7
  • Tetsuo
    #7
    Pl. hol haladnak "előre"? LoL
  • Szefmester
    #6
    Nálunk a suliban tiltva van a mobilozás. Vannak ugyan spéci órák ahol a diákok elővehetik a mobilt, de csak a feladatokra. Minden más esetben elkobzódik és majd a szülő átveheti a titkárságon.

    Jelzavarót telepíteni nem poén, lévén a tanárokat is szopatnád, ők meg komolyan használják néha. Persze nem feltétlen óra közben, de ha pl sos kell a rendszergazda, akkor vagy felszalajtanak az irodájába egy gyereket, vagy hívják telefonon.
  • Midtjylland
    #5
    Nyugodtan mobilozzanak csak! Majd amikor elkezdődik a pornós karrierjuk, akkor jönnek rá, hogy tanulni kellett volna, nem szórakozni!
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #4
    Így van ez az egész leadom, illetve csak mobilnetet tiltom vicc kategória. Jelzavaróval meg lehet oldani.
  • Ellaberin
    #3
    Nos valóban: ez csak javaslat, bár ha putin is felveszi ez felér egy "erősen ajánlom"-al.

    Bár nem csipázom az oroszokat, de ezt kifejezetten támogatnám itthon is.
    Iskolába bemegy, mobil lead, haza indul megkapja. (Ennek még lehet lógás korlátozó haszna is) Aki meg olyan, az szól a tanárnak, ha baj van és értesítik a szükséges szerveket, szülőket. (Érdekes módon ez működött még a mobil elterjedése előtt is jóval)
    És igen, a szülők is benne vannak vagy a nem törődésükkel, vagy pont a túl aggódásukkal.
    Félreértés ne essék, nem a digitális fejlődés ellen vagyok, sőt! De az alapvető emberi kapcsolatokat nem lehet elsajátítani semmilyen appal - az csak a harmadik személynek jó: adatszerzésre. Legalábbis jelenleg. Arról nem is beszélve, hogy mennyire tud odafigyelni bármire is miközben a telót bámulja, hogy ki mit írt vissza, vagy éppenséggel mennyi lájkot kapott.
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2019.08.21. 18:34:28
  • kékherceg
    #2
    Míg egyes országokban előrehaladnak a dolgok addig más országokban inkább vissza...Mert az ókorban olyan jó volt minden.
  • Zombee
    #1
    Nem betiltják, csak javasolják a használat korlátozását. Az órai használatot amúgy egy az egyben tiltanám én is. Önmagában a mobilnet korlátozása kivitelezhetetlen, meg ellenőrizhetetlen, ki használja csak alapfunkciókra, és ki többre.