem rossz anyagok. Használják a globális piac adta lehetőségeket fényévekkel jobban mint az EA. Nagyjából benne vannak az első háromban akiket profinak neveznék minden szempontból. -
#7 érdekel a téma
hátigen egy normális med3 az lenne a legjobb, főleg ha végre ráfeküdnének uj város és várak épitésének engedélyezésére ami europát megkülönböztette a világ többi civilizáciojátol, és ami a fennmaradást is biztositotta mert a középkori europában az már nem működött hogy egy döntő csata oszt egész ország elfoglalva -
Daermon #6 -
Daermon #5 Ez “csak” Saga. Készül a Warhammer 3, meg egy teljes TW is. Én bizom benne, hogy az lesz a Medieval 3. Jó lenne modern verzióban Mátyással rendet tenni Európában. Sajnos a Medieval 2 felett csúnyán eljárt az idő. -
#4 Inkább egy Medival kellett volna.. -
#3 Itt meg egy alaposabb leírás annak, aki beszélni angol! :) -
Daermon #2 Steam oldal -
Daermon #1 És megjött a trailer :)