19
GoW5
A Gears of War széria 5. része
 • grebber
  #19
  "A Gears 5 a kritikusok szerint egy igencsak jó játék lett, ez pedig a népszerűségén is meglátszott: a Microsoft hivatalos visszajelzése alapján ez a program vonzotta a legtöbb felhasználót a debütálása utáni héten ebben a generációban Xbox-on, a Gears of War 4 első hetének játékosszámára pedig nagyjából ráduplázott.
  Mindez azonban nem látszik meg az eladásokon, legalábbis ami az Egyesült Királyság fizikai példányait illeti. A legfrissebb adatok szerint a Gears of War 4 4,5-ször, a Gears of War 3 pedig (az Xbox 360 népszerűségének a csúcsán, a digitális eladások betörése előtt) húszszor olyan jól fogyott, mint a Gears 5. Sokan úgy gondolják, hogy a jelenség mögött az Xbox Game Pass áll, hiszen ennek hála egy dollárért bárki kipróbálhatta, sőt, végig is vihette a The Coalition alkotását."

  Azért most sajnálom őket. Pl alapból nem kúrtam volna bele a game pass-ba - de ha 30$-os kezdő áron adom már ezerszer előrébb vannak pénzügyileg. És ha a 30$-os áron kevés fogyna idővel még mindig ott a game pass ,de erre az időre full árasra tettem volna a helyükbe...
  Ez kb az epic store szidroma szórjuk a pénzt nem kell az van bőven belőle...
 • grebber
  #18
  Óriásit megy a Gears 5 az Xbox Game Passben
 • sanya200
  #17
  PC-n tolja valaki hdr-el? Mert hiába kötöm rá a hdr tv-met (samsung Q6FN). Az options-be be se kapcsolja hiába nyomok rá. A Windows alatt is be van kapcsolva a Windows HD color alatt. Bár nem tudom másnál az hogy müködik nálam úgy néz ki mintha egy erős szürke filtert raktam volna a képernyőre. Minden film ami hdr-es az is így néz ki PC-n. De ha tv-n youtubozok ott meg jó a hdr meg ps4-én is.
 • grebber
  #16
  Gears 5 - XP boostot és extra valutát kap mindenki a szerver gondok miatt
 • grebber
  #15
 • grebber
  #14
  Ja lol ,hogy ez volt a főellenség. Akkor nincs 20 óra. Vége van!A felszedhető dolgok szokás szerint jól el vannak dugva. 70% lett csak meg. Haverral majd nekiállunk coopba legnehezebb szinten úgy még faszább lesz.

  Grafika az elég vegyes. A game első fele a havas részekkel fasza aztán ez a vörös sivatagos rész szerintem bödület gyenge. Mondjuk lehet ez a geci vörös nyom a latba mert pl egy normális homokos rész pl metro vagy mad max szebbek ezen a téren.
  New Game + jó lenne ha volna a kis robotnak a fejlesztései megmaradnának majdnem fullos lett .....
  300ft-os game passban baszki parádés. Sajnálom a ms-ot hogy moslék sok pénztől elesik :(
 • grebber
  #13
  GEARS 5 Benchmark
 • grebber
  #12
  Nem mondtak nagyot a közel 20 órával... Reggel 7-től tolom + tegnap nyitástól és még nem látom a végét. Kiléptem mert foci van,de nem is gond kell a pihi reggel óta egy kibaszott nagy monszta amúgy is felkúrta agyam 1 órája szoptam nem tudod átvinni mindig valami gépi ai-t elkap azt game over :(
 • grebber
  #11
  A felén már túl vagyok
 • Tinman #10
  Aki !végig!tolja majd a single-t, az jelezze már itt... thx!
 • Darkman86
  #9
  Üdv! Aki próbálta már a játékot, mi a véleménye? (főleg a PC verzió érdekelne)
 • grebber
  #8
  A Metacriticen jelenleg 33 teszt alapján 85-ös pontszámon áll az Xbox One-os változat, míg a PC-s 8 értékelés után 82 pontot tud felmutatni. Íme a nagyobb oldalak pontszámai:

  USgamer - 3/5
  IGN US - 8.8/10
  Gamespot - 7/10
  GamesBeat - 90/100
  Game Informer - 8.5/10
  GamesRadar+ - 4/5
  EGM - 4/5
  COGconnected - 87/100
  CGMagazine - 6.5/10
  Xbox Achievements - 90%
  Gaming Trend - 90/100
  Press Start - 9/10
  Attack of the Fanboy - 4/5
  Shacknews - 9/10
  Screen Rant - 4.5/5
  God is a Geek - 10/10
 • grebber
  #7
  Gears 5 - bemutatkozik az Operations
 • grebber
  #6
  Megérkezett a Gears 5 utolsó előzetese


 • grebber
  #5
  Gears 5 - Dave Bautista is játszható karakter lesz
 • grebber
  #4
  Negyedórán át pörög a Gears 5
 • grebber
  #3
  Módosított Unreal Engine-nel jön a Gears 5
 • grebber
  #2
  Pc-n is és xboxon is előtölthető a játék!
 • grebber
  #1
  2018 nyarán a Microsoft bejelentette a Gears of War 5-öt, a Gears Tactics névre hallgató körökre osztott taktikai játékot, valamint a Gears Pop! játékot.
  A Gears of War 4-ben megismert Kait, Del és JD ismét visszatérnek. Az előző rész tragédiáját követően az ezúttal főszerepet játszó Kaitnek szembesülnie kell édesanyja nyakláncának titkaival, s azzal, hogy miféle szálak kötik őt a locusthoz.
  A Gears of War franchise-ra mindig egyfajta grafikai mérceként lehetett tekinteni az Xbox-konzolok kapcsán, és ugyan az eddigi részek is viszonylag stabilan futottak, az új rész minden eddigi optimalizációs törekvést felül fog múlni.
  A The Coalition stúdió vezetője, Rod Fergusson a Wirednek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Gears of War 5...bocsánat, Gears 5 fejlesztése során a konzolok esetében a 60 fps és a 4K lett megcélozva, míg PC-n biztosítani kívánják a játékosoknak, hogy a fix 120 fps se legyen elérhetetlen számukra.
  „A célunk mindig a 60 fps volt, és úgy hisszük – a hátunk mögött mindennel, amit eddig készítettünk, illetve a sok tapasztalattal, amit a Gears 4 és annak optimalizációja kapcsán szereztünk –, pontosan ezt fogjuk nyújtani most is, csak 4K felbontáson. Még meglehetősen korai erről beszélni, de általában 120 fps-t tudunk elérni. Nyilvánvaló, hogy sokat számít az, hogy milyen hardvert használsz, de a játék képes lesz arra, hogy elérje ezt a magasságot, olyan hardverrel, ami képes ezt kipörgetni."
  A korábbi részekhez mérten lényeges előrelépésre számíthatunk optimalizáció tekintetében. „Az, hogy a játékot teljesen az alapoktól kezdve építjük fel PC-re, komoly előnyt jelent, mivel a játékosok képesek lesznek kihasználni a különböző PC-s optimalizálási beállításokat"
  Gears 5 Steam oldala

  Most akciós a game pass így aki most befizet 300ft-ért végigtolhatja (vagy 600ft/2 hónap kinek mit dob fel az ms oldala) ezt a remek játékot

  info: Gamekapocs