5
 • csigafi
  #5
  Ha nincs gond akkor kreálnak egyet. Minek ezek a kripto valuták? Ok tudom pénzmosásra de másra semmire nem jó. Most minek vegyenek az emberek valós pénzért kriptonvalutát. Ja tudom mert annak aki kitalálta jó bevétel.
 • VolJin
  #4
  Akkor ismétlem önmagam:

  -----------------------------------------
  Akik védik a bitcoint, azok a jelen világ érték és fogalomválsága miatt teszik azt, a valóságba és a rendszerbe vetett bizalom hiánya miatt. Mert a bankrendszert, és az államot utálni kell, ez meg azoktól független. Ahogy egy kávénak lehet a harmónia nevet adni, amikor az egy harmóniától messze álló energialöket, amikor minden elveszti a valós jelentését, amikor a legkevésbé tudják az emberek a dolgokról, hogy mik is azok valójában, mert a vécéöblítőre azt írják, hogy friss tavaszi gleccser illatú (nincs is illata egy gleccsernek) akkor már elég azt mondani egy matematikai feladat megoldásaira (ez a bitcoin, és a feladat megoldása a bitcoinbányászat), hogy az egy pénz
  --------------------------------------------

  A lényeg, hogy a kormányoknak kell uralni a valutákat, az államoknak alapvető feladata ez, pontosabban a jegybankoké, és már az is aggodalomra ad okot, ha egy jegybank nem állami intézmény és itt szándékosan nem az állami tulajdont használtam, mert a tulajdon átruházható.

  Túl sok idióta vásárolt be kriptovalutából, ezért sok ezerdmilliárdnyi vagyonnak hitt semmi válna köddé, de meg kell lépni.
  A kriptovalutákhoz kötődő összes tevékenységet illegálisnak kell nyilvánítani!
 • Zoliz
  #3
  Akkor kitalálának más bitfolyam áruváltó szaert.
  A szellem már elhagyta a palackot és kinn bűzölög.
 • kvp
  #2
  A Libra meg csak nem is valodi kriptovaluta, hanem par ceg altal garantalt maganpenz. Elvileg a legtobb orszagban ez be van tiltva jelenleg is, de eleg nagy a nyomas a globalista nagytokesek egy reszenek az iranyabol, hogy kell (nekik) egy allamok felett allo globalis penz, aminek az erteket ok hatarozhatjak meg. Sokan sejtik hogy rossz otlet, de egyelore csak probaljak megindokolni a politikusok fele, hogy miert is baj. Persze eleg sok politikus es allam ezzel mar tisztaban van.
 • VolJin
  #1
  Nem bonyolult!

  Be kell tiltani a kriptovalutákat!