Fura, de kevesebb embert fog érdekelni az AZ 2, mint az első rész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Térjünk vissza erre 20-30 év múlva. Sokat (többet) beszélhetnek Skarsgaard-ról, mert 2 éves az első rész, most jön a folytatás. De basszus, az egy dolog, hogy neked a 2 részes tévéfilm (ne nevezzünk már minisorozatnak egy 2 részes filmet, ennyi erővel az új is minisorozat), de hogy soha életedben nem láttad magát a karaktert se, pedig érdeklődsz is a horror iránt, azt nehezen tudom elképzelni.

Ez most nem nagyon nyert, hiszen Bill Skarsgaardról elég sokat beszélnek, ellenben én, mint aki nem láttam a régi TÉVÉS minisorozatot, azt sem tudom, hogy hogy nézett ki Tim Curry, de tippre elég röhejesen, ha 90-es évek. Nem mintha ez jelentene valamit.
Ó, ez érdekes logika: ha valaki csinált valamiből egy rossz filmet, akkor abból más is csak rossz filmet tud?😊
Főleg, hogy az eredeti verzió egy regény, a 2017-es film ezt dolgozta fel, nem a régi filmet. Ami meg egy tévéfilm volt. Amúgy nem rossz, hangulatos, és a Tim Curry féle Pennywise popkulturális ikon lett. Ez az új nem lesz az.
számomra érthetetlen miért is lett az 1 része sikeres. Még az eredeti verzió is unalmas volt
Az első nagy csalódás volt...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams