4
-
ugh #4 Az oszes remedy jatek csak sajto altal felszopott jo esetben is csak gyenge kozepes valami.
Az alan wake vagy qb ket rakas szar. A max paynebol is csak a masodik ertelmezheto jateknak. -
#3 Tényleg nagyon rossz, a játékmenet is, a történet sem fogott meg a játék harmadáig eljutva se, pedig szeretem az ilyen meta témát, egyedül a grafika jó legtöbb helyen, de néha még ott is vannak hiányosságok és nem túl ingerdús az egész iroda.
A max payne a maga idejében sokkal jobb volt ettől. -
#2 Nekem a sokat szidott Quantum Break sokkal jobban tetszett ennél. Nálam leginkább sztori fronton vérzett el ez a játék, egyedül az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utalások tetszettek benne, hogy próbálkoztak valamiféle world buildinggel, de aki nem olvas el/talál meg minden doksit, könnyen lemaradhat róla.Alan Wake-es -
#1 Senkit nem szeretnék megbántani, de ez a "játék" számomra rettenetesen szar. Majdnem hozza a Max Payne 1-et vagy az Alan Wake-et, de ez ma már az Odyssey és Days Gone korában nagyon kevés. Egy szó jutott róla eszembe: gagyi. A grafikáról való áradozást sem értem, mert mai szemmel high-on ez egyszerűen nevetséges.