4
 • Macropus Rufus
  #4
  Nekem nem volt soha problemam a firefox-al. Am. sok esetben az IE is jo alternativa meg most is.
  Ha atmegyek hardcore-ba akkor w3m-el csapatom. Ha csak dokumentacio miatt keresgelek. Tokeletes. Gyorsabb nincs nala. Se fapadosabb :D
 • ugh
  #3
  Es akkor mit hasznalsz, mert nem alternativa a firefox?
  Egy hulladek evek ota.
  Miota tobbszalusitottak par eve egy i3 alatt hasznalhatatlan.
  Az opera szinten rem gagyi.
  Androidon ott a bravebrowser, de windowson csak az edge marad.
  En is ruhellem a chrome-ot meg ugy alapvetoen az egesz google-t, es a termekeiket.
  Iszonyu karos amit muvelnek.

  Utoljára szerkesztette: ugh, 2019.08.08. 21:28:37
 • Macropus Rufus
  #2
  Chrome nalam is tilto listan van. Eszi a memoriat, lassan tolt be, stb... valamint annyira akarjak, hogy a gepemen legyen, hogy meg egy kozonseges CCleaner telepitojeben is ott figyel a Chrome telepitesi lehetosege. Nyomulnak es nagyon-nagyon akarjak, hogy feltegyem. Hat nem fogom. Regen jo volt, ma mar csak egy a sok kozul, sot vannak jobbak nala. Pl. Amik nem emesztenek fel korlatlan mennyisegu memoriat.
 • csigafi
  #1
  Hát az a gond ezekkel az alkalmazásokkal, kiegészítőkkel hogy java része nem jó semmire és teljesen felesleges is. Az okos telokkal is az a gond teli vannak olyan alkalmazásokkal amiket sosem fog az emberek többsége használni.
  Én nem is használom a cromot feleslegesen sok helyet foglal és nem bízok meg benne kissé agresszív is a frissítések szempontjából. Valamint neves programozok tesztelései szerint tőbb kémprogi is elvan bene dugva. Nos én hiszek nekik mert magam is tesztelgettem bár ez nem jelen semmit.