77
nfsh
  • Szabi #77
    3,5 euro most a Deluxe kiadás
  • robicarlos6
    #76
    Idén jöhet az új Need for Speed-játék
  • Szabi #75





    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2021.08.04. 22:01:35
  • soo277
    #74
    Sziasztok,megvettem a játékot originon,törtel kijátszottuk gyerekkel fullra,szeretném megkérdezni van rá megoldás ,hogy ne kelljen elöről kezdeni a játékot,elmentés stb..

    köszi a helpet
    Utoljára szerkesztette: soo277, 2020.09.13. 09:24:20
  • Krisztiam #73
    Heat 3-nál úgy tudod lerázni a rendőröket, hogy keresel egy ugratót, a rendőrök úgy nem mennek utánad
  • grebber
    #72
  • goregrind #71
    ...és ha valaki esetleg gyűjtögetne de nem talál ezt azt, akkor itt puskázhat!

    NFS Heat Interaktív térkép
    Utoljára szerkesztette: goregrind, 2019.11.25. 17:46:49
  • goregrind #70
    Hali! Pár perce zúztam le Shaw-t a '65-ös paripával! Nálam semmi olyan probléma nem volt, amit te jeleztél!
  • Nomad90Hun
    #69
    Amit kicsit viccesnek érzek, és mióta megvan a Mustang azóta vettem észre, hogy gyakorlatilag ha 140 Mph-nál többet tudsz menni a kocsival a rendőröket 5mp alatt el lehet kb. felejteni.

    Viszont nem tudom hogy ki tervezte / csinálta a "civil" közlekedést (normál autók, kisteherautók, trailerek), de valami eszméletlen valami hihetetlenül idióták, megáll a kereszteződés közepén a nagy dobozával persze pont úgy, hogy 150-nél hajszállal kerüld ki, vagy szállj bele, és ugyanezt kiskocsival, simán beállnak 2-3-an így kereszteződésbe, van mikor le kell mennem az útról, hogy kikerülhessem őket, már amikor van rá hely... Tegnap meg a kedvencem az volt, mikor verseny közben totyorgott belső-ben a kis civilke, kerülném jobbról, erre belső sávból jobbra kanyarodik minden jel nélkül és oldalba vág amivel kipördít, rögtön 3 hellyel estem vissza, arró lnem is beszélve, hogy totál életszerűtlen...
  • Nomad90Hun
    #68
    Ok. Megvan tényleg az van amit írnak forumokon, a mustangnak nincs ütközési sebzése valamiért. BMW X6-os-raa ráment a pénzem de, meg tudtam azzal csinálni. Versenyre jobb a mustang tho.
  • Nomad90Hun
    #67
    Srácok aki nyomja jelezzen már vissza pls, mert úgy néz ki gamebreaking bugba ütköztem szó szerint.

    A Got Your Back küldiben mikor Ana apuci régi camarrojat elcsórja bátyótól, hogy tudjon versenyezni, a rendőrök közül Shaw ránk izgul, a küldi az lenne, hogy zúzzam le a csókát, hogy ne törje össze Ana alatt a kocsit. Azonban hiába szállok bele akár 150-el nem sérül a kocsija, próbáltam mind a porsche 911-essel mind a 15-ös mustang gt-vel is, egyikkel se, ahogy néztem más is belefutott már ebbe.
  • hawkie22
    #66
    Hát akkor lehet, hogy ebböl vétel lesz. Karácsonyra meglepem majd vele magam, ebben a hónapban kicsit sokat adtam ki játékra. (RDR2, SW Fallen Order, Planet Zoo.) :)
  • Nomad90Hun
    #65
    Nah nem adtam, fel, rájöttem hol hibáztam (nem volt a meg a sebesség). Azóta kicsit biztonsági játákot játszva óvatosabban toltam, heat 2-nél már spuri volt a garázsba ahogy sikerült véletlen lerázni a a fakabátokat, éééés meglett a mustang is. Meglepetésmre egész olcsó csak 60.000 volt.

    Kicsit pimpeltem rajta, de gondoltam nem vadulok el.

    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.23. 16:31:46
  • Nomad90Hun
    #64
    Ok. most kezdek ott tartani, hogy hagyom a francba... Bemegyek éjszaka 1 versenyre adott 3,400 reput mondom ok, verseny közben meglettem heat 1-es. Verseny végeztével persze, hogy szembe jött 1 zsaru a semmiből, érdekes 130 mph-al a crown vic lazán követ, sikerül beugratnom a versenypályára és mit ad isten az erősítés beteleportál oda (corvettek meg minden), pont mikor kiugratnék félrelöknek (3x is) kergetőzés közben persze felment heat 4-re a dolog meg szétverték alattam a kocsit is, eredmény az lett, hogy 1,5-2 szint helyett léptem egy felet, és buktam 50.000 bankot, így kb. kezdhetem előlről a pénzfarmolást....

    Azt már meg se nézem mennyibe kerül a frissen megvehető porsce 911-es fogadjunk kerül vagy 150.000-be és nekem meg van 28k-m miután kétszer elkaptak pedig már 100k fölött voltam pénzben...
  • Nomad90Hun
    #63
    Azt mondjuk hozzátenném, hogy nem buksz mindent, csak azért érződik, és egy idő után oda jutsz, hogy kevés a pénz ami bejön, meg kevés a repu, és vagy kockáztatsz este, vagy inkább biztosra mész. Az új kocsi vs fejlesztés megint 1 érdekes dolog, én arra jutottam, hogy elején nem érdemes cicomázni annyira az autót, viszont én jelenleg járok ott így rep 12-13 fele, hogy már érzem, hogy kezd gyenge lenni az autóm (BMW M3 még rep 8-ról), viszont ha fejlesztem nem lesz pénzem a mustangra amit kinéztem(2015-ös rep 16-tól), hogy a következő erőszintű versenyekre jó lenne. Amúgy éjszaka heat 1-2-nél még viszonylag könnyű meglépni ugratókat, stb használva, heat 3-tól már húzós, az nekem 3-ból eddíg 2x elfogással végződött. Az egyik az elején véletlen felhúztam 3-asra és szó szerint ronccsá törték alattam a zsaruk a kocsit, a másik meg a mostani volt, hogy a versenypályára akartam beugratni előlük, csak nem volt meg a kellő sebesség, így nem tudtam átugratni a falon, megakadtam a falban és ott jöttek mögöttem beálltak mögém, pont úgy hogy, se előre se hátra, hát nem voltam pipa, áh dehogy....
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.23. 10:23:15
  • Nomad90Hun
    #62
    Az, hogy megéri-e szubjektív. Nekem spec tetszik, benne van a tuningolgatás ami az Undergroundban volt (mind esztétikai, mind teljesítménybeli tuning van), a versenyek változatosak szerintem, elég sok az autó. Viszont szerencsére nem úgy van megoldva, mint az újragondolt most wantedben, hogy odamész és beleülsz oszt jónapot, hanem éjszaka reput kell gyüjteni, nappal meg pénzt, és ha van elég repud megvehetővé válik mindíg pár autó, viszint a pénzt is ki kell érte csengetni, ami meg nem jön könnyen.

    Ami nekem nem jött be, hogy éjszaka egy idő után eljutsz oda, hogy halmozni kell a versenyeket, és heat 1-től kezdve, veszettül agresszívek a rendőrök éjszaka, én pl. most tudtam volna szerezni 20k reput 2 verseny, meg egy 3-as szintű körözés (heat) után, ezzel léptem léptem volna kb. 2 vagy 3 szintet, csak ami kissé unfair, hogy rendőrök végig ott loholnak a sarkadban, és elég egy ugratást, vagy 1 kanyart elnézni, felhoz szorítanak és rögtön bukó....
  • hawkie22
    #61
    Megéri a játék a vételt? Utoljára Most Wanted-ot élveztem az NFS-vonalból.
  • Nomad90Hun
    #60
    Powered by Google Translate....

    Alzánál nem tudom mit szívtak, hogy ezt így kiengedték, simán kiírhatták volna az eredeti angol címet, úgyis mindenhol úgy hivatkozik rá kb. mindenki.

    Kérdés:
    Így az elején merjek éjszaka a verseny után kockáztatni, vagy inkább sunnyogjak haza a garázsba, és majd ha lesz valami táposabb verdám akkor inkább?
  • TBTPumpa
    #59
    Erős kontent ez így a nap végére...
  • Nomad90Hun
    #58
    Tegnap én is beültem a volán mögé. Utoljára a 2015-ös hot Porsuit-et toltam. Első 2-3 verseny után jónak érződik. Stílusra kicsit Undeground és Hot Porsuit keverék ami nekem bejön.
    Ami külön tetszett, és emiatt nem értem az irányíthatóságra miért panaszkodnak egyesek, hogy a kocsi viselkedését nagyban meghatározza az időjárás is. Napos időben pl. simán driftelehetek a kezdő mustang-al szine bárhol, ugyanezt esős időben eljátszva jó eséllyel alsóhangon egy 180-as furdulat lesz belőle, tehát azér figyelni kell milyen időben hogy vezet az ember.
  • grebber
    #57
    Rekordot döntött a Need for Speed: Heat
  • Krisztiam #56
    directx esetleg? jobb öltelem nincs.. vagy windows reinstall
  • Lacuka
    #55
    igen, először javítottam nem lett jobb utána újra is telepítettem de úgy sem jó
  • Krisztiam #54
    próbáltad javítani a játékot? az nfs heat ikonjára katt és repair, hátha segít
  • Lacuka
    #53
    Sziasztok!
    Olyan gondom lenne, hogy a legutóbbi frissítés óta valami ocsmány lett a grafika:( A felbontás állításakor látom a különbséget, de ha a részletességen állítok akár low akár ultra nincs közte különbség. Már újra is telepítettem. Legfrissebb driver fent van.
    A gépem: fx8350, 16 gb ram, gtx 1070. Valami ötlet? Köszi előre is.
    Utoljára szerkesztette: Lacuka, 2019.11.15. 08:21:19
  • Krisztiam #52
    Kellett a patch, már vártam :)
  • Szabi #51
    Need For Speed Heat (NFS Heat) update 1.03 changelog

    Added minor UI fixes
    Added fixes for crashing issues.
    Addressed stuttering and lag fixes.
    Fixed few glitches.
    Other minor under the hood fixes

    részletes leírás.. :D
  • Szabi #50
    story-t általában az szidja akik végig se nézi az átvezetőket :D
  • Krisztiam #49
    Sziasztok
    Szeretnék egy kis véleményt mondani az NFS Heat-ről. Szerintem nagyon jó lett a játék, meg merem kockáztatni, hogy az nfs carbon óta a legjobb nfs. Sokan fikázzák, hogy a forza az sokkal jobb meg ilyenek, de szerintem nem kellene összehasonlítani a két játékot. Az nfs egy árkád játék, akinek ez nem jön be annak biztos nem fog tetszeni. Meg írják, hogy szar a story, de kit érdekel a story? Engem az autók érdekelnek nem a story. A grafika szerintem nagyon szép azzal nincs baj. Az irányítás is jó. És végre kivették az animációt, amikor ütközök. Az előző részekbe az animációt néztem miközben a többiek elhúztak, az idegesítő volt :D
  • Szabi #48
    végre rendesen megvannak csinálva a "Hero car"-ok :D

  • Szabi #47
    :DD
  • Szabi #46
  • grebber
    #45

    VG247 review – 4/5
    IGN – 8
    Tech Advisor – 3/5
    Stevivor – 7
    GamesRadar – 7
    USgamer – 6
  • Gabor77
    #44
    Akartam mondani, hogy az Nvidiának mi köze van egy rockstar által kiadott játék ajánlott gépigényéhez?:D
  • Dzsini
    #43
    Ez az Nvidia ajánlása, semmilyen módon nem hivatalos elvárás.
  • ntex
    #42
    Innen. 2080Ti nem viszi 4K-ban stabil 60 fps-el csak medium beállításokkal


    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.11.08. 02:01:11
  • Gabor77
    #41
    Ezt mégis honnan vetted?:D

    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2019.11.07. 21:30:34
  • Szabi #40
    meglepően nehéz driftelni és a BRZ se volt a legjobb választás drift autónak, ehh :D
  • Szabi #39
    kár hogy Kanji-k nincsenek kiírva angolul is.. remélem nem azt írtam a kocsira hogy csípős csirke leves.. :DD
  • ntex
    #38
    Kell keresletet csinálni az új RTX kártyákhoz... Ezek tökéletes húzócímek arra hogy az emberek új kártyát vegyenek játékok miatt. Eleinte 1060-at írtak az RDR2-nek is pl. optimális "1080p High" kártyának, miután megjelent a játék átírták RTX 2060-ra, ez elég sokat elmond :D