9
-
ugh #9 Mert mi meg a nyugatiak nem ezt csinaljuk.
Aaaa dehogy. -
csicso82 #8 A Yandex-et az oroszok, gondolom ciril betűs találatban vagy Oroszországgal kapcsolatos releváns találatokban jobb, ez olyan, hogy Kínában pedig a Baidu az ász.
A GOOGLE keresőjét használom én is, mert nincs jobb. Próbáltam már a Duck-Duck-Go-t de halvány nagyon, hogy megtudnak e rólam bármit azt pedig pont leszarom. -
csicso82 #7 Tehát: valaki jelzi, hogy a link "kalóz" valami hivatalos szervnek, a hivatalos szerv ezt kivizsgálja, majd ha döntött, szól a szolgáltatónak, hogy törölje, akinek van erre 6 órája.
Ez folyamat nekem egy hetes programnak tűnik. -
#6 De ki használ google, meg yandex keresőt? Ez valami vicc? ^^ -
#5 Mindenki így csinálja és nincs új a nap alatt. -
end3 #4 "a szélsőséges vagy annak minősített tartalmakat" -
nlght #3 Ha az orosz kormány keményen üldözné a warezt akkor nagyon gyorsan lázadások törnének ki arrafelé.
Csóri oroszok pénzének az értéke 2014 óta a felére esett, már így is elég zabosak, a netes termékek az egyik "drog", ami segít nekik kiereszteni a gőzt és menekülést nyújt a valóságtól. -
Merwenus #2 Nem kell, olvasd el a cikket, csak a keresőből kell törölni a kalóz linkeket, az hogy orosz oldalakon mi szerepel nem tér ki, az ott marad, ha eddig ismert olyan oldalt, utána is használni fogja. -
gombabácsi #1 szegény oroszok, elő kell fizetniük a netflixre, ha filmeket akarnak nézni :D