3
 • morguldae
  #3
  Ha a facebook pénz úgy működik majd mint a facebook oldal, ahol csak úgy egyik napról a másikra tiltogatnak le felhasználókat akkor nem nagy jövője lesz. Ki a fene tárolna olyan helyen bármit is, ahol egyik napról a másikra csak úgy megszüntetik a fiókját. Volt pénzed, aztán ja kitiltottunk oszt már nincs pénzed! Röhejes egy cég!
 • VolJin
  #2
  Most kell a nyakára taposni ennek a Zukkenbergnek, amíg lehet!
 • kvp
  #1
  Mivel a libra keszitoi is leirjak, hogy a penzuk bevezetesevel megszunne a szuveren jegybankok mozgastere es ezzel gyakorlatilag a penzt kiado cegcsoport valna kavazi vilag jegybankka. Ezzel a valasztott helyi vezetok helyett a penzugyi donteseket mar az fent emlitett nemzetkozi nagytokes csoport hozna mindenutt ahol engedelyezik a penzuk hasznalatat.

  A fentiek fenyeben miert meglepo az, hogy egyetlen epeszu kormany sem akar lemondani a sajat hatalmarol es azt onkent atadni egy senki altal nem valasztott, nemzetkozi nagytokes csoportnak? Ez olyasvalami, amit se egy ditktator, se egy populista politikus, de meg egy atlagos demokrata sem tamogathat (mas-mas okokbol, de egyforman). Csak es kizarolag olyan politikusok reszerol erkezhet tamogatas egy magantulajdonu vilagpenz bevezetesere, akik nem a valasztoikhoz, hanem a fenti globalis tokes csoporthoz husegesek.