8
Oxygen Not Included by Klei
 • raga
  Szüli
  #8
  Messze voltam a műanyagtól éppen elértem az olajat.
  "A magyarítás elérhető a workshopban?"
  Igen!
 • Xsillione #7
  Akkor isznak belőle, ha kajához használod (növények, vagy ha használsz mushers - amit persze érdemes elkerülni ha lehet), illetve ha azt hazsnálják az italosztóhoz.

  A hűtést akkortájt meg egy gőzgenerátorral simán meg lehet már oldani (feltéve, hogy van már acélod és műanyagod), egy aquatunerrel készítesz hűtőkört, a melegpontot meg elhasználod a gőzgenerátorban, minuszos energiában, ám a célja nem is az, hanem a hűtés.

  A fertőzés stressze meg ideális esetben elvész a többi csökkentő közt:P Persze nem kell küzdeni érte, ám nem is érdemes görcsölni ellene jobban, mint célszerű.

  A magyarítás elérhető a workshopban?
 • raga
  Szüli
  #6
  Itt egy kép az újabb próbálkozásomról:

 • raga
  Szüli
  #5
  Nekem soha nem ittak belőle, pedig a szennyvíz medencébe is építek kutat, hogy a szennyvízet igénylő nővénynek (Bolyhos nád) is tudják locsolni. A ferőzéseket, meg nagyon el kell kerülni , mert stesszelnek aztán meg nem dolgoznak.
  Tegnap buktam el egy 236 napos kolóniát mert volt 2db gőzgejzír a közelben és nem tudtam megfelelően lehűteni, pedig egy teljes jégbarlangot leolvasztottam.
 • Xsillione #4
  Mondjuk amilyen gyenge a betegség most akár ihatják közvetlen is, főleg, hogy elenyésző ital kell nekik.
 • Caliph
  #3
  hát elkezdtem vele játszani,meg youtube videókat nézni de rohadtul komplex,kicsit meg is ijedtem tőle ... :D illetve inkább nemkicsit...Addig már sikerült eljutni,hogy mindenkinek van szállás,kaja,van külön részen lent smart batterys szénerőmű,pörög a kutatás...most egy klotyó,illetve fürdő részleget kéne megoldanom,elvezetve a szennyvizet,tisztítva,és visszatáplálva,meg persze vigyázni hogy abból ne igyanak... :D

  és köszi,pont Thorin videóit néztem :)
  /szép jó hajnalt mindenkinek :) /  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.09.15. 18:06:31
 • Xsillione #2
  Üdv, és valóban meglepő, hogy kevés helyen bukkan fel, pedig kíváló játék talán az említett koplexitása az, ami kicsit megfogja, ám egyben ami érdekessé is teszi.

  Ha van kérdés megpróbálok rá válaszolni, illetve talán nem zavaró némi önreklám:
  Chaotic Utopia: Még az indulás előtt a béta teszt alatt indult, ám utána is folytatott colónia az erdős aszteroidán, viszonylag sokáig elment (rakéták és hasonlók), aztán valahol elfogyyott az időhasadék előtt...
  Luxury: Már a megjelenés után indult (így a térkép kód elvileg még érvényes) kolónia a vulkán aszteroidán, küzdelem a hőséggel és egyedi oxigén forrással a gejzír megtalálása előtt.
  Trainwreck: Aktuális kolónia a kihalt aszteroidán, elenyésző alapanyag, állandó kajaprobléma, kis létszám, hogy életben maradjunk, mely lassan végre megoldódik, bár az arany teljes hiánya továbbra is gond.

  Utoljára szerkesztette: Xsillione, 2019.09.15. 13:57:00
 • raga
  Szüli
  #1
  Egy remek játék, amihez eddig nem találtam magyar nyelvű fórumot, pedig bőven van mit kibogozni benne.

  Főleg aktuális, mert készülőben a magyarítás (nagy köszönet) ami már jól használható:

  https://www.facebook.com/onimagyaritas

  Játékstilusában space-colony simulation
  folyamatosan változó kihívásokkal, remek humoros grafikával.

  Launch trailer

  Szóval hajrá!


  Utoljára szerkesztette: raga, 2019.09.15. 12:36:21