4
 • wraithLord
  #4
  Ez a másik oldalon is igaz. Minden techcég, amelyiknek van egy csöpp esze, és eléggé gátlástalan (miért ne lenne az), annyi pénzt szed ki a rendszer működése során befolyó adatokból, amennyit csak tud.
  Magyarul a lehetőség szükségszerűen vonja maga után a lehetőség kihasználását is.
 • M2 #3
  Az elmúlt évben kábé öt alkalommal használtam Sirikét, de mindig olyan cifra káromkodás lett a vége, hogy ha azt visszafejtik, akkor engem örökre kitiltanak a teljes ökoszisztémájukból, annyira nem voltam píszi. Sokszor szerepelt benne egy hajónyi Kunta Kinte meg Siri képzeletbeli felmenői... :-)
 • gombabácsi
  #2
  zárójelben jegyezném meg hogy szerintem orbánék kb a teljes magyar lakosságról tudják hogy milyen párttal szimpatizál... pár tucat ember pár hónapos munkája a FB-ról ezt kigyűjteni... közvetetten azokról is ki tudják ezt deríteni aki nincs FB-n...
 • Sydra
  #1
  Mindenki, akinek van egy csöpp esze, az a kezdetektől úgy tekint ezekre az eszközökre, hogy minden, amit az eszköz lát/hall, az automatikusan megy fel a szerverre és ott azt csinálnak az adatokkal, amit nem szégyellnek. Aki másra számított, az az eddigi életét szatyorban élte le.